Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dekuju vsem za rady…ja jsem si vyhlidla botky a chci koupit do zasoby bazarova Ecca…vypadaji jako nove…ty bude mit na litacku na pisek a tak… jinak premyslim o tech RAK a nebo DPK myslim…nemate s nimi primo zkusenost s trvanlivosti???
@Veru1987 píše:
Já pročetla osobně hodně o botech, o barefoot a ten mě nepřesvědčil. Ale zastávám názor měkká bota, ne tvrdá, neboli měkká podrážká ohebná, a pevné tam kde má být..pata. Ale přiměřené, ne tvrdé kopyta. To jsou právě fare (ale ne všechny), primigi, superfit.. určitě i další, já znám tyto.
Barefoot urcite supet..jen pro mne je cena dost vysoko…jsem s malou sama a 1600 za boticky dat nemuzu
@muska666 daji se sehnat i bazarove barefoot a nebo kompromis
Koukni na www.littleshoes.cz
znacka Little blue lamb je treba cenove dostupna… A jsou to siroke a mekke botky ![]()
@muska666 na bazarku sezenes pekne ceny a jako prvni botky mely moje deticky jen kozene capacky ![]()
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
@muska666 ano barefoot je drahá záležitost. Ono i ty primigi jsou dražší, zimní stáli 1100. Fare je o něco levnější, celoroční jsme měli za 700. Ale já prostě se držím těch alternativ barefootu, nekupují uplně měkkou obuv, ale ani ne uplně tvrdou. Což u fare ne všechny jsou měkke, já budu objednávat přes fare.cz a mají to pěkné popsané..bud pevná bota, nebo měkká, maximalně ohebná. Já osobně bych boty nekoupila nikdy bazarové, máme bazarový kočárek, oblečení vesměs s bazárku, sekáču atd. ale boty já vždycky nové.