První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
9.2.14 12:57

Holky diky za podporu, dnesni test opet nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.2.14 19:43

@i.irenka :( :( to mě moc mrzí že to nevyšlo tak zajdi zítra na krev ať máš jasno a nestresuješ se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
10.2.14 09:30

@i.irenka Tak to mě mrzí, ještě zkus krevní testy, dokud nebude výsledek z nich, tak není nic ztraceno :hug:

@majorka tak snad Ti ten pas rychle vystaví - tomu se opravdu říká zákon schválnosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.2.14 10:14

Na krev jdu ve stredu, je mi furt blbe :-( vecer jsem mela na testu po 30 min ducha, ale spis si rikam, ze to je chyba testu kdyz to je po tak dlouhe dobe. ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.2.14 10:25

@i.irenka tak třeba budeš ve středu mile překvapena, moc bych ti to přála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.2.14 13:36

@medmenka jsou to fakt nervy, priznam se ze uz fakt nemuzu :-( jsem celkem rozhodnuta ze si ve stredu vyzadam fokumentaci a pujdu do Brna do Heliosu. sice to mam z Ostravy daleko ale ja fakt uz nevim co vic mam delat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.2.14 13:43

@i.irenka tak ještě není nic ztraceno a kdyby to teď nevyšlo, tak třeba zrovna změna CARU ti pomůže a hned se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
10.2.14 17:33

Holky, tak hlásím pas vyžádán a stihnou mi ho vystavit, dovolená v práci schválená, večer bookuju letenku a 28.2. odlétám směr teplé kraje, konkrétně Srílanka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uvažovala jsem o lázních tady po ČR, ale tohle bude mnohem lepší než lázně!!! To bude balzám na tělo i na duši, odpočinek od všedních problémů, atd. atd.!!! Jedu bez chlapa, takže ani povinné dělání miminka nebude, žádné počítání plodných a neplodných dní, sledování ovulace… JAK JÁ SE TĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.2.14 17:43

@majorka no tak to je super že jsi si to vyřídila a čeká tě taková skvělá dovolená, tiše závidím :) Tak si koukej pořádně užít a pošli nám sem taky trochu toho sluníčka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.2.14 19:37

@majorka presne tak, zadne pocitani a testovani. uzij si to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
11.2.14 11:58

@i.irenka holka, tak to mě mrzí, holt je nás více, kterým se nedaří, ale já stále věřím, že jaro bude plodnější :hug:
Drž se, je to těžké, já vím. Daly jsme se na boj, ale tuhle válku vyhrajeme ;)

@medmenka Jéé, tak to Ti moc přeju, to bude paráda :dance:. Sluníčko, relax, odpočinek. Hezky si to užij a relaxuj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.2.14 12:07

@sikoku to bylo asi na @majorka já bohužel nikam nejedu, jedině že by si mě přibalila sebou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
11.2.14 13:03

@medmenka Jééé holky, já si Vás pletu :mrgreen: obě jste na M. Tak když bude @majorka balit sebou Tebe, tak by mohla i mě, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.2.14 13:14

@sikoku no to by teda mohla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
11.2.14 13:22

@medmenka počkáme si, jak se nám k tomu vyjádří :mrgreen: