První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1861
25.6.14 13:52

Ahoj holky,

hlásím, že dnešní kontrola a UTZ dopadla na jedničku, mimi nám krásně roste – máme 2,5 cm :lol: Musím se ještě objednat na genetiku. V současné době jsem 10tt, 9+2. Fotečku z UTZ přidám večer popř. během zítřka ;)
Hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.6.14 14:16

@sikoku no tak to je paráda gratuluji mamino, jen tak dál :potlesk: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
25.6.14 14:36

@medmenka děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.6.14 15:26

Sikoku gratuluji moc!

tak jsem se pochlapila a dnes mi odsali 30 vajicek :-) zitra volam kolik bylo zralych a kolik se oplodnilo. transfer mi odlozili na dalsi cyklus at si telo odpocine :-( chjo zas cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.6.14 15:27

@snowhite31 takze pristi mesic se tesim na zpravy kazdeho pokroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.6.14 16:14

@i.irenka no tak to je moc pěkná úrodička :potlesk: s toho bude dětiček ;) Ono je asi lepší když vydržíš do dalšího cyklu aspoň nebudeš mít ohss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
25.6.14 16:54

@i.irenka Teda tolik vajuch? To je tedy úrodička :dance:. To já bych z toho měla už HSS 8o A tak budou tedy mrazit? Tak snad tam budeš mít co největší počet statečných kuliček a následující měsíc hurá na to. Holt oni asi vědí, proč bude lepší to posunout. Asi by to bylo pro tělo fakt záhul. Jsi šikula, že jsi OPU takhle hezky zvládla? Nebolí Tě břicho? Já měla ten den trošku bolesti, ale pak už to bylo ok.

Jinak děkuji, věřím, že takhle bude pokračovat těhotenství i nadále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.6.14 19:31

@i.irenka já také doufám, že tentokrát se to už povede. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.6.14 07:03

Holky dekuji za podporu, v Car jsem dostala injekce az do nedele proti HSS a asi fakt pomahaji, citim vajecniky a jsem slaba ale kdyz se treba divam na telku, nemyslim na to a nehybu se tak jsem v pohode, jsem rada a po pravde receno i za ten transfer, kdyby do me meli zas v pondeli stourat, vim ze to neboli ale jen z te predstavy je mi ted zle :-( budou kultivovat do pondeli a dobre bojovnicky zamrazi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
26.6.14 07:39

@i.irenka nic si z toho odkladu na další cyklus nedělej. Nám se to hned po OPU stejně nepovedlo a myslím si, že to bylo tím, že tělo nebylo zahojené a ok. Jasně je to jen můj pocit, ale prostě to tak mám… Ještě mě bolelo břicho při každém zasmání nebo kýchnutí mě ošklivě píchlo, když jsem měla jít pěšky, bylo to jak sledovat šourající se důchodkyni. Tělo prostě nebylo zregenerované a první mrazáček (i když s nějákými obtížemi) to zvládnul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
26.6.14 10:29

Ahoj holky byla jsem na ET a 5 den po Et mám píchat ještě pregnyl 5000 měla jste to některá. Zapoměla jsem se na to zeptat…Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.6.14 10:31

@Evaa.j dekuji, ja vim, ale uz jsem chtela vedet vysledek

jinak dnesni skore - nakonec bylo zralych 25 a19 se oplodnilo, mam volat zase v sobotu. ten ubytek me desi, ale asi.je to normalni, jen jsem chtela aby ty ubytky byly pozdeji v kultivaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
26.6.14 10:37

@andyxxx tak tohle jsem tedy neměla - ani jsem o tom neslyšela :nevim:

@i.irenka Neboj je jasné, že všechna životaschopná nebudou a úbytky jsou přirozené, pořád jich máš víc než dost. Mě to číslo také pořád klesalo, ale zas že bych chtěla mít dalších šest dětí co čekají v mrazáku, to tedy taky ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.6.14 15:09

@andyxxx ahoj uz jsem to v nejake diskusi cetla, mas transfer v dalsim cyklu nez byla opu? holky psaly ze ten pregnyl mely kvuli tomu, aby popraskaly folikulu, ktere jeste dorostly a neudelaly se z nich treba cysty, nebo jestli mas transfer hned po opu tak treba ty malinke nepropichali protoze vefeli ze v nich vajicko nebude a ted dorostly a pro jistotu daji ptegnyl at odejdou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.6.14 15:24

@andyxxx Ahoj,ja to mela pri ketu nemelas ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí