Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka uplne te chapu, aspon by se mel clovek od ceho odrazit.Ja se tento mesic chystam na KET tak uvidime ![]()
@medmenka ja cekam ms tento tyden ba chci taky hned ket! Budeme se radovat spolu!
@i.irenka naprosto chápu, tak ať už máš po ms ať se chystá ketík ať se můžeme nervovat spolu. ![]()
já jsem také na ms čekala no a myslíš, jasně že sama nepřišla když má
až po Agolutinu.
Tak já jdu v úterý na ket, když se kulíšci dobře proberou a rozjedou. Tak snad jim domluví ať se koukají zakousnout a nepustit ![]()
@i.irenka moc děkuji ![]()
to je jak na potvoru, když ms nečekáme tak to dorazí, ale jak se na ní čeká, tak to má času co.
@i.irenka a že ti nedají vyvolávačku ![]()
Tak KETík byl zase trochu náročnější, dr. se nemohla dostat přes mojí zatáčku, mám otočenou dělohu, což není nic zvláštního, prý to má cca 5% žen, ale já mám ještě tu ostrou zatáčku. Nakonec došlo po 20 min na kleštičky čož paní doktorka nechtěla, ale už jsem byla fakt zmordovaná. Ohnula 2 katetry(zavaděče) ale nakonec se povedlo. Mám u sebe dvě bublinky a teď už jen čekám.
@medmenka jo jo pamatuju si zes o tom uz psala. Musi to teda fakt bolet tentokrat uz to bude naposledy uvidis! Drzim vsechny pesti a palce!
@i.irenka moc děkuji
, já doufám už si to obě zasloužíme po tom všem co máme za sebou co?
@medmenka Držím moc, moc pěstí. Rok 2015 je dle čínského horoskopu velice plodný. Ve skupině IUI tak tomu je, takže věřím, že to i zde holky konečně prolomíte ![]()
@i.irenka jistě MS brzy dorazí a hurá na další snaženíčko ![]()
@sikoku moc děkuji
, já v to doufám. Co ta vaše beruška, jak si užíváš mateřství??
@medmenka Nesmíte doufat, musíte věřit!!!
Viktorka je zlaté dítě, opravdu hodňoučká, věřím, že jí to zůstane
. Je to náš malý poklad ![]()
Budu na Vás holky myslet a posílám Vám hodně pozitivní energie ![]()
Ahoj děvčata. Chci vás povzbudit ve snažení.
Je to zhruba 6 let co jsme se rozhodli že se pokusíme druhé mimčo. Pár let jsme to nechávali na náhodě, mezitím jsem nastoupila do práce a pořad nic. Před dvěma roky jsme zkusili IVF, to nevyšlo
. Rok jsem se dostávala z té hormonové smršti. čas ubíhal neuvěřitelně rychle. v práci jsem povýšila a zhubla jsem. No a v lednu jsme se s manželem strašně pohádali ten mi řekl že do dalšího IVF nepůjde, že je moc starý (36-let) a že máme jedno dítě a to nám musí stačit. Já si řekla dost už na všechno kašlu. a rozhodla jsem se, že všechny věci po první dcerce prodám. A já v březnu zjistila že jsem těhotná
. Z prvu jsem tomu nemohla uvěřit, ale teď už jsem v 29tt čekáme kluka
. Holky držte se a nehažte flintu do žita
, Když má mimčo přijít a je jedno kdy. Hlavně všechny starosti hoďte za hlavu. Vaše Jana
![]()
@janullka31 moc moc gratuluji
a co ostatní snažilky? Jak se Vám daří?
Věřím, že myslíte pozitivně a též se Vám brzy zadaří ![]()
@sikoku my už se dosnažili a v květnu se nám narodila dcerka Natálka ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď