První menstruace po potratu

25.10.17 07:48

První menstruace po potratu

Ahoj holky, prosím vás jak u vás probíhala první menstruace po samovolném přerušeni? Já jsem se včera vzbudila v noci s hroznou bolesti v levém podbřišku, myslela jsem že si zavolám rychlou, nemohu ani chodit, sotva se někam doplazim ale nevím jestli neplasim zbytečně, úplně se mi k MUDr nechce. MS furt nikde ale bolest šílená.

Příspěvek upraven 25.10.17 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Avu
4284
25.10.17 07:50

Nevím, jak dlouho jsi po potratu, ale okamžitě bych šla na gyndu. Toto rozhodně není plašení a bolest vůbec nemusí znamenat MS!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 07:56
@Avu píše:
Nevím, jak dlouho jsi po potratu, ale okamžitě bych šla na gyndu. Toto rozhodně není plašení a bolest vůbec nemusí znamenat MS!

Cca měsíc, myslela jsem že by to prave už mohla být MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.10.17 08:11

Po šesti týdnech, bolest žádná, jen silnější krvácení. Raději k lékaři zajděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.10.17 08:13

Po 5tydnech, bolesti ano ale na to trpim od mala a silna ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
25.10.17 08:44

Já měla cyklus po spontánním potratu jen o 2 dny delší než normálně a menstruace byla naprosto stejná jako ostatní, bolesti žádné, krvácení obvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
25.10.17 08:50

@Kopretinka154 taky by to mohl být zánět močových cest. upaluj k mudr., na to jsou jedině atb a klid a teplo. Měla jsem to po obou potratech. Nemohla jsem ani chodit, děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 10:05
@masinka9 píše:
@Kopretinka154 taky by to mohl být zánět močových cest. upaluj k mudr., na to jsou jedině atb a klid a teplo. Měla jsem to po obou potratech. Nemohla jsem ani chodit, děsný.

Tak jsem zpět od MUDr a opravdu mám zánět močových cest ale prý to může souviset :( tak děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 17:55

..

A všechny jste to dostaly az po těch 5-6 týdnech? A trošku intimnější dotaz.. kdy jste od potratu poprvé sexovaly?

• Citovat
  • Upravit
5358
26.10.17 20:24
@Anonymní píše:
A všechny jste to dostaly az po těch 5-6 týdnech? A trošku intimnější dotaz.. kdy jste od potratu poprvé sexovaly?

Hned jak mě přešel ten blbej zánět. Tak to dostala po 83 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 20:28
@masinka9 píše:
Hned jak mě přešel ten blbej zánět. Tak to dostala po 83 dnech

Takže ani ne po těch 6ti týdnech co doporučují?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.18 21:39

Rozhsšené hormony po SP?

Ahojte holky, nevím jestli to sem úplně patří, ale moc prosím o radu. V půli dubna jsem prodělala SP v 6.tt. Od té doby mám pocit, že se mi dá se říct zbláznilo tělo. Mám pupínky jak v pubertě, teď mi začaly hodně padat vlasy. Jsem dost unavená, normálně jsem spala 7 hod, teď spím i 9 a ráno se necítím rozhodně vyspaně, bolívá mě dost hlava. Nemám moc chuť k jídlu, tak ani moc nejím, a přitom pořád přibírám a to jsem si držela stejnou váhu už od maturity. V podstatě mám pocit, jako by moje tělo zůstalo v těhotenském módu, i když těhu nejsem. Před týdnem jsem čekala ms a zatím nic. Jak dlouho takové rozházené hormony mohou trvat? Máte některá zkušenost s něčím takovým?
Prosím o pochopení a zachování anonymity, v okolí nikdo neví, že jsem potratila.
 A.

• Citovat
  • Upravit
32920
19.5.18 21:56

Já jsem potratila na začátku 5 měsíce, a sice ms došla po 31 dnech, ale jak strašně mi začaly padat vlasy..to jsem hleděla. Naštěstí se to srovnalo během dvou tří měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.5.18 22:12

Udělej si čaj kontryhel, řebříček, třezalka stejným dílem. Šálek denně po dobu tří týdnů tě srovná. Mám to vyzkoušené, taky jsem po potratu šílela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.18 22:20

@Janli Děkuji, šlo by to i bez kontryhele? Mám endometriozu IV. stupně a kontryhel bych neměla…
 A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty