Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snažilky o druhé mimčo pojdte si popovídat
my se snažíme už nějakou dobu a stále nic začínám propadat panice že to nejde malému už budou v unoru 2 rpky moc bych si přála ještě jedno vzhledem k tomu co jsem si vytrpěla v prvním těhotenství porod mrtve.. mimi
naštěstí syn šel rychle a porod na jedničku
a stále nic a nic ciklus naprosto rozházený
beru Femibion a začnu Femigard máte s ním někdo zkušenosti nebo se vám osvědčilo poradte ![]()
Taky jsem pila kontryhel, brala jsem kyselinu listovou a Mamavit s prefolinem a DHA. Zadařilo se poté, co mi Dr. na moji žádost předepsal Utrogestan, jeden cyklus braní a bylo
Držím palce, ať se brzy zadaří a máš zdravé mimi ![]()
Dělal Ti Dr. hormonální profil?
@Claire7
ne ne nedělal moje gyn.to trošku odbívá přejdu asi k jiné ![]()
@pipinka23 Mně ho měl dělat po prvním cyklu s Utrogestanem, ale už na to nedošlo
Doktoři to většinou nechávají být, pokud snažení netrvá déle jak rok. Jestli máš možnost a Tvoje Dr. s Tebou nic nedělá, přejdi k jiné. Hodně štěstí ![]()
Ahooj
já mám doma synka v lednu mu budou 2.
Od října se snažíme o druhý, zatím bezúspěšně
měřím si jen bazální teplotu jinak nic ![]()
@pipinka23 @Missy_X
Holky jestli máte mateřskou jen na 2 roky tak to máte co dělat… ![]()
Nechte si na gyndě udělat utz ve dnech ovulace, zda vám dozrávají vajíčka ale pokud se nesnažíte víc jak rok tak se doktoři budou cukat.
@Missy_X
To můžeš souložit od rána do večera… a říkat doma chlapovi že máš furt ovulaci aby se snažil ![]()
Ahojík…na naši malou sme zadělaly hned…a neplánovaně…Teď v září měla 2 roky a my se snažily od ledna tohoto roku a stále nic až po 11 měsících se nám konečně zadařilo..přestala jsem na to myslel…byli tu jinačí problémy a ejhle 1.11 jsem našla //
@Anix
no kdyby nechodil z práce pozdě večer, třeba by to bylo možný
takhle se musím spokojit jen s jízdou ob den
![]()