První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
9.3.15 22:02

@i.irenka uplne te chapu, aspon by se mel clovek od ceho odrazit.Ja se tento mesic chystam na KET tak uvidime :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.3.15 17:33

@medmenka ja cekam ms tento tyden ba chci taky hned ket! Budeme se radovat spolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.3.15 18:46

@i.irenka naprosto chápu, tak ať už máš po ms ať se chystá ketík ať se můžeme nervovat spolu. :hug:
já jsem také na ms čekala no a myslíš, jasně že sama nepřišla když má :lol: až po Agolutinu.
Tak já jdu v úterý na ket, když se kulíšci dobře proberou a rozjedou. Tak snad jim domluví ať se koukají zakousnout a nepustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.3.15 17:32

@medmenka drzim moc palecky! Ja marne vyhlizim MS klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.3.15 21:06

@i.irenka moc děkuji :hug:
to je jak na potvoru, když ms nečekáme tak to dorazí, ale jak se na ní čeká, tak to má času co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.3.15 18:26

@medmenka jo jo ja furt cekam a nic. Jak KET? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.3.15 19:05

@i.irenka a že ti nedají vyvolávačku :think:
Tak KETík byl zase trochu náročnější, dr. se nemohla dostat přes mojí zatáčku, mám otočenou dělohu, což není nic zvláštního, prý to má cca 5% žen, ale já mám ještě tu ostrou zatáčku. Nakonec došlo po 20 min na kleštičky čož paní doktorka nechtěla, ale už jsem byla fakt zmordovaná. Ohnula 2 katetry(zavaděče) ale nakonec se povedlo. Mám u sebe dvě bublinky a teď už jen čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.3.15 22:15

@medmenka jo jo pamatuju si zes o tom uz psala. Musi to teda fakt bolet tentokrat uz to bude naposledy uvidis! Drzim vsechny pesti a palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.3.15 22:51

@i.irenka moc děkuji :*, já doufám už si to obě zasloužíme po tom všem co máme za sebou co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
20.3.15 12:14

@medmenka Držím moc, moc pěstí. Rok 2015 je dle čínského horoskopu velice plodný. Ve skupině IUI tak tomu je, takže věřím, že to i zde holky konečně prolomíte ;)

@i.irenka jistě MS brzy dorazí a hurá na další snaženíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.3.15 12:21

@sikoku moc děkuji :* :hug:, já v to doufám. Co ta vaše beruška, jak si užíváš mateřství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
20.3.15 12:27

@medmenka Nesmíte doufat, musíte věřit!!! ;) Viktorka je zlaté dítě, opravdu hodňoučká, věřím, že jí to zůstane :lol:. Je to náš malý poklad :srdce:
Budu na Vás holky myslet a posílám Vám hodně pozitivní energie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 19:29

Ahoj děvčata. Chci vás povzbudit ve snažení.
Je to zhruba 6 let co jsme se rozhodli že se pokusíme druhé mimčo. Pár let jsme to nechávali na náhodě, mezitím jsem nastoupila do práce a pořad nic. Před dvěma roky jsme zkusili IVF, to nevyšlo :-(. Rok jsem se dostávala z té hormonové smršti. čas ubíhal neuvěřitelně rychle. v práci jsem povýšila a zhubla jsem. No a v lednu jsme se s manželem strašně pohádali ten mi řekl že do dalšího IVF nepůjde, že je moc starý (36-let) a že máme jedno dítě a to nám musí stačit. Já si řekla dost už na všechno kašlu. a rozhodla jsem se, že všechny věci po první dcerce prodám. A já v březnu zjistila že jsem těhotná :). Z prvu jsem tomu nemohla uvěřit, ale teď už jsem v 29tt čekáme kluka :dance:. Holky držte se a nehažte flintu do žita :), Když má mimčo přijít a je jedno kdy. Hlavně všechny starosti hoďte za hlavu. Vaše Jana :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
1.9.15 20:51

@janullka31 moc moc gratuluji :hug: a co ostatní snažilky? Jak se Vám daří?
Věřím, že myslíte pozitivně a též se Vám brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
2.9.15 16:06

@sikoku my už se dosnažili a v květnu se nám narodila dcerka Natálka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie