Prvni mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
15.7.08 23:11

Já dostala v 17tt antibiotika měla jsem silný zánět močáku.Tak jsem si taky nervíky užila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
16.7.08 09:13

Ahoj holky, je fakt, ze beze strachu to asi nejde a ten strach je pak uz permanentni :roll:

Ja jeste necitim pohyby, takze si taky rikam, jestli tam je, co dela a tak.
Tesim se az ho ucitim, snad to poznam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.7.08 11:50

:wink: nic si z toho nedělej,já mám pohyby,ale že bych je nějak extra cítila se říct nedá.Musím dodat že v těh.jsem zatím nabrala deset kilo což není málo ani moc,ale před otěhot.jsem měla cca.devět kilo navíc takže jsem hezky obalená :oops: a pohyby moc cítit nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.7.08 09:45

Z toho si starosti nedělejte, však on se prcek rozpohybuje :) Ke konci už to chvílema vůbec není příjemné. Taky jsem nevěřila, ale je to tak :lol:
Co se pohybů týče, záleží taky na tom, kde máte položenou placentu - placenta na přední straně dělohy pohyby tlumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.7.08 17:03

Ahoj,
ja prave resim, zda pohyby citim nebo ne. Prijde mi to brzy, ale obcas me tak neco dloubne okolo pupiku… Rikam si, ze treba mimi uz citim, vzhledem k tomu, ze ve 13tt mel 14cm… nevim.. zeptam se v utery na kontrole.. jdu na tripple tak jsem pekne nervozni.. sice me obavy uz trochu opousteji, ale toho se jeste bojim…

Zatim ahoj,
Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
20.7.08 17:04

:roll: no tak to vůbec netuším jak mam položenou placentu :oops: až půjdu na kontrolu tak se vyptám děkuju za radu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí