První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
4.6.14 08:24

@medmenka tak drzim palecky! ja stimuluju a kolem 20.6. bych mela mit punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
4.6.14 10:33

Holky hlásím, že jsem včera na těhotenském testu prvně v životě objevila //, zkusila jsem testnout asi za 2 hod. znova, zajela si na krev a bylo mi potvrzeno těhotenství :dance:
Dnes jdu na UTZ, prý asi ještě nebude nic vidět, ale pro jistotu se nechám zkouknout. Jinak HCG jsem měla něco přes 1000 j. pokud jsem to od sestřičky dobře pochopila. BT mám již 23. den vždy mezi 36,8 - 37. Takže asi taky dobrá známka?

A víte co je zázrak? Nejprve 2× IUI, 1× IVF vše bez úspěchu. Pak jedna přirozená MS pomocí tradiční čínské medicíny, ovulace a už na mě koukají // :lol:

Jen mám hrozný strach, aby bylo vše tak jak má být. Celou noc jsem nespala, měla jsem 2× průjem, chtělo se mi zvracet a jsem z toho pěkný uzlíček nervů. Nyní se musím hodit do klidu a užívat si to na co jsme tak dlouho s manželem čekali…

Hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
4.6.14 10:38

@sikoku 8o 8o 8o 8o teda to bych necekala ze ta cinska medicina az takhle zabere potichu gratuluju a at je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
4.6.14 10:42

@kačka121 Já také ne, ještě teď jsem z toho v šoku a nechce se mi tomu věřit, ale hcg pozitivní, 2 testy také :D. Takže asi těhu opravdu budu a děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.6.14 16:26

@sikoku jeeeee, to mam radost a gratuluji!!! :hug: kam mam jit abych po jednom cyklu videla take //??? ;) opravdu budu rada, kdyz mi napises treba sz co jsi podstoupila…uz jsem o tom take uvazovala, ale nejak nevim kde zacit…

Ja jsem ted momentalne v detox obdobi a pak zacnu zdravy jidelnicek od vyzivove poradkyne. Leta o tom kecam, tak ted konecne nejake ciny! Jinak u doktora jsem od ledna nebyla a musim rict, ze je mi bez tech bilych plastu bajecne!!! Doma taky klidek, takze po dlouhe dobe neustaleho cekani konecne uzivame zivota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
4.6.14 16:41

@majorka Dekuji :-) Ja nedam dopustit na odvary z tradicni cinske mediciny a materi kasicku. Zadej do vyhledavace TČM Bohemia a uvidis.Neco jsem si o tom nacetla, vyzkousela a ejhle dnes mi dle UTZ bylo potvrzeno 5tt ;-)Kazdopadne detox.je dobra vec.Ja drzela v dubnu Macignovou, takze taky dobry. Drzim pesti at se zadari :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.6.14 19:02

@sikoku k ocko gratuluji moooc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.6.14 19:27

@sikoku koukala jsem na tu medicinu. bylas primo na testech z jazyka? nebo ti jen namixovali neco podle tvych obtizi? ja teda zkousela caje, gynex a materi kasicku a nic :-( mam pocit ze na me nic nefunguje! :-( uz nevim jestli jsem vic smutna nebo nastvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.6.14 21:01

No tak to jsou mega super dobré zprávy moc ti gratuluji :dance: :dance: :dance: :kytka:

@sikoku píše:
Holky hlásím, že jsem včera na těhotenském testu prvně v životě objevila //, zkusila jsem testnout asi za 2 hod. znova, zajela si na krev a bylo mi potvrzeno těhotenství :dance:
Dnes jdu na UTZ, prý asi ještě nebude nic vidět, ale pro jistotu se nechám zkouknout. Jinak HCG jsem měla něco přes 1000 j. pokud jsem to od sestřičky dobře pochopila. BT mám již 23. den vždy mezi 36,8 - 37. Takže asi taky dobrá známka?

A víte co je zázrak? Nejprve 2× IUI, 1× IVF vše bez úspěchu. Pak jedna přirozená MS pomocí tradiční čínské medicíny, ovulace a už na mě koukají // :lol:

Jen mám hrozný strach, aby bylo vše tak jak má být. Celou noc jsem nespala, měla jsem 2× průjem, chtělo se mi zvracet a jsem z toho pěkný uzlíček nervů. Nyní se musím hodit do klidu a užívat si to na co jsme tak dlouho s manželem čekali…

Hezký den všem :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.6.14 21:04

@i.irenka tak to budu moc držet palečky ať máš pěknou úrodičku :palec: to už máš také za pár a budeš mít broučka v bříšku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
4.6.14 21:15

Holky moc Vám děkuji, já jsem byla přímo u léčitele, který provádí analýzu z jazyka a ptá se Vás na zdrav. stav a na pocity - zda máte chladné končetiny, zda máte raději teplo či zimu a dle toho se posílí dráha buď Jin nebo Jang za pomocí těch odvarů z bylin. Já je začala užívat někdy v průběhu února, takže jsem zareagovala opravdu rychle. K tomu jsme si dali s manželem dvě kůry mat. kašičky a plástového pylu Perga. Takže opravdu dobrá kombinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.6.14 21:18

@sikoku víš jak dobře se to čte, mám s tebe fakt velkou radost že se povedlo přirozeně s pomocí přírodních preparátů super :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
4.6.14 21:33

@medmenka :hug: děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.6.14 10:48

@sikoku muzu se jeste zeptat jaky mate spermiogram? bohuzel bych spis potrebovala medicinu pro chlapa. jestli mi nevyjde tohle ivf tak zkusim cinskou medicinu pro nas oba. maji provozovnu i v Ostrave uz jsem se divala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
5.6.14 17:48

@sikoku opatrně, ale zas o to srdečněji gratuluji. Takže děvčata, vypadá to, že v této skupince se dějí zázraky :P
Držím palce a ať Ti není dlouho špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital