První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
20.6.14 23:11

@medmenka ja vim :hug:…my uz skoro 4 roky…leti to :| ale zrovna dneska jsme o tom s mym drahym mluvili, sam rekl ze bude rad kdyz vyzkousime tu cinskou med. a kdyby to neslo, tak i to dalsi ivf dame. Cesta je trnita, ale jak pises o to vic si to jednou uzijeme! Ale musim rict ze ted ta bezdoktorova nekolikamesicni pauza mi moc pomohla po psychicke strance a jsem zas ta odhodlana zena jako treba pred 2 lety! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.6.14 00:10

@majorka přesně tak, ono to chce načerpat novou sílu bez toho nejde bojovat a čínská medicína mě také chytla chtěla bych to vyzkoušet. Tak doufám že se nám letos zadaří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
21.6.14 07:41

@medmenka Me stacilo pouze 3mes. uzivani odvaru. Prisla ma 1prirozena MS, ovulace, tehu. Pomohlo mi to i po psych. strance, nektere byliny byly k tomu urcene. Chodila jsem tam sama, u manzela problem neni, ale ma se resit i spatny spermiogram. Odvary me vysly cca 1500-2000,– za mes. Ale smesy jsou pro kazdeho individualni, takze se ceny mohou lisit, ale vice jak 2tis.jsem za mes. davku nikdy neplatila.Nyni uzivam ty byliny lisovane v tabletach a budu to brat cele tehotenstvi a to me mes. vychazi na necelou tisicovku.Ale co by clovek neudelal pro sve zdravi a hlavne zdravi sveho vymodleneho miminka. Jeste jsme oba s manzelem uzivali 2krat materi kasicku.
Omlouvam se za chyby, pisu z mobilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
21.6.14 10:07

@sikoku Je dobre, ze se Ti zadarilo, gratuluji! Jen me zarazilo, ze beres jeste nejake bylinky v tehu! Ja jsem take zastancem bylinek a alt. mediciny, co jsem cetla, tak vetsina bylin se v tehu nema, mohou mit negativni vliv na plod, zpusobit potrat atd. Tak jen jestli to mas nastudovane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
21.6.14 10:58

@Tinkka Jsou to právě byliny lisované v těch tabletách ve velmi nízkých dávkách oproti těm odvarům. Je to na výživu plodu a posílení mé oslabené dráhy ledvin. Je to vše po konzultaci s léčitelem, ke kterému mám plnou důvěru, jelikož to zase konzultuje on s http://www.tcmclinic.cz/…/gynekologie

Je to i po dohodě s mojí gynekoložkou, která mi právě tradiční čínskou metodu doporučila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
21.6.14 12:27

@sikoku Tak to je super, ze to jde i v tehu. Tak ja na to take mrknu, diky za tip. Prave me to prekvapilo, ze nektere byliny mohou byt i takto nebezpecne pro plod, coz jsem netusila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
23.6.14 09:44

@Tinkka právě vím, že jsem v dobrých rukou a mám ke svému léčiteli velkou důvěru!
Bez odborné konzultace bych do pusy nic nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.6.14 17:44

Holky tak.dnes posledni pichando a ve stredu OPU tak drzte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.6.14 18:35

@i.irenka no tak paráda, budu ti moc držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.6.14 20:47

@i.irenka drzim pesti! :hug:

Ja mam cislo na cinskou lecitelku, zitra tam volam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.6.14 20:53

@majorka vidim ze nas dalsi tehule ve skupince opet nakopla! jen tak dal, volek, nejhorsi je sedet a cekat, toho uz mame vsechny za sebou dost :-( takze tento.rok uz to. vsechny doklepneme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.6.14 20:54

@medmenka dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
23.6.14 22:21

Holky držím Vám moc pěstí, aby jste brzy také těhulkovaly :hug:
Trpělivost a víra v to, že se zadaří přináší růže :kytka:

@i.irenka na středu Ti přeji, aby vše dopadlo dobře, aby byla hezká a kvalitní úrodička a hlavně, aby Ti pak zavedli to nejlepší a nejstatečnější embryo, které se Tě bude držet po dobu 9. měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.6.14 16:13

@i.irenka držím palečky, aby se to už tentokrát povedlo. Mě čeká 2.IVF příští měsíc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
24.6.14 20:05

@i.irenka tak se holka pochlap a budu čekat dobrou zprávu o sklizni samých kvalitních vajíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí