Krátký děložní čípek

175
3.12.13 15:31

dkrátký deložní čípek

Ahoj holky, mám dotaz. Ovulaci jsem měla 23.11, od ty doby se mi delozni cipek nezměnil. Do včerejška byl krátký( sotva jsem ho spickou prstu nahmatala) a měkký jako ret a zdál se mi i docela otevreny. Dneska ztvrdnul a začíná se zavírat ale dirka je tam nějaká furt ( jsem po jednom porodu), ale je stále hodně krátký. Sleduju cipek už třetí cyklus vždy se mi den po ovulce hned protahnul a ztvrdnul. A teď tohle. Nemáte některá podobnou zkušenost?? K tomu všemu zácpa. Břicho občas poboliva ale někdy vůbec nic. A hustý bílý tazny vytok. Jsem z toho zmatená. snažíme se o mimi od léta. Ms čekám 9.12. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
3.12.13 15:41

@Lukeskatka a TT jsi si dělala?

• Citovat
  • Upravit
175
3.12.13 15:44

Nedělala. Není ještě 6 dní před ms dost brzo? Bojím se dalšího zklamání. Jen mě znervoznuje ten vipek takhle krátký jsem ho měla fakt jen při ovulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.12.13 15:46

@Lukeskatka ahoj, tak to by mě taky zajímalo. Ovulaci jsem měla nejspíš 25. - 26.11. a ms čekám 11.12., takže to máme skoro stejně :). A na čípek jsem se dneska holek taky zrovna ptala, mám ho totiž úplně krátký, že na něj sotva dosahnu. Akorát jsem už začala včera slabě špinit, takový narůžovělý hlen… což je sice tentokrát brzy, ale jinak vždy před ms několik dní špiním, tak to nevidím moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.12.13 15:50

:D jeee to to máme jak přes kopirak pomalu :) a máš ho tvrdý nebo měkký? Já lehce zakrvacela minulý víkend. :/ od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.12.13 15:52

A právě je mi divný ze do včera byl fakt hodně měkký jakoby natekly, nebo jak to říct, a dneska už je o poznání tužší. A otvor v něm menší. Ale jsem po porodu tak ten tam bude asi už furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.12.13 15:54
@Lukeskatka píše:
Nedělala. Není ještě 6 dní před ms dost brzo? Bojím se dalšího zklamání. Jen mě znervoznuje ten vipek takhle krátký jsem ho měla fakt jen při ovulce.

no tak lepší udělat si test, klidně dřív, někdy ukáže i před MS, než si tam pořád hrabat. Já se ani nedivím že má spousta žen problém otěhotnět, když si tam furt hrabou :roll:

• Citovat
  • Upravit
1729
3.12.13 15:55

@Lukeskatka no já v tom zkoumání čípku nejsem tak zběhlá, ale vím, že minulý měsíc jsem ho snadlo nahmatala, že byl dole. Takže mě to teď překvapilo, když jsem na něj skoro nedosahla. Tu tvrdost a otevřenost nějak neumím rozpoznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.12.13 15:59

Taky v tom nejsem nějak zbehla ale právě vím že minulý měsíc byl normálně až do ms dlouhý. Teď mi tocnedalo předvčírem jsem to zkontrolovala a byl právě nahoře a měkký. no a dnes toto. :D mám silný nutkání udělat test jenže mám strach :/ aspon že nejs jediná co nevi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.12.13 16:05

@Lukeskatka tak pokud ti to hlodá, tak testík zkus. Nejlíp zítra ráno, aby nebyla moč tak zředěná, to už budeš 11DPO, ne? To už by tam mohl být dušík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.12.13 16:08

Teď jš studovala test co mám doma a že to prý ukáže 5-7 dni po oplodnění. No to se mi nchce věřit :D jj zitta to bude 11 dpo. Ale snad se ozve některá co má podobnou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.12.13 16:15

@Lukeskatka Někdo tam třeba může už takhle brzy něco vylovit, ale taky bych tomu nevěřila. Tak snad se někdo ozve s podobnou zkušeností, abysme byly moudřejší :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.12.13 16:31
@Lukeskatka píše:
Teď jš studovala test co mám doma a že to prý ukáže 5-7 dni po oplodnění. No to se mi nchce věřit :D jj zitta to bude 11 dpo. Ale snad se ozve některá co má podobnou zkušenost :)

jak se jmenuje? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.12.13 16:44
@K-Black píše:
no tak lepší udělat si test, klidně dřív, někdy ukáže i před MS, než si tam pořád hrabat. Já se ani nedivím že má spousta žen problém otěhotnět, když si tam furt hrabou :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.12.13 16:47

Prosim te a co ma spolecne cipek a jeho delka, konzistence pri urceni jestli ses tehotna? kks tady jsou nekdy tak moderni metody, ze ani nestiham :D

ja mam teda zkusenost, ze cipek nemam po operacich skoro zadny, a jsem tehotna.. :D
tak nevim cece, ale hmatat tam nebudu, chci dite ne baterii zviratek… jen ve tve dobro doufam, ze nemas k tomu dlouhe nechty za kteryma jsou male zviratka coby bakterie, a rovno ti celou radost muzou svoji nadilkou pokazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí