Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinkka ahoj mam Dipherelin a Merional, Merional 150 jednotek a ted ponizili na 100
@sikoku dr. neví proč mám vyšší hodnotu jaterních testů, od doby co jsem měla infekční mononukleozu tak mě to občas zlobí, stačí přechodit nějaké nachlazení a játra protestují. O čínské medicíně jsem už také uvažovala, ale chlap má k tomu negativní postoj, tak snad když o tom něco nastuduje tak změní názor ![]()
Včera když mě viděl s mojí malou 11 denní neteří, tak pochopil že opravdu strašně moc toužím po dítěti. Já jsem s té mrňavky úplně hotová
![]()
@medmenka vysvetli mu rizika vsech tech hnusu hormonu co do sebe pereme a ze by spis k tomuhle mel mit nehativni postoj, bylinky jsou neskodne a opravdu pomahaji, taky jsem zkousela vylecit nejake problemy a nedam na bylinky dopustit, hlavne nesedet a necekat, zkouset ruzne cesty a miminko bude!
@i.irenka to on moc dobře ví co hormony dokážou napáchat, viděl to když jsem měla ohss a pak jsem se s toho pomalu 3/4 roku dostávala do normálu. Budu muset začít zase do chlapa hučet ať se to nějak pohne, stále se nevzdávám naděje na prcka a jsem ochotná opravdu vyzkoušet cokoliv. ![]()
@medmenka Zkus to s ním opravdu probrat, a můžeš mu říci, že to pomohlo nejedné z nás. Proč by si to tady holky vč. mě vymýšlely, když je to opravdu zázrak a pomůže to ke //. Já jsem se na to chlapa neptala, já jsem mu to oznámila, že začínám užívat odvary TČM a on mě v tom prostě jedině podporoval. I když to opravdu nebyla nejlevnější záležitost, ale určitě to vyšlo levněji než další pokus IVF a hlavně si člověk ušetří tělo od dalších hormonů a odlehčí psychiku. Jéé, 11 denní prcek? Také bych se pomazlila. Já jedu na víkend za kamarádkou a ta má rok a půl starého chlapečka, tak se také pokochám.
Holky užijte si víkend ![]()
@i.irenka Ahoj,tak to je slusne! Mas dlouhej a sklony k ohss? A jak dlouho uz stimulujes? Ja mam dlouhy protokol ( Decapeptyl a Gonal). Dnes mam 2ko utz, na prvnim (po 5ti dnech 75iu a 150iu) byly foliky male. Tak jsem zvedava na dnesek, pac uz me boli docela bricho! Co Tebe, citis neco? Ja mela minule 33vajec a ohss ![]()
@Tinkka ahoj jo mám dlouhej a PCO stimuluju Dipherelinem a Merionalem. dnes jsem 8. den stimulace. ty jo 33 vajíček, to je hezké a jaktože to nevyšlo?
z takové úrody
Ahoj holky! Drzim palce vam co stimulujete!
at to tentokrat vyjde! Musim rict ze tu nakukuji po hoooooodne dlouhe dobe…nejak me prestalo bavit trapit sama sebe kazdodenim zamestnavani hlavy tim, ze jeste nejsem tehu. No nicmene ani odsunuti tohoto tematu v me hlave nekam do kouta zatim nepomohlo. Ale pri nejmensim se citim v pohode a jsem odhodlana pockat. V pondeli se uvidim se znamou, ktere se take povedlo otehotnet po TČM, tak jsem zvedava co bude rikat…asi bych to chtela zkusit…slibila mi i kontakty. Tak hezky vikend vsem!
@sikoku už to začínám podrobně studovat kam se objednám. Mohu se zeptat na kolik tě to asi tak vyšlo? A byla jsi tam s chlapem nebo sama?
Já bych to prostě chtěla pojmout celkově na zlepšení svého zdravotního stavu.
@i.irenka no tak to je paráda, to opravdu bude pěkná úrodička
kdy plánují odběr?
@majorka
ono to moc odsunout nejde, to mi věř, po 8 letech snažení o tom bohužel už něco vím.
Ale ještě neházím flintu do žita jen to prostě není úplně tak snadné o to víc bude milované.
@i.irenka protoze jsou spatne spermie?! To te nikdo nepovi, proc to nevyjde. Proste to tak je…navic velky pocet vajec neznamena, ze jsou kvalitni, takze je asi lepsi mene, ale zato vyssi kvalita..ty mas prvni ivf?