První lžička brokolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
První lžička brokolice
Ahoj, dneska jsme meli prvni brokolici. Dostal par lzicek a klasicky zapit mlekem. Asi hodinu po jidle jsem maleho nasla komplet pozvraceneho v kocaru. Zvracel dal a pak proste usnul. Zadny brekot, ale byl byli jak stena. Takze predpokladam, ze mu to vubec nesedlo. Nevim, ale jestli ho budit na dalsi jidlo. Nebo jak ho nakrmit dal. Je nu 5,5 mesice. Nemate nekdo podobnou zkusenost po brokolici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já brokolici ještě nezkoušela, bojím se nadýmání. Být tebou, tak mu teď dám třeba týden, čtrnáct dní něco jiného, pak zkusím znova brokolici a kdyby se to opakovalo, už mu jí vživotě nedávám. Ať si jí případně uvaří, až bude velkej ![]()
- Citovat
- Upravit
Prave, ze vsechno snasi dobre az na tu brokolici. Ma alergii na mleko tak jsem se lekla aby to taky nebyla nejaka alergie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jen mu to nemuselo obyčejně sednout, příště bude třeba všechno v pohodě ![]()
- Citovat
- Upravit
já dala brokolici jako druhou zeleninku po mrkvi a pěkně se šklebil, fakt mu to nejelo, ale ráno měl kropenaté hovínko a žádná reakce. Třeba mu to nesedlo zrovna ten den, předevčírem mi takhle vyhodil dýni s bramborem a to mu chutnalo. Uvidíš ![]()
- Citovat
- Upravit
ahojky,
mě se tohle stavalo, když jsem dceru hned po jidle nakojila. Taky mi pokazde zvracela, než jsem přišla na to čim to je. Pak jsem to dělala tak, že jsem kojila minimalně az po pul hodine od jidla a v pohodě.
Ale samozřejme to může byt i tim, že mu brokolice nesedla. Nam vydila kupovana od hami, domaci byla v pohodě. Jine kupovane taky, jen ta brokolice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
my měly ten samej problem jak píše veverik.Po příkrmu,jsem ho kojila a pokažde mi zvracel.Myslela jsem si,že se přejída.Dnes jsem mu ale mlíčko dala až po pul hodine (měl brokolici)a nezvacel vůbec.Holky chci se zeptať kolik dáváte příkrmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katenkka píše:
Ahojky
my měly ten samej problem jak píše veverik.Po příkrmu,jsem ho kojila a pokažde mi zvracel.Myslela jsem si,že se přejída.Dnes jsem mu ale mlíčko dala až po pul hodine (měl brokolici)a nezvacel vůbec.Holky chci se zeptať kolik dáváte příkrmu?
když jsme s přikrmy začinaly spapala tak pulku te male skleničky. Použivala jsem ji i jako odměřovadlo na domaci přikrmy. Cca během měsice už ji spořadala celou. V te době jsem už po jidle nedokojovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neplakala Ti? můj prcek mi dokaže sníst i celou skleničku.Každý nový přikrm mú ale dávam jenom po 2 lžičkách,ale i když má jenom 2 lžičky nebo až 10 ,tak pokažde když mu skleničku odeberu začne plakat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katenkka píše:
A neplakala Ti? můj prcek mi dokaže sníst i celou skleničku.Každý nový přikrm mú ale dávam jenom po 2 lžičkách,ale i když má jenom 2 lžičky nebo až 10 ,tak pokažde když mu skleničku odeberu začne plakat.
ne neplakala, ja jsem ji to davala dokud sama nechtěla. Popravdě my jsme nezačinali se dvěma lžičkama, ale rovnou pul skleničky
Pak když už snědla celou skleničku jsem ji nedokojovala a stačilio ji to. Ja myslim, že mu klidně můžes dat celou, pokud chce, ale pak bych mu už nedavala mličko. Mala mi vždycky dala najevo když měla dost. Ty děti jsou chytre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já jsem malé dávala prokolici s mrkvičkou právě dnes a úplně bez problémů. Nejdříve malá měla jen mrkev pak mrkev a bramboru a teď mrkev a brokolici. Papala pěkně a den odedne se mě zdá, že toho sní víc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechala bych tak půl hodinky pauzu po brokolici. Já jsem první lžičku kupovala a podobný problém jsem neměla, obě děti ji baštily jak o život. První den trochu a pak už snědly celou skleničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit