Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dala bych mu to, co si vymyslela a za zbytek si zajela nekam na dovcu
![]()
@chatwenna já už mám ve skříni připravené Lego čeká nás to v říjnu ![]()
@chatwenna píše:
Predne se vsem, kterych se to dotkne omlouvam, ze zakladam novou diskuzi…Devcata, co k narozeninam pro rocniho?
Musim koupit za sebe, za jeho tatku, za segru, mamku, babicku a tetu.
Cca 10000 Kč. JA PROSTE NEVIM.
Opravdu jsem prosla vetsinu diskuzi o darkach a nejak nemam porad tip. Hodne z vas nakupuje „velke“ veci - balon s micky, tunely apod… My s malym bydlime v jednom pokoji, takze si takove veci vymyslet nemuzu.
Zatim jsem vymyslela odrazedlo, tatrovku a kouzelny kohoutek (cerpadlo) do vany… PROSIM!! Poradte mi
Aj lav jůůů sou mač![]()
Za mě, to co potřebuje. my kupovali autsedačku, plíny, poukaz do ateliéru, sedačku na kolo, koš přesnídávek a nějaké drobnosti. nevím proč to tak řěšíš, ty sama víš co potřebuje ne? kup to, co potřebuje. ještě nemá takový rozum, nakup nějaké praktické věci a drobnost pro radost…
Za 10000,–??? Par veci a hodit na ucet zbytek. Vzdyt z toho dite nic nema
myslim, ze cos vymyslela je ok. Nejakou knizku a je.
@blorchi
![]()
@j.a.n.i1 myslim, ze jo
![]()
@Kulišanda No, to ja prave nechci… Ja odjakziva dostavala jen takove darky, co se „potrebovaly“ a nejak mam k tomu averzi…
@anickadomnik Lego - to je dobry napad.. A myslis, ze uz rocak si s tim zahraje?
Nejake vetsi kostky bych ale poridit mohla. Ma jenom takove ty kelimky…
Co chceš vymýšlet na malý prostor? My teda taky bydlíme v jednom pokoji, v tom druhém je kuchyň
Ale nějakej houpací kůň se sem ještě vejde.
Náš malej má stavebnici Clemmy, on to stejně zatím umí jen vyházet a vracet do kyblíku, vrcholem je rozbourat mi komín. Na to jejich ničení je to celkem fajn věc.
@chatwenna já sehnala to lego primo, pár kostek má kluk už teď a dost ho to baví, některé chrastí jiné pískají apod. mám třetí dítě a v životě jsem to neviděla tyhle jsme náhodou dostali od známé a můžu říct že jsou super. Dájí se k tomu koupit i přechodky a potom napojovat na duplo
@chatwenna to jo, ale abys nebyla pak zklamana, ze ho to nebude brat, kdyz toho bude mit tolik.
nemyslim to zle, ale ja bych mu udelala krasny den a par darecku.
Tonka autíčka, aspoň dvě
, syn je miluje pořád, od půl roku, a už jsou mu dva.
A já je miluju taky, jednou si je nechám na památku.
![]()
http://www.mrakyhracek.cz/…480/4419.jpg
Zvažuju, jestli mu koupit ještě tenhle Tonka náklaďák: http://auta-letadla-lode.heureka.cz/…kem/galerie/ Nebo už je na to velkej, co myslíte? ![]()
Lego - to je dobry napad.. A myslis, ze uz rocak si s tim zahraje?
Nejake vetsi kostky bych ale poridit mohla. Ma jenom takove ty kelimky…
nepostaví si nic, ale když budeš stavět ty, bude se mu to líbít, už jen to boření je zábava ![]()
Predne se vsem, kterych se to dotkne omlouvam, ze zakladam novou diskuzi…
Devcata, co k narozeninam pro rocniho?
Musim koupit za sebe, za jeho tatku, za segru, mamku, babicku a tetu.
Cca 10000 Kč. JA PROSTE NEVIM.
Opravdu jsem prosla vetsinu diskuzi o darkach a nejak nemam porad tip. Hodne z vas nakupuje „velke“ veci - balon s micky, tunely apod… My s malym bydlime v jednom pokoji, takze si takove veci vymyslet nemuzu.
Zatim jsem vymyslela odrazedlo, tatrovku a kouzelny kohoutek (cerpadlo) do vany… PROSIM!! Poradte mi

Aj lav jůůů sou mač