První botky na ven

Anonymní
8.3.22 09:05

První botky na ven

Zdravím, mate nekdo zkušenost s botky befado? Mala ještě uplne nechodí, jen capka za jednu ruku ale za to, jezdí už na odrazedle tak jsem koukala na tyhle botky, ze bych ji koupila co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14627
8.3.22 09:10

Já mohu jen doporučit boty z Haemka. Starší syn má vysoký nart, a tyhle sedí vždy, nikdy neměl z nich jediný puchýř nebo otlak, což se o ostatních například i zdravotních nebo certifikovaných botách říct neda. Tak je kupuju i mladšímu a odjinud už neberu. A ještě dobre vypadaji a ani moc nestojí, a jejich nepromokave boty jsou opravdu nepromokave.

Tyhle co jsi našla jsou spis plataky na léto, do tohoto počasí určitě nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.22 09:16

@Semtex no to mate asi pravdu, ze tyhle na tohle počasí budou lehké 😬
Ale ty z H&M mě přijdou docela drahé, treb 500kc to už je možná lepší připlatit si na něco lepšího 🤔

• Citovat
  • Upravit
14627
8.3.22 09:20
@Anonymní píše:
@Semtex no to mate asi pravdu, ze tyhle na tohle počasí budou lehké 😬
Ale ty z H&M mě přijdou docela drahé, treb 500kc to už je možná lepší připlatit si na něco lepšího 🤔

No, třeba vám i jiné budou sedět, ale já už jsem fakt rezignovala :lol: když jsem mu koupila třeba nějaké kožené, tak i přes naimpregnovani začaly časem promokat a to staly třeba 1000 :nevim: Ale za ty peníze je to opravdu super kvalita, mohu říct za nás. Už si tam kupujem boty všichni i chlap a já, a případně vraceni nebo zaslání na reklamaci je taky zadara, když tam má člověk nějaký obrat :lol: plus mají pravidelne slevy 20%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
8.3.22 09:35

Až budeš v obchodě, vyndej z těch Befado vložku a postav na ni dítě. Na 99% bude mít palec mimo vložku. Takže, když ji pak dáš nohu do boty, palec se stočí k ostatním prstům a postupně se bude deformovat. Za mě vyber boty, které respektují přirozený tvar nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.3.22 09:37

Hlavne ji furt netahej za jednu ruku… A s odrazedlem bych taky jeste pockala.

Boty musi respektovat tvar nohy, byt mekke, ohebne a dobre drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.3.22 09:44
@Anonymní píše:
Zdravím, mate nekdo zkušenost s botky befado? Mala ještě uplne nechodí, jen capka za jednu ruku ale za to, jezdí už na odrazedle tak jsem koukala na tyhle botky, ze bych ji koupila co si o tom myslíte?

Za prvé nechodící dítě vodit za ruku je strašná kravina!!! Křivíš mu páteř. Nemá stabilitu a ty ho křive podpíráš. Za druhé nechodící dítě nepatří v žádném případě na odražedlo, kamarádce vynadal doktor když posadila tehdy 20m nechodícího syna na odražedlo…, řešili již tehdy s lékařem cviky.
A za třetí tyto boty bych nechodícimu dítěti nedala. Stačí nějaké softshellové capačky a až jak bude SAMOSTATNĚ chodit třeba měsíc, dva… tak potom nějaké capačky, ale které nebudou omezovat nohu. Jak píše @vedma007 polož dítěti nohu na tyto boty…vleze se mu tam pěkně nožka? Nevleze!!! koukni na froddo prewalkers, nebo bobux xplorer…prostě kožená capáčka.
Prosím tě pokud opravdu chceš dbát na správný vývoj páteře, nohou… nechej ji ať začne chodit sama!!! Nevoď za ty ruce, nedávej na odrážedlo, do chodítka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.3.22 09:54

Podle fotky tezko soudit. Je dulezite, aby prvni boty mely mekkou podrazku a nemely zuzenou spicku, at maji prsty dostatek prostoru. Urcite by taky mely byt o kousek vetsi nez je aktualne noha. Ja bych bez zkouseni tedy zadne nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
8.3.22 10:16

Zajdi do specializovaného obchodu na dětské boty, to se musí vyzkoušet. Musí sedět jak délka boty ( u dětí se nechává nadmerek), tak musí sedět i šířka a výška boty. Určitě bych je třeba neobjednavala z eshopu bez vyzkoušení. A vodit za ruku nechodici dítě a posazovat ho na odrážedlo je taky špatně, krivis mu záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.22 10:54

@Veru1987 a vy umíte číst?? Já položila otázku na botky ne na to jak mám vychovávat své dítě :lol: 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.22 10:56

@Kriss Tina Jojo diky za tip
Ale na to jestli mám dítě vodit za ruce a dávat na odrazedlo jsem se neptala :roll:

• Citovat
  • Upravit
7674
8.3.22 11:06
@Anonymní píše:
@Veru1987 a vy umíte číst?? Já položila otázku na botky ne na to jak mám vychovávat své dítě :lol: 8o

já nepsala nic o výchově… ale o vývojí správném dítěti. A tyto boty jsou nevhodné!!! To stejné vodění za ruce i posazovaní na odrážedlo…ale pokud mu nadále chceš ničit páteř… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
8.3.22 11:08
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Jojo diky za tip
Ale na to jestli mám dítě vodit za ruce a dávat na odrazedlo jsem se neptala :roll:

A co konkrétně teda zkoumas na tech botách? Jako jestli hledáš kvalitní boty, co neznici dítěti nohu a bude v nich správně chodit, tak to ani zkoumat nemusíš a můžeš koupit cokoliv, když to dítě stejně vlacis za ruku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.22 12:08

@Veru1987 tak ani na vývoj dítěte jsem de neptala :D
Uplne miluji tyhle chytrý matky :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
7674
8.3.22 12:14
@Anonymní píše:
@Veru1987 tak ani na vývoj dítěte jsem de neptala :D
Uplne miluji tyhle chytrý matky :D :D :D :D

Tak tím pádem je jedno jaké koupíš boty, ne?? Klidně Adidas nebo tyto befado…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková