Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila tak já zatím necítím nic… Asi si budu muset ještě počkat. Některé holky už to touhle dobou cítily, ale zas jsem četla, že u prvorodiček ty pohyby můžou být cítit až ve 20.tt. Už se na to těším
.
Chutě mě zatím nepřepadávají, ani zatím nemůžu jíst moc velké porce
, pak se cítím strašně přeplněná a neí mi zorvna nejlíp..
Včera mě tak hrozně bolel žaludek, že jsem si musela jít na chvíli lehnout.. Nevim jetli to nebylo kalhotama
, jedla jsem a možná mě to tlačilo na břicho…
No a holky co vy, jak bojujete, co a kdy vás čeká?
@Evaa.j no tak o kalhotách mi nemluv
já si kupuju už jen legýny a to o velikost dvě větší aby mi šly přetáhnout přes břicho a netlačily mě,, prtože jak mě něco tlačí tak je to konečná
![]()
@Evaa.j já bych chtěla v květnu nebo červnu na KET uvidíme, teď čekám na mrchu, tak snad vás budeme s holkama brzo následovat ![]()
Holky ahoj, to je dobre ze vsechno tak super zvladate! My menime Car, ve ctvrtek prvni konzultace a co nejdriv dalsi ivf
vubec to nedavam a nejradeji bych se na to vyprdla ale roky leti ![]()
@i.irenka píše:
Holky ahoj, to je dobre ze vsechno tak super zvladate! My menime Car, ve ctvrtek prvni konzultace a co nejdriv dalsi ivfvubec to nedavam a nejradeji bych se na to vyprdla ale roky leti
tak snad změna CARU udělá své a co nejdříve se povede. Já už také nejsem žádná mladice a čas běží, dávám si poslední rok a pak už na to kašlu. ![]()
@medmenka Já právě začala reagovat až na ty odvary z čínské medicíny. Do té doby nic. Tak jsem šťastná jak blecha
aspoň se mám od čeho odpíchnout a věřím, že se brzy zadaří
Snad i Tobě to brzy vyjde a pak se budeme potkávat i v jiných skupinkách ![]()
@sikoku píše:
@medmenka Já právě začala reagovat až na ty odvary z čínské medicíny. Do té doby nic. Tak jsem šťastná jak blechaaspoň se mám od čeho odpíchnout a věřím, že se brzy zadaří
Snad i Tobě to brzy vyjde a pak se budeme potkávat i v jiných skupinkách
Je to skvělé, když tělo začíná fungovat jak má, jen tak dál, já doufám že se nám všem konečně zadaří už by to chtělo
Budu se těšit na další dobré zprávy jak pokračuješ ![]()
Ahoj holky ![]()
Nastavajicim maminkam drzim palce
a vsem ostatnim samo taky!!! ![]()
U me nic, a ani nic neplanuju. Dala jsem tomu cas, nechci zrat prasky, nechci mit nervy jak spagaty apod. Takze chodim behat, zamerila jsem se na vycvik pejska, mozna si poridime dalsiho, a proste jsem v pohode
a vite co??? Muzu se koukat na tehule, uz dlouho jsem nebrecela, vetsinu casu se usmivam, a s mym drahym jsme uz dlouho nezazili takovou pohodu jako ted
ani nevim jaky jsem DC!!! ![]()
@medmenka děkuji moc, též věříme v dobré zprávy ![]()
@majorka Dobrý přístup, jen tak dál a ono to přijde samo a bez nervů
Také se snažím na sobě pracovat a brát to pozitivně a věřit, že se zadaří i bez nervů a IVF
Zkusime stesti v Heliosu v Brne, mame to 200 km, ale vysledky a reference maji nejlepsi. zitra mame prvni konzultaci
@i.irenka píše:
Zkusime stesti v Heliosu v Brne, mame to 200 km, ale vysledky a reference maji nejlepsi. zitra mame prvni konzultaci
už jen ta změna udělá asi hodně, spoustě holkám pomůže jen to, že změní prostředí.
Tak ať na tebe jsou hodní a hlavně co nejdříve pomůžou. Napiš co naplánujete, jsem zvědavá
![]()
"@sikoku
tak mě u víkendu dorazila mrcha a sama, mám tedy delší cyklus než normálně, ale to je hodně velký úspěch. Už víc jak 4 měsíce neberu vůbec žádné hormony ![]()
Tak čajíky asi pomáhají, ani mi není špatně, první dva dny jsem nikdy nebyla schopná normálně fungovat a teď ani nevím že nějakou ms mám. Jsem nadšená!!! ![]()
Holky, tak u me zpozdeni uz 5 dni!!! Jsem straaaaaasne nervozni jestli me osud zase jen zkousi jake mam nervy nebo tentokrat z toho neco bude…ale snazim se nejasat…TT jsem delala druhy den zpozdeni a nic. Tak nevim
dalsi TT doma nemam a do lekatny se v nejblizsich dnech ani nedostanu. Tak musim vydrzet. Takove zpozdeni uz jsem jednou mela, jinak mivam ms vice mene pravidelne.
@majorka píše:
Holky, tak u me zpozdeni uz 5 dni!!! Jsem straaaaaasne nervozni jestli me osud zase jen zkousi jake mam nervy nebo tentokrat z toho neco bude…ale snazim se nejasat…TT jsem delala druhy den zpozdeni a nic. Tak nevim![]()
dalsi TT doma nemam a do lekatny se v nejblizsich dnech ani nedostanu. Tak musim vydrzet. Takove zpozdeni uz jsem jednou mela, jinak mivam ms vice mene pravidelne.
jéé tak na tebe moc myslím a držím ti mooooooc palce at se tu za pár dní objeví dobré zprávy ![]()