První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
13.3.14 21:09

@sikoku vážně? u nás ho normálně objednávají :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
14.3.14 07:18

Holky tak já už mrchu dnes dostala :( na jednu stranu jsem ráda, že mé tělo po těch hormonech funguje, ale víte jak to je, já zas doufala :(… každopádně doporučuju ten Gynex, jsou to kapky z bylinářství nebo lékárny, nasadila jsem je hned po neúspěšném IVF a paní bylinářka říkala, že mě pročistí, uvolní a nastartuje a že mám věřit, že mi pomůže bez chemie a IVF. jeden z účinků je i ten, že bolesti při menzes jsou minimální, s čímž souhlasím, jsem naprosto v pohodě dnes, tak aspon něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
14.3.14 11:35

@i.irenka Já Gynex brala, ale účinek žádný. Asi to chce užívat dlouhodobě, nyní zkusím tu tinkturu, tak buď ráda, že se MS rozjela a třeba příští měsíc bude úspěšnější, aspoň si můžeš spočítat ovulku, což já bez MS nemůžu, tak aspoň měřím BT, ale moudrá z toho tedy nejsem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
14.3.14 11:36

@katkalaila no mě u Dr. Max řekli, že mají pouze dva dodavatele a oni jim to nedodávají, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.3.14 12:12
@i.irenka píše:
Holky tak já už mrchu dnes dostala :( na jednu stranu jsem ráda, že mé tělo po těch hormonech funguje, ale víte jak to je, já zas doufala :(… každopádně doporučuju ten Gynex, jsou to kapky z bylinářství nebo lékárny, nasadila jsem je hned po neúspěšném IVF a paní bylinářka říkala, že mě pročistí, uvolní a nastartuje a že mám věřit, že mi pomůže bez chemie a IVF. jeden z účinků je i ten, že bolesti při menzes jsou minimální, s čímž souhlasím, jsem naprosto v pohodě dnes, tak aspon něco

tak to je fajn že mrcha dorazila, já pořád nic :zed: břicho mám jak šutr, ale už tomu moc nevěřím že by se to samo rozjelo. Už jsem to měla docela v pohodě a zase v tom mám bordel. A pak se má člověk snažit doma sám, když bez hormonů ani ťuk. Tak snad bylinky na mě budou mít dobrý účinek už jen kdyby jak píšeš ms nebyla tak bolestivá, já jsem první dva dny nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.3.14 13:43

Gynex

Ahoj holky, už nějakou dobu Vás pročítám. Ze začátku jste mi pomáhaly věřit, že se nám to podaří a od té doby, co se u nás zadařilo, zase Vám vše fandím, aby se povedlo i u Vás, připadně u těch co se zadařilo, aby to vše dobře dopadlo :-) Kdybyste některá chtěla, zbyly mi dvoje načaté kapky Gynex (oboje skoro plné - jedny jsem měla v práci a druhé doma) a ráda je někomu věnuji. Kupovala jsem je loni v srpnu. V Praze možno předat osobně, případně je někam pošlu za poštovné. Kdyžtak mi pište do SZ. A všem držím palce! Je krásné jaro a určitě se podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.3.14 09:13

@sikoku já ho tam kupovala před 5 měsícema tak to asi změnily tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
15.3.14 10:50

Ahoj holky, jen jsem k vám nakoukla a ohledně tinktur bych doporučila:

Mgr. Jarmila Podhorná - NADĚJE
http://www.nadeje-byliny.eu

napíšte ji třeba email s tím co vás trápí a ona vám doporučí léčebnou kůru. Mému manželovi pomohly tinktury na sperma a mně na bolestivost MS.

Hodně štěstí všem! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
15.3.14 21:12

@Tarani děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
15.3.14 22:46

Holky jukněte na to, já už mám objednáno pro mě i pro manžela :lol:

http://www.vceli-produkty.eu/…-kasicka-10g

http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g

četla jsem na to dobré recenze a opravdu to má něco do sebe, já to tedy aspoň do dalšího IVF vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.3.14 23:09
@sikoku píše:
Holky jukněte na to, já už mám objednáno pro mě i pro manžela :lol:

http://www.vceli-produkty.eu/…-kasicka-10g

http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g

četla jsem na to dobré recenze a opravdu to má něco do sebe, já to tedy aspoň do dalšího IVF vyzkouším :palec:

to vypadá také zajímavě jen nevím, zda by nevadilo že mám pylovou alergii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.3.14 08:34

Materi kasicku jsem dostala jako doplnek prave k tem bylinkovym cajum, pijeme a jime oba takze za me :think:
a taky mam pilovou alergii a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
16.3.14 09:41

Holky, oni právě říkají, že je dobré tu mat. kašičku doplnit i tou Pergou, je to prý účinější, tak nevím :nevim:
A alergie by v tomto případě vadit neměla, aspoň to tam píšou. Já to určitě zkusím. Mělo by mi to dorazit počítám v úterý a kašičku bude baštit i manžel, ikdyž je zcela zdravý.
Hezkou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
17.3.14 16:51

Holky začala jsem prvně v životě sama od sebe malinko špinit, bez pomocí hormonů :dance: Doufám, že se mi rozjede MS. Dnes mi ještě koupil manžel Jeřáb ptačí, k tomu užívám bylinky + odvary z čínských bylin. Věřím, že se to nyní posune tím správným směrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.3.14 16:57

@sikoku jéé tak to je super to ti moc držím palce atje to pořádná řeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie