První auto z aaa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.20 11:57

@P4ja povinné ručení sjednané mám udělala jsem to hned u nich

• Citovat
  • Upravit
23.7.20 11:58

@P4ja
VIN je v kupní smlouvě napsan. Prave kvůli PČR. Jsou tam základní údaje o tom autě. To je Dočasný doklad než dostanech techničák a spol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.20 11:58
@Anonymní píše:
@P4ja povinné ručení sjednané mám udělala jsem to hned u nich

Tak si to potom zkontroluj, aby to vše sedělo i s TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.7.20 11:59

Vybrala jsis ten nejhorší bazar cos mohla ;) snad ti něco pošlou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.20 11:59

@P4ja dobře děkuju,

• Citovat
  • Upravit
21091
23.7.20 12:00
@Mispulinek2323 píše:
@P4ja
VIN je v kupní smlouvě napsan. Prave kvůli PČR. Jsou tam základní údaje o tom autě. To je Dočasný doklad než dostanech techničák a spol. :)

To jo, jenomže jak můžeš vědět, že ti nepošlou jiný TP. A nebo, že v tom TP nebudou jiné údaje?? Vím, že rýpu, ale kamarád až z TP zjistil, že to auto má jiné parametry než mu v bazaru tvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.20 12:00
@mackA159 píše:

Tak znám šmejdy a není to AAA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
23.7.20 12:01
@mackA159 píše:

A který je lepší :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.7.20 12:04
@Ravedd píše:
A který je lepší :think: :lol:

Já bych žádnou ojetinu z bazaru nekoupila. Takže za mě žádný. A Acka patří zrovna mezi ty nejhorší ku.vy co jsou. Oskubou lidi na všem…

• Citovat
  • Upravit
23.7.20 12:07

@P4ja
Jasný musí se to zkontrolovat :lol: ale všechny bazary jsou šmejdi. Já sem si tam taky kupovala auta 2 a vše sedělo. Já si myslím, že zas tak debilni ty bazary nebudou. By byly sami proti sobě a měli by problém. Ale náhoda je blbec :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.20 12:08

@mackA159
Když má někdo na nové auto proč ne, ale jsou lidi co nemají půl míče. Takže aspoň bazar. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.7.20 12:08

Ježiš..zrovna AAA jsou fakt strašný „šmejdi“. Ty načančaný popelnice co mi tam nabizeli😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.7.20 12:09

Já tam kupovala auto v prosinci 2019. Dostala jsem jen kupní smlouvu a sjednala si tam povinné ručení. Papíry došly asi do tří dnů, byla tam i ta plná moc. Tak jsem si zajela na tu technickou a hned na přepis a všechno v pořádku, bez problémů. Povinný ručení jsem si taky hned sjednala jinde, protože tuto společnost fakt nemusím, co nabízejí v AAA a bez problémů mi zaplacenou částku do měsíce vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.20 12:13
@Mispulinek2323 píše:
@P4ja
Jasný musí se to zkontrolovat :lol: ale všechny bazary jsou šmejdi. Já sem si tam taky kupovala auta 2 a vše sedělo. Já si myslím, že zas tak debilni ty bazary nebudou. By byly sami proti sobě a měli by problém. Ale náhoda je blbec :) :)

No, a jak to zkontrolujes, když ten tp v ruce nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.20 12:17

@P4ja Že by až to přijde :lol: hele já v tom problém neměla, takže netuším jak to je, když přijde Špatný :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný