První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4525
18.4.14 13:39

@katkalaila tak já zatím necítím nic… Asi si budu muset ještě počkat. Některé holky už to touhle dobou cítily, ale zas jsem četla, že u prvorodiček ty pohyby můžou být cítit až ve 20.tt. Už se na to těším :lol:.

Chutě mě zatím nepřepadávají, ani zatím nemůžu jíst moc velké porce :roll:, pak se cítím strašně přeplněná a neí mi zorvna nejlíp..
Včera mě tak hrozně bolel žaludek, že jsem si musela jít na chvíli lehnout.. Nevim jetli to nebylo kalhotama :think:, jedla jsem a možná mě to tlačilo na břicho…

No a holky co vy, jak bojujete, co a kdy vás čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.4.14 15:17

@Evaa.j no tak o kalhotách mi nemluv :-)) já si kupuju už jen legýny a to o velikost dvě větší aby mi šly přetáhnout přes břicho a netlačily mě,, prtože jak mě něco tlačí tak je to konečná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.14 15:23

@Evaa.j já bych chtěla v květnu nebo červnu na KET uvidíme, teď čekám na mrchu, tak snad vás budeme s holkama brzo následovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.4.14 17:59

Holky ahoj, to je dobre ze vsechno tak super zvladate! My menime Car, ve ctvrtek prvni konzultace a co nejdriv dalsi ivf :-( vubec to nedavam a nejradeji bych se na to vyprdla ale roky leti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.4.14 18:02

@i.irenka ahojky a do jakého jdete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.14 19:05
@i.irenka píše:
Holky ahoj, to je dobre ze vsechno tak super zvladate! My menime Car, ve ctvrtek prvni konzultace a co nejdriv dalsi ivf :-( vubec to nedavam a nejradeji bych se na to vyprdla ale roky leti :-(

tak snad změna CARU udělá své a co nejdříve se povede. Já už také nejsem žádná mladice a čas běží, dávám si poslední rok a pak už na to kašlu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
18.4.14 21:26

@medmenka Já právě začala reagovat až na ty odvary z čínské medicíny. Do té doby nic. Tak jsem šťastná jak blecha :dance: aspoň se mám od čeho odpíchnout a věřím, že se brzy zadaří ;) Snad i Tobě to brzy vyjde a pak se budeme potkávat i v jiných skupinkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.14 21:53
@sikoku píše:
@medmenka Já právě začala reagovat až na ty odvary z čínské medicíny. Do té doby nic. Tak jsem šťastná jak blecha :dance: aspoň se mám od čeho odpíchnout a věřím, že se brzy zadaří ;) Snad i Tobě to brzy vyjde a pak se budeme potkávat i v jiných skupinkách ;)

Je to skvělé, když tělo začíná fungovat jak má, jen tak dál, já doufám že se nám všem konečně zadaří už by to chtělo ;) Budu se těšit na další dobré zprávy jak pokračuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.4.14 21:55

Ahoj holky :)
Nastavajicim maminkam drzim palce :kytka: a vsem ostatnim samo taky!!! :hug:
U me nic, a ani nic neplanuju. Dala jsem tomu cas, nechci zrat prasky, nechci mit nervy jak spagaty apod. Takze chodim behat, zamerila jsem se na vycvik pejska, mozna si poridime dalsiho, a proste jsem v pohode :mrgreen: a vite co??? Muzu se koukat na tehule, uz dlouho jsem nebrecela, vetsinu casu se usmivam, a s mym drahym jsme uz dlouho nezazili takovou pohodu jako ted :mrgreen: ani nevim jaky jsem DC!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
23.4.14 10:48

@medmenka děkuji moc, též věříme v dobré zprávy :hug:

@majorka Dobrý přístup, jen tak dál a ono to přijde samo a bez nervů ;) Také se snažím na sobě pracovat a brát to pozitivně a věřit, že se zadaří i bez nervů a IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.4.14 13:05

Zkusime stesti v Heliosu v Brne, mame to 200 km, ale vysledky a reference maji nejlepsi. zitra mame prvni konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.4.14 13:28
@i.irenka píše:
Zkusime stesti v Heliosu v Brne, mame to 200 km, ale vysledky a reference maji nejlepsi. zitra mame prvni konzultaci

už jen ta změna udělá asi hodně, spoustě holkám pomůže jen to, že změní prostředí.
Tak ať na tebe jsou hodní a hlavně co nejdříve pomůžou. Napiš co naplánujete, jsem zvědavá ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.4.14 13:35

"@sikoku
tak mě u víkendu dorazila mrcha a sama, mám tedy delší cyklus než normálně, ale to je hodně velký úspěch. Už víc jak 4 měsíce neberu vůbec žádné hormony 8o
Tak čajíky asi pomáhají, ani mi není špatně, první dva dny jsem nikdy nebyla schopná normálně fungovat a teď ani nevím že nějakou ms mám. Jsem nadšená!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.4.14 19:38

Holky, tak u me zpozdeni uz 5 dni!!! Jsem straaaaaasne nervozni jestli me osud zase jen zkousi jake mam nervy nebo tentokrat z toho neco bude…ale snazim se nejasat…TT jsem delala druhy den zpozdeni a nic. Tak nevim :nevim: :nevim: dalsi TT doma nemam a do lekatny se v nejblizsich dnech ani nedostanu. Tak musim vydrzet. Takove zpozdeni uz jsem jednou mela, jinak mivam ms vice mene pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.4.14 19:41
@majorka píše:
Holky, tak u me zpozdeni uz 5 dni!!! Jsem straaaaaasne nervozni jestli me osud zase jen zkousi jake mam nervy nebo tentokrat z toho neco bude…ale snazim se nejasat…TT jsem delala druhy den zpozdeni a nic. Tak nevim :nevim: :nevim: dalsi TT doma nemam a do lekatny se v nejblizsich dnech ani nedostanu. Tak musim vydrzet. Takove zpozdeni uz jsem jednou mela, jinak mivam ms vice mene pravidelne.

jéé tak na tebe moc myslím a držím ti mooooooc palce at se tu za pár dní objeví dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí