Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte někdo zkušenost s brýlemi. Doktor mi napsal moje první brýle a já jsem bezradná. Pomalu všechno zavřené a s dcerou se mi nikam nechce něco hledat. Napište mi někdo typ na dobrou optiku.
@paní977 píše:
Nemáte někdo zkušenost s brýlemi. Doktor mi napsal moje první brýle a já jsem bezradná. Pomalu všechno zavřené a s dcerou se mi nikam nechce něco hledat. Napište mi někdo typ na dobrou optiku.
Všechny optiky jsou otevřené - takže si zajdi do nejbližší podle místa svého bydliště a vyber si obroučky, které se Ti budou líbit a které pro Tebe budou cenově dostupné.
A ideálně si s sebou vezmi někoho, kdo Ti před obchodem pohlídá dítě, abys mohla v klidu vybírat a nemusela řešit, zda ono tam zatím někde něco nerozbije.
Příspěvek upraven 15.04.21 v 11:44
Optiky jsou normálně otevřené všechny. Nevíme odkud jsi, takže dávat tip na nějakou konkrétní je asi trochu mimo ![]()
V jakém městě? Moji oblíbení jsou LumiOptic, ale nejsem si jistá, jestli nejsou jenom v Brně.
V pondělí jsem zrovna byla s manželem a synem v optice, ty normálně jsou otevřené. Zajdi do nějaké ve vašem městě, tam si vyber a recept jim tam taky ukaž. Určitě ti dají na výběr i z různých druhů skel, jako např. antireflex a to ti taky poradí na místě.
@paní977 optiky fungují.. osobně se mi osvědčilo mít kovové obroučky, víc vydrží
@paní977 píše:
U nás ve městě je milá optička, ale k nám asi nepojedeš. Šla bych do nejbližší optiky, ideálně bez dítěte. Vyber zlatý střed. Mně vyhovují kostěné brýle bez těch paciček u nosu. Normální plastové s antireflexem. Nezabarvovací. Když máme občas se synem kočkovací chvilku a nestihnu je sundat, vydrží bez problémů.
Vždyť optiky jsou celou dobu Covidu otevřené
Já si své první brýle nechávala dělat loni na podzim. Ale nemá smysl ti nějakou konkrétní doporučovat. Podívej se na optiky ve tvém okolí. Já šla k tomu, ke kterému chodí moje máma a vím, že je s ním spokojená.
Optiky jsou otevřené. O jarních prázdninách si syn zlomil brýle. Takže jsme nechali dělat nové a dceři v březnu. Že dostala od Dr. lístek na nové.
Pokud mají někde zavřeno nebo na jiný režim.
Tak zvednu tel. a zavolám, domluvím si termín.
Ahoj, odkud jsi? Já mam dobrou zkušenost s optikem do domu. Optiky by měly mít teda otevřeno, ale oni za tebou umí přijet až domu, což já s prckem docela ocenila. Nedavno mi mládě ulomilo nožičku a normálně mi je fakt zadara opravili. Tomu jsem do tý doby nevěřila. A cena taky úplně jinde. Zkus mrknout tady https://optikdodomu.cz/ , mně to doporučil tenkrát manža, že tak objednával jejich šéf v kanclu