První auto z aaa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.7.20 11:37

První auto z aaa

Zdravim před čtyřmi dny jsem pořídila své první auto v aaa auto. Řekli mi ze doklady (technicaky atd) k autu poslou poštou. Tak jsem si říkala ze dobre nezbývá nic než čekat abych mohla na evidenční kontrolu a na úřad. Mate s tím někdo zkušenosti přišly doklady včas? Jelikož lhůta od koupě je deset dni a následuje pokuta. A take nepadlo nic o plné moci to mi přijde take nebo mám tam zavolat? Poraďte mi prosim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
23.7.20 11:42
@Anonymní píše:
Zdravim před čtyřmi dny jsem pořídila své první auto v aaa auto. Řekli mi ze doklady (technicaky atd) k autu poslou poštou. Tak jsem si říkala ze dobre nezbývá nic než čekat abych mohla na evidenční kontrolu a na úřad. Mate s tím někdo zkušenosti přišly doklady včas? Jelikož lhůta od koupě je deset dni a následuje pokuta. A take nepadlo nic o plné moci to mi přijde take nebo mám tam zavolat? Poraďte mi prosim

No můžeš volat, ale fakt nvm. :(

Jak můžeš odjet s autem bez dokladů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
23.7.20 11:43

Raději zavolat a zeptat se v AAA, než diskutovat na emiminu a stejně se nic nedozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.20 11:44

Všechno ti přijde poštou i plna moc + musíš na poštu pro podpis. Ale je to tipťop. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33217

Takže si z bazaru odjela autem, které nemělo žádné doklady? Nechápu, proč ti doklady nedali hned, proč je mají posílat poštou?? Taky mám auto z bazaru, ne tedy z áček, tam bych nekoupila nikdy, ale všechny doklady jsem dostala hned :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@P4ja
Odjíždíš s kupní smlouvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 11:45

@P4ja řekli mi to jako beznou věc ze doklady přijdou poštou a zatim jezdím na kupní smlouvu tak jsem myslela ze se to tak děla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.20 11:46

@Mispulinek2323 dekuju to mě uklidnilo :)

• Citovat
  • Upravit
606
23.7.20 11:46

Manžel dostal kupní smlouvu, malý techničák a podepisoval plnou moc. Asi za týden přišel ten velký.

Příspěvek upraven 23.07.20 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.20 11:48
@Anonymní píše:
@Mispulinek2323 dekuju to mě uklidnilo :)

Mám druhé auto z aaa a dobrý já si nemůžu stěžovat, krom nějakých nesrovnalosti, že podle kupní smlouvy nemám mlhovky, ale v techničáku byly napsaný :lol: :lol: A na autě jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.20 11:49
@Mispulinek2323 píše:
@P4ja
Odjíždíš s kupní smlouvou.

A?? To tě zachrání, když tě zastaví PČR?? Nebo nedejbože budeš řešit nějakou nehodu?? Jak je to auto pojištěné, na VIN, ale to nemáš jak zkontrolovat?? A taky ani nevíš, co v těch TP je. Jak si chceš zkontrolovat VIN, jestli to vše sedí?? Případně ho projet i registrem?? Za mě to působí dost neseriózně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
23.7.20 11:52

Nám dali všechno hned ale už je to pár let :think: malý i velký techničák, kupní smlouva, servisní knížka, plná moc, zřídila povinný ručení

@Mispulinek2323 píše:
Mám druhé auto z aaa a dobrý já si nemůžu stěžovat, krom nějakých nesrovnalosti, že podle kupní smlouvy nemám mlhovky, ale v techničáku byly napsaný :lol: :lol: A na autě jsou :lol:

Ono je úplně jedno jaký bazar to je, stáčí a podvádí se všude, lidi si asi myslí že se to děje jen v áčkách :lol: člověk si to prostě musí ohlídat a nejlépe vzít sebou automechanika :)

Příspěvek upraven 23.07.20 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
23.7.20 11:53

A není to náhodou tak, že za tebe rovnou vyřeší přepis a pošlou hotové doklady? Tak jsme to měli my totiž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 11:55

@NinaU. No asi ano. Takže na ten úřad od nich tu plnou moc potřebovat nebudu že?

• Citovat
  • Upravit
21091
23.7.20 11:57
@Anonymní píše:
@NinaU. No asi ano. Takže na ten úřad od nich tu plnou moc potřebovat nebudu že?

Pokud to za tebe vše vyřeší, tak ani na úřad nepůjdeš. Jak máš vyřešené povinné ručení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný