První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1861
17.8.14 07:17

@i.irenka Držím pěsti aby se ketík konečně zdařil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.8.14 10:55

@sikoku dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.8.14 19:45

Ahojky holky tak já se hlásím
13.8. senám ve 21:44 narodila dcera Amani váh 3470 gramů a 50 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.8.14 20:49

@katkalaila Velká gratulace k narození holčičky. Je opravdu sladká a tvůj manžel musí být pyšný otec. :hug: My jsme ted podstoupili 2.IVF a čekáme na výsledek. Snad se taky koncem příštího týdne dočkáme skvělé zprávy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.8.14 20:57

@katkalaila veliká gratulace ke krásné zdravé holčičce, přeji hodně zdravíčka :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.8.14 21:05

@katkalaila krasna princezna a pro nas obrovska motivace:-)
@snowhite31 taky mam za sebou 2.ivf a cekam na prvni transfer. po treti bych to podstupovat uz nechtela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.8.14 21:11

@i.irenka ani nebudeš protože se to prostě tentokrát povede ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
18.8.14 21:12

@katkalaila gratuluji rodinko, mala je nadherna! Preji vsem hodne zdravicka a verim, ze porod byl ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.8.14 21:57

@i.irenka tak hodně štěstí. kdy máš ET? Já byla na ET v pátek, takže jsem dnes 3den po a to čekání je nekonečný a navíc opět nemáme mrazáčky… :,( byly dvě embryjka a to poslední to ve 3dnu vzdalo, tak mi zavedli poslední 4denní morulku.Tak doufám, že tentokrát už to vyjde nám oběma. Vy už se taky snažíte dlouho vid. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.8.14 08:59
@snowhite31 píše:
@katkalaila Velká gratulace k narození holčičky. Je opravdu sladká a tvůj manžel musí být pyšný otec. :hug: My jsme ted podstoupili 2.IVF a čekáme na výsledek. Snad se taky koncem příštího týdne dočkáme skvělé zprávy. :hug:

děkuju moc,,
ano přesně manžel je tak hrdý až do nebe :-) hlavně když je celá on :-))
pořád na ní kouká, muckuje.-))

moc ti držím palce at se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.8.14 08:59

Holky ještě jednoou vám všem děkuju :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
19.8.14 09:13

@katkalaila také se připojuji s OBROVSKOU GRATULACÍ, maličká je sladká. Užívejte si to :hug:.
Já mám ještě chvilku čas, ale trápí mě teď bolesti zad :cert:. Nevím jestli chci víc, aby to skončilo nebo to neskončilo a nezačaly další starosti s mrňouskem :lol: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.8.14 09:47

@snowhite31 tak moc drzim palecky! jo jo taky se snazime dlouho, uz skoro 3 roky a z toho rok a pul s klinikou. uz jsem i zmenila. my mame ted z 2.ivf 4 mrazacky, vsechny petidenni, takze jsme strasne blizko naseho cili, ale i tak se bojim a rikam si co kdyz se nepovede. je tu spousta holek co ma za sebou plno transferu :-( ja jdu na kontrolu az pristi ctvrtek, to uz budes mit sve // a ja snad v poradku sliznici :-) uz jsem co se tyce ivf profik, spousta lidi se me pta co si myslim o tom a o tom…neni spatne vedet ze se netrapime jen my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.8.14 09:51
@Evaa.j píše:
@katkalaila také se připojuji s OBROVSKOU GRATULACÍ, maličká je sladká. Užívejte si to :hug:.
Já mám ještě chvilku čas, ale trápí mě teď bolesti zad :cert:. Nevím jestli chci víc, aby to skončilo nebo to neskončilo a nezačaly další starosti s mrňouskem :lol: :nevim: :lol:
:hug: :hug: :hug:
ale věř mi že je lepší mít mrnouska vedle sebe ne v sobě :-))))

když otevře očička a nebo našpulí pusinku, nic krásnějšího na světě není :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.8.14 10:09

@Evaa.j jsem rada ze je hlavne vsechno v poradku, uzivej si tehu :-) v kterem mesici vlastne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí