Prvnáček a matematika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
7.7.19 15:07

Pořiď mu nějaký dárek, co mu udělá radost, ne nic výchovného. Jak by tobě bylo, kdyby ti někdo dal třeba běžecké boty, s tím že jsi líná a rozkydlá a aby tě víc bavilo běhání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.7.19 15:11
@Anonymní píše:
@berry4 nemusí mít vůbec žádnou poruchu učení, resp. může být ještě brzy na její odhalení. Jsem učitelka a nechávala jsem propadnout prvňáčka. V poradně taky neodhalili poruchu učení a na praktickou školu to taky není. Podle poradny jen nezralost.
Takže dítě bude opakovat první třídu. Uvidíme, jestli to pomůže. Chlapeček si plete písmena, nečte, nepočítá.
Ve škole jsme pracovali s Logico Primo. Tam je základní matematika. Je to hodně karet a moje děti to baví hodně.
Na písmenka jsme hráli hodně pexeso - velká a malá, písmenko s obrázkem, tiskací a psací…

Mooc děkuji za tip. Logico je skvělý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.7.19 15:15
@Ou píše:
Pořiď mu nějaký dárek, co mu udělá radost, ne nic výchovného. Jak by tobě bylo, kdyby ti někdo dal třeba běžecké boty, s tím že jsi líná a rozkydlá a aby tě víc bavilo běhání?

To jsem dělala doteď a zas to udělám, ale teď k narozeninám chci něco, co mu pomůže v první třídě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.7.19 15:17
@Kalukap píše:
@karma3 Já teď objevila na AliExpressu montessori toys, zkus mrknout. ;)

Moc děkuji o něčem takovém jsem uvažovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.7.19 17:00

Zkus se kouknout na web Škola z vesela, ale nedávala bych jako dárek jak zmiňuje @Ou
Naše mladá bude mít svátek, taky jsem koupila nějaké pracovní listy, ale dáme to jen tak, ne jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí