Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravim před čtyřmi dny jsem pořídila své první auto v aaa auto. Řekli mi ze doklady (technicaky atd) k autu poslou poštou. Tak jsem si říkala ze dobre nezbývá nic než čekat abych mohla na evidenční kontrolu a na úřad. Mate s tím někdo zkušenosti přišly doklady včas? Jelikož lhůta od koupě je deset dni a následuje pokuta. A take nepadlo nic o plné moci to mi přijde take nebo mám tam zavolat? Poraďte mi prosim
No můžeš volat, ale fakt nvm. ![]()
Jak můžeš odjet s autem bez dokladů??
Raději zavolat a zeptat se v AAA, než diskutovat na emiminu a stejně se nic nedozvědět.
Všechno ti přijde poštou i plna moc + musíš na poštu pro podpis. Ale je to tipťop. ![]()
Takže si z bazaru odjela autem, které nemělo žádné doklady? Nechápu, proč ti doklady nedali hned, proč je mají posílat poštou?? Taky mám auto z bazaru, ne tedy z áček, tam bych nekoupila nikdy, ale všechny doklady jsem dostala hned ![]()
@P4ja řekli mi to jako beznou věc ze doklady přijdou poštou a zatim jezdím na kupní smlouvu tak jsem myslela ze se to tak děla ![]()
Manžel dostal kupní smlouvu, malý techničák a podepisoval plnou moc. Asi za týden přišel ten velký.
Příspěvek upraven 23.07.20 v 11:52
@Anonymní píše:
@Mispulinek2323 dekuju to mě uklidnilo
Mám druhé auto z aaa a dobrý já si nemůžu stěžovat, krom nějakých nesrovnalosti, že podle kupní smlouvy nemám mlhovky, ale v techničáku byly napsaný
A na autě jsou ![]()
@Mispulinek2323 píše:
@P4ja
Odjíždíš s kupní smlouvou.
A?? To tě zachrání, když tě zastaví PČR?? Nebo nedejbože budeš řešit nějakou nehodu?? Jak je to auto pojištěné, na VIN, ale to nemáš jak zkontrolovat?? A taky ani nevíš, co v těch TP je. Jak si chceš zkontrolovat VIN, jestli to vše sedí?? Případně ho projet i registrem?? Za mě to působí dost neseriózně.
Nám dali všechno hned ale už je to pár let
malý i velký techničák, kupní smlouva, servisní knížka, plná moc, zřídila povinný ručení
@Mispulinek2323 píše:
Mám druhé auto z aaa a dobrý já si nemůžu stěžovat, krom nějakých nesrovnalosti, že podle kupní smlouvy nemám mlhovky, ale v techničáku byly napsaný![]()
A na autě jsou
Ono je úplně jedno jaký bazar to je, stáčí a podvádí se všude, lidi si asi myslí že se to děje jen v áčkách
člověk si to prostě musí ohlídat a nejlépe vzít sebou automechanika ![]()
Příspěvek upraven 23.07.20 v 11:54
A není to náhodou tak, že za tebe rovnou vyřeší přepis a pošlou hotové doklady? Tak jsme to měli my totiž.
@NinaU. No asi ano. Takže na ten úřad od nich tu plnou moc potřebovat nebudu že?
@Anonymní píše:
@NinaU. No asi ano. Takže na ten úřad od nich tu plnou moc potřebovat nebudu že?
Pokud to za tebe vše vyřeší, tak ani na úřad nepůjdeš. Jak máš vyřešené povinné ručení??
Zdravim před čtyřmi dny jsem pořídila své první auto v aaa auto. Řekli mi ze doklady (technicaky atd) k autu poslou poštou. Tak jsem si říkala ze dobre nezbývá nic než čekat abych mohla na evidenční kontrolu a na úřad. Mate s tím někdo zkušenosti přišly doklady včas? Jelikož lhůta od koupě je deset dni a následuje pokuta. A take nepadlo nic o plné moci to mi přijde take nebo mám tam zavolat? Poraďte mi prosim