Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka jj, kdybych sla do dalsiho ivf asi bychom sli do jineho car.
Inofolic beru, ovulacni testy uz mam koupene
, listovku taky beru
pod vlivem to obcas zkousime, zatim se nezadarilo ![]()
@majorka zlato já jsem v současné době v PN - proto mám čas na cvičení, jinak bych to také měla časově náročné, takže Tě opravdu chápu. Zkloubit práci, domácnost a cvičení je opravdu náročné, sama jsem to do nedávna tak měla. Ale díky tomu, že jsem teď doma, si to ráno můžu krásně odcvičit. Jinak jsem pátrala po cvicích horm. jógy a nikde jsem nic nenašla. Ani na tom odkazu, co jsi mi posílala. Psala jsem jim meil, zda bych si od nich nemohla koupit nějaké materiály ke cvičení, ale nikdo se mi neozval ![]()
Bohužel stále sama od sebe nemenstuuji, takže zkusím od příštího týdne kapky Estrozin a jdu opět na akupunkturu, jak se má snažit člověk otěhotnět, když nemá ani ovulku a MS. Byla jsem 2× na vyvolávačce Agolutin, posledně jsem dostala i dvojitou dávku - na kterou jsem vždy zareagovala a nyní nic. Dle UTZ jsem měla i nízkou sliznici, takže jsem na to prostě nezareagovala a nějaké hormonální… zkoušet zatím nechci. Ještě dám šanci bylinkám, tak snad se mi MS umoudří. Držím pěstí, aby se Vám doma při tulení zadařilo ![]()
@sikoku no my máme v práci otřesy a přetřesy teď každý týden, takže můžu být doma a cvičit jako mávnutím kouzelného proutku
poslední vyhazování jsem přežila minulý týden a další změny prý přijdou v pondělí…už se nemůžeme dočkat…super se v takové atmosféře pracuje
ale nechci malovat čerta na zeď, snad tu ještě nějaký ten měsíc vydržím.
A ty jsi na PN kvůli mimi nebo s něčím jiným? Nezlob se, že se ptám, a třeba nemusíš odpovídat ![]()
No tak snad se ti ta MS umoudří a cykly srovnají…zkoušela jsi ten Inofolic nebo Nosifol? Hodně to holky berou právě na srovnání cyklu (je k tomu tady i diskuze).
no já pořád bojuji s těmi střevními problémy, ještě mě to nepustilo
jestli to nepřejde do zítra, tak musím k doktorovi, protože to není normální. ![]()
@majorka je mi jasne ze zkousis co se da. proste se to jednou MUSI poda
rit
@majorka a jéje, tak to ti není co závidět, snad se tam ještě nějakou dobu udržíš a pak hurá na mateřskou
. Já to právě v práci také mám na pytel - s firmou to je špatné, takže jsem se domluvila se zaměstnavatelem a lékařkou, že po nezdařeném IVF do dalšího IVF zůstanu v PN. Mám stejně špatný hormon. profil a podstupuji novou léčbu, takže aspoň mohu být v klídku doma a soustředit se pouze sama na sebe. Zatím mi vyšli vstříc, tak jsem ráda, ale kdyby nedej bože následující IVF nevyšlo, tak už bych to musela řešit asi hledáním si nové práce
A Nosifol a Inofolic jsou hormonální prášky? Já jsem zatím zkoušela jen ty vyvolávačky a Duphaston. Po tom jsem to vždy dostala, ale nyní ani čárka po tom Agolutinu. Ještě zkusím ty kapičky s akupunkturou a pokud by ani to nezabralo, tak bych holt musela zkusit další hormony ![]()
@majorka už jsem si na netu našla Nosifol - já myslela, že to jsou prášky. Ne, tak ten jsem nezkoušela. Chci zkusit ten Estrozin, junku do diskuzí, zda s tím má někdo zkušenost ![]()
@sikoku ja brala ten inofolic, je levnejsi a slozeni v te hlavni latce ma stejne. ja s ovu nemam problem a jina pozitiva mi to neprineslo tak jsem si dalsi davku nekupovala. jestli nevis ktery si koupit tak si zvol kombinaci. pije se jeden denne tak jeden den inofolic a druhy nosifol
ja ted cetla o kontryhelu ze i pomaha udrzet tehu. tak premyslim jestli jsem ho nemela pit pred KET. mate s tim zkusenosti?
@i.irenka já pila kontryhel měsíc, ale u mě žádná změna, tak nevím… Někdo říká, že se během těhu nemá pít a někdo to zase nevylučuje
avšak není nad bylinky od bylinářky. To co se prodává v lékárnách za pár kaček moc kvalitní asi nebude.Ono je také důležité, kde bylinky rostou - zda někde v přírodě či v blízkosti silnic atd. Ale vím, že holky tu o Kontryhelu psaly, já sama mám ještě zbytek doma, ale neužívám ho. Má se nasadit prý při 1 dnu MS, ale já už MS neměla ani nepamatuji ![]()
@sikoku taky jsem cetla ze se v tehu ma i nema pit. zkusim se zeptat primo bylinare. jinak nosifol/inofolic by mel menzes zase vyvolat tak vyzkousej.
Ahoj kočky, po mé dneší kontorle mám dobré zprávy, viděli jsme
. Přijde mi naprosto neuvěřitelné, že ťupka o velikosti cca 4,5 mm může mít srdíčko.
Sice občas stále krvácím a neustále špiním, ale je to tam ![]()
Dle zprávy od dr. jsem 6+1.
S tím kontryhelem nevím
, mě ho doporučila katkalaila zde na emiminu, když jsem špinila po zastavovače a asi mi pomohl. Cca po 2-3 dnech pití to zmizelo.
Holky, teď vám budu držet všechny palce co mám, abysme byly tak nějak podobně těhule a mohly si předávat zkušenosti a psát si jak blbě nám zas je ![]()
Jsem ráda, protože to další čekání by mě asi zrušilo. Bohužel bych musela stále myslet na to, že je mi 33 a čím víc bymi bylo, tím menší šance na zdravé těhu by byla. Naštěstí to dopadlo a už si nesmím žádné komplikace připouštět - to platí i pro vás
![]()
@Evaa.j
to je super!!! mini srdicko v mini kulicce ![]()
a prosimte pijes stale ten kontryhel?
@Evaa.j Tak to jsem moc ráda, že Ti kontrola dopadla dobře. Super, jen tak dál ![]()