Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka tak to jsi holka statečná a teď už snad konečně bude zasloužený výsledek
![]()
Holky tak zitra prvni ultrazvuk pri stimulaci a budou pocitat foliky
tesim se a bojim zaroven, zitra dam vedet
@i.irenka tak budu na tebe moc myslet a držet palečky ať tam je pěkná úrodička a hlavně kvalitní
![]()
@i.irenka Také budu držet pěstí, aby byla krásná a kvalitní úrodička. Pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Holky tak dnešní první ultrazvuk při stimulaci – 12 folíků kolem 9mm a 15 folíků menších
cca v sobotu další kontrola
@i.irenka no tak paráda
krásně reaguješ, tak to bude brzo OPU ![]()
@i.irenka ty bláho, to je slušný
, tak to brzy rozšíříš řady těhulí ![]()
Holky dekuji moc za podporu, v patek dalsi kontrola a snizili mi davky
@medmenka Díky za optání
Dřívější nespavost vyměnila spavost a občasné nevolnosti. Zrovna teď jsem si k večeři dala francouzkou bagetu, čokoládovou roládu a nanuka - ideální kombinace. Už mě stihl průjem a nejraději bych se
, je mi nějak těžko ![]()
Na další kontrolu a UTZ jdu ve středu 25.6. tak věřím, že bude vše v pořádku. Jinak už jsem si pořídila pár věciček, ať toho pak nemám tolika ke schánění a hlavně ať to pak není taková fin. zátěž ![]()
A co Ty, jak se daří?
@sikoku typické těhotenské chutě co?
tak to budu na 25.6. držet palečky a doufám že nám své miminečko ukážeš na fotce s UTZ
![]()
tak u nás se zatím nic neděje, ket jsem byla nucena odložit, protože jsem měla špatné jaterní testy, tak zase čekání.
@medmenka já jsem dávala fotečku z UTZ holkám do skupiny inseminace, tak můžeš juknout. Tu další hodím i sem do skupinky.
A bereš něco na ta játra? Jaká je příčina špatných hodnot? Držím pěstí, aby se Ti krevní testy a hodnoty daly dopořádku ![]()
Já měla špatný hormonální profil a vše mi urovnaly odvary z tradiční čínské medicíny a to pouze za 3 měsíce užívání! To je jen takový typ. Píšu to všude, jelikož kolikrát holky už neví co by a já mluvím z vlastní zkušenosti ![]()