Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PapeJ
Acka nejsou pojišťovna, takže pojistku jsi měla sice přes ně, ale určitě ne od nich. Takže peníze vracela pojišťovna.
@mackA159 píše:
Já bych žádnou ojetinu z bazaru nekoupila. Takže za mě žádný. A Acka patří zrovna mezi ty nejhorší ku.vy co jsou. Oskubou lidi na všem…
tak někdo na to prostě nemá kupovat nový auto. za mě bazar jako bazar šmejdi jsou to všichni
@NinaU. píše:
@PapeJ
Acka nejsou pojišťovna, takže pojistku jsi měla sice přes ně, ale určitě ne od nich. Takže peníze vracela pojišťovna.
Jo, já vím, ale Ačka mají asi nasmlouvaný, že povinný ručení nabízejí jen od jedný pojišťovny, kterou zrovna nemusím. Kdyby mi dali na výběr, tak si to rovnou sjednám u jiný pojišťovny, ale na výběr mi nedali.
@PapeJ píše:
Jo, já vím, ale Ačka mají asi nasmlouvaný, že povinný ručení nabízejí jen od jedný pojišťovny, kterou zrovna nemusím. Kdyby mi dali na výběr, tak si to rovnou sjednám u jiný pojišťovny, ale na výběr mi nedali.
ty jo nám dali na výběr ze dvou česká a generali
ale už je to 10 let tak nevím jak je to teď ![]()
@Mispulinek2323 píše:
@P4ja Že by až to přijdehele já v tom problém neměla, takže netuším jak to je, když přijde Špatný
![]()
![]()
Jenomže on už potom nic nezmohl. Reklamace nepomohla, nic. Jedině se soudit s nejistým výsledkem. ![]()
@Ravedd píše:Česká a Generali jsou teď jedna. A zrovna drahé.
ty jo nám dali na výběr ze dvou česká a generaliale už je to 10 let tak nevím jak je to teď
@P4ja píše: Česká a Generali jsou teď jedna. A zrovna drahé.
já vím že teď jsou jedna
ale tenkrát nabízeli každou zvlášť takže i když byl malej výběr tak byl ![]()
Příspěvek upraven 23.07.20 v 13:49
Je někde napsané, že při silniční kontrole kupní smlouva nahrazuje malý techničák?
@JTom píše:
Je někde napsané, že při silniční kontrole kupní smlouva nahrazuje malý techničák?
Pořád přemýšlím, jestli ano. A zatím jsem se s tím nesetkala. Navíc, kde má člověk jistotu, že ty doklady fakt dostane. Protože bez nich se na dopravce nehne. ![]()
A když vám teda ten velkej techničák přišel, byli jste tam napsaní jako první majitelé vy nebo i ten předchozí majitel?
@fera21 píše:
A když vám teda ten velkej techničák přišel, byli jste tam napsaní jako první majitelé vy nebo i ten předchozí majitel?
Mě přišel velkej techničák a byli tam jen předchozí majitelé. Mě tam zapsali až při přepisu.
Ahoj, aaa auto vám bude tvrdit, že můžete jet s kupní smlouvou ale to není pravda. Neexistuje žádný předpis, který to umožňuje. Policie to sice může (ale nemusí) tolerovat, to ale nic nemění na tom, že NIKDY nesmíte vyrazit bez ORV (malý techničák). Navíc podle občanského zákoníku prodávající musí při předání věci předat věc i s veškerou dokumentací potřebnou k jejímu užívání. Požádejte aaa auto o doručení dokumentů na pobočku - pak si odvezete auto, techničáky, plnou moc a je to bez stresu.
@dajaZ Tak ale když k autu malý techničák není, tak jedeš prostě bez něj ![]()
@arinecka píše:
@dajaZ Tak ale když k autu malý techničák není, tak jedeš prostě bez něj
ale porušuješ porušuješ porušuješ, na to bych nepřistoupila, oni chtějí prodat ať to dovalí. Pokutu za jízdu s autem bez ORV - prakticky neregistrovaným autem budeš platit ty. Bylo to tuším za 2000 Kč
@arinecka píše:
@dajaZ Tak ale když k autu malý techničák není, tak jedeš prostě bez něj
To je ale blbost. Každé auto má malý tp. Nemůžeš jet bez něj. Takže buď v bazaru vyřeší přepis za tebe a dostaneš nové doklady. A nebo dostaneš všechny doklady, kupní smlouvu a plnou moc a na dopravce si to vyřídíš sama.
PČR kupní smlouva zajímat nemusí. A klidně to to můžou pokutovat. Nehledě na to, že se tím jistíš ty. Kdyby mně někdo řekl, že papíry posílají poštou běžně, tak mu tam auto nechám. Kamaráda takhle vypekli a až potom zjistil, že podle tp má auto úplně jiné parametry.