První auto z aaa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33676
22.8.20 10:18
@dajaZ píše:
ale porušuješ porušuješ porušuješ, na to bych nepřistoupila, oni chtějí prodat ať to dovalí. Pokutu za jízdu s autem bez ORV - prakticky neregistrovaným autem budeš platit ty. Bylo to tuším za 2000 Kč

Ne, neporušuju nic, když auto nemá SPZ, tak nemá ani malej TP. Dostaneš převozní značku a frčíš. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
22.8.20 10:19
@P4ja píše:
To je ale blbost. Každé auto má malý tp. Nemůžeš jet bez něj. Takže buď v bazaru vyřeší přepis za tebe a dostaneš nové doklady. A nebo dostaneš všechny doklady, kupní smlouvu a plnou moc a na dopravce si to vyřídíš sama.PČR kupní smlouva zajímat nemusí. A klidně to to můžou pokutovat. Nehledě na to, že se tím jistíš ty. Kdyby mně někdo řekl, že papíry posílají poštou běžně, tak mu tam auto nechám. Kamaráda takhle vypekli a až potom zjistil, že podle tp má auto úplně jiné parametry.

Nemá, a můžu. O kupní smlouvě jsem přece nic nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.8.20 10:23
@arinecka píše:
Ne, neporušuju nic, když auto nemá SPZ, tak nemá ani malej TP. Dostaneš převozní značku a frčíš. Kde je problém?

V tom, že zakladatelka psala, že odjela jen s kupní smlouvou. Bez dokladů, které jí měly přijít poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.8.20 10:25

@arinecka to ano převozka před prvním přihlášením je něco jiného, ale už jednou zaregistrované auto ORV mít musí. Diskuze je o bazarech a autech co mají RZ
Stejně u dovozu aut se používá převozní značka. Tato značka je ale JEN převozní, jezdit s ní tejden na výlety bys taky neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
22.8.20 10:41

@dajaZ Tak jasně, ta značka slouží na dojezd domů a na evidenční kontrolu, tam dojet taky musíš, bez toho auto nepřihlásej :mrgreen: Na výlet by mě ani nenapadlo jet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
22.8.20 10:44
@P4ja píše:
V tom, že zakladatelka psala, že odjela jen s kupní smlouvou. Bez dokladů, které jí měly přijít poštou.

Jasný, to je něco jiného, já sem reagovala na ten malý TP, protože moje auto ho nemělo, ale měla jsem velký techničák, převozní značku, pojištění atd. Bez toho bych se nehla. Nechápu, proč jí doklady nedali hned na místě. To je asi specialita áček :mrgreen: Tam bych auto nekoupila ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.8.20 10:44

@arinecka „nemůžu za to že jedu na evidenční kontrolu na Šumavu a přihlásit to chci v Peci pod Sněžkou nebo někde u rybníka pane policajt“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.8.20 10:57
@arinecka píše:
Jasný, to je něco jiného, já sem reagovala na ten malý TP, protože moje auto ho nemělo, ale měla jsem velký techničák, převozní značku, pojištění atd. Bez toho bych se nehla. Nechápu, proč jí doklady nedali hned na místě. To je asi specialita áček :mrgreen: Tam bych auto nekoupila ani omylem.

Jj, to potom ano. Naposledy jsem auto taky takhle vezla. A pojištění jsme dělali na vin rovnou na místě po telefonu.

Jinak jsem s malým tp a majitelem rovnou dojela na dopravku a tam jsme to všechno přepsali. A já měla doklad o přepisu, abych mohla zrušit povinné. A nový majitel všechny doklady už na něj.

Kamaráda právě takhle v jednom bazaru vypekli, takže bych si radši nechala zajít chuť. Než to dělat takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.24 11:45

prvni auto z acek bylo super

Prvni auto z aaa bylo hned po autoskole a mel jsem ho moc rad!!! Mam super vzpominky, prvni sex v aute, festaky, akce, jo to byly casy!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný