Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky tak já se hlásím
13.8. senám ve 21:44 narodila dcera Amani váh 3470 gramů a 50 cm
@katkalaila Velká gratulace k narození holčičky. Je opravdu sladká a tvůj manžel musí být pyšný otec.
My jsme ted podstoupili 2.IVF a čekáme na výsledek. Snad se taky koncem příštího týdne dočkáme skvělé zprávy. ![]()
@katkalaila veliká gratulace ke krásné zdravé holčičce, přeji hodně zdravíčka
![]()
@katkalaila krasna princezna a pro nas obrovska motivace:-)
@snowhite31 taky mam za sebou 2.ivf a cekam na prvni transfer. po treti bych to podstupovat uz nechtela ![]()
@katkalaila gratuluji rodinko, mala je nadherna! Preji vsem hodne zdravicka a verim, ze porod byl ok ![]()
@i.irenka tak hodně štěstí. kdy máš ET? Já byla na ET v pátek, takže jsem dnes 3den po a to čekání je nekonečný a navíc opět nemáme mrazáčky…
byly dvě embryjka a to poslední to ve 3dnu vzdalo, tak mi zavedli poslední 4denní morulku.Tak doufám, že tentokrát už to vyjde nám oběma. Vy už se taky snažíte dlouho vid. ![]()
@snowhite31 píše:
@katkalaila Velká gratulace k narození holčičky. Je opravdu sladká a tvůj manžel musí být pyšný otec.My jsme ted podstoupili 2.IVF a čekáme na výsledek. Snad se taky koncem příštího týdne dočkáme skvělé zprávy.
děkuju moc,,
ano přesně manžel je tak hrdý až do nebe
hlavně když je celá on ![]()
pořád na ní kouká, muckuje.-))
moc ti držím palce at se zadaří ![]()
@katkalaila také se připojuji s OBROVSKOU GRATULACÍ, maličká je sladká. Užívejte si to
.
Já mám ještě chvilku čas, ale trápí mě teď bolesti zad
. Nevím jestli chci víc, aby to skončilo nebo to neskončilo a nezačaly další starosti s mrňouskem
![]()
@snowhite31 tak moc drzim palecky! jo jo taky se snazime dlouho, uz skoro 3 roky a z toho rok a pul s klinikou. uz jsem i zmenila. my mame ted z 2.ivf 4 mrazacky, vsechny petidenni, takze jsme strasne blizko naseho cili, ale i tak se bojim a rikam si co kdyz se nepovede. je tu spousta holek co ma za sebou plno transferu
ja jdu na kontrolu az pristi ctvrtek, to uz budes mit sve // a ja snad v poradku sliznici
uz jsem co se tyce ivf profik, spousta lidi se me pta co si myslim o tom a o tom…neni spatne vedet ze se netrapime jen my
@Evaa.j píše:
@katkalaila také se připojuji s OBROVSKOU GRATULACÍ, maličká je sladká. Užívejte si to.
Já mám ještě chvilku čas, ale trápí mě teď bolesti zad. Nevím jestli chci víc, aby to skončilo nebo to neskončilo a nezačaly další starosti s mrňouskem
![]()
![]()
když otevře očička a nebo našpulí pusinku, nic krásnějšího na světě není
![]()
@Evaa.j jsem rada ze je hlavne vsechno v poradku, uzivej si tehu
v kterem mesici vlastne?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď