Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka
to mě moc mrzí že to nevyšlo tak zajdi zítra na krev ať máš jasno a nestresuješ se ![]()
@i.irenka Tak to mě mrzí, ještě zkus krevní testy, dokud nebude výsledek z nich, tak není nic ztraceno ![]()
@majorka tak snad Ti ten pas rychle vystaví - tomu se opravdu říká zákon schválnosti ![]()
Na krev jdu ve stredu, je mi furt blbe
vecer jsem mela na testu po 30 min ducha, ale spis si rikam, ze to je chyba testu kdyz to je po tak dlouhe dobe. ach jo ![]()
@i.irenka tak třeba budeš ve středu mile překvapena, moc bych ti to přála ![]()
@medmenka jsou to fakt nervy, priznam se ze uz fakt nemuzu
jsem celkem rozhodnuta ze si ve stredu vyzadam fokumentaci a pujdu do Brna do Heliosu. sice to mam z Ostravy daleko ale ja fakt uz nevim co vic mam delat. ![]()
@i.irenka tak ještě není nic ztraceno a kdyby to teď nevyšlo, tak třeba zrovna změna CARU ti pomůže a hned se zadaří ![]()
Holky, tak hlásím pas vyžádán a stihnou mi ho vystavit, dovolená v práci schválená, večer bookuju letenku a 28.2. odlétám směr teplé kraje, konkrétně Srílanka
uvažovala jsem o lázních tady po ČR, ale tohle bude mnohem lepší než lázně!!! To bude balzám na tělo i na duši, odpočinek od všedních problémů, atd. atd.!!! Jedu bez chlapa, takže ani povinné dělání miminka nebude, žádné počítání plodných a neplodných dní, sledování ovulace… JAK JÁ SE TĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!
@majorka no tak to je super že jsi si to vyřídila a čeká tě taková skvělá dovolená, tiše závidím
Tak si koukej pořádně užít a pošli nám sem taky trochu toho sluníčka
![]()
@majorka presne tak, zadne pocitani a testovani. uzij si to tam ![]()
@i.irenka holka, tak to mě mrzí, holt je nás více, kterým se nedaří, ale já stále věřím, že jaro bude plodnější ![]()
Drž se, je to těžké, já vím. Daly jsme se na boj, ale tuhle válku vyhrajeme ![]()
@medmenka Jéé, tak to Ti moc přeju, to bude paráda
. Sluníčko, relax, odpočinek. Hezky si to užij a relaxuj ![]()
@medmenka Jééé holky, já si Vás pletu
obě jste na M. Tak když bude @majorka balit sebou Tebe, tak by mohla i mě, co? ![]()
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď