První narozeniny - jaký dárek?

chatwenna
31.7.13 22:35

Prvni mrnouskovy narozeniny

Predne se vsem, kterych se to dotkne omlouvam, ze zakladam novou diskuzi…

Devcata, co k narozeninam pro rocniho?

Musim koupit za sebe, za jeho tatku, za segru, mamku, babicku a tetu.

Cca 10000 Kč. JA PROSTE NEVIM.

Opravdu jsem prosla vetsinu diskuzi o darkach a nejak nemam porad tip. Hodne z vas nakupuje „velke“ veci - balon s micky, tunely apod… My s malym bydlime v jednom pokoji, takze si takove veci vymyslet nemuzu.

Zatim jsem vymyslela odrazedlo, tatrovku a kouzelny kohoutek (cerpadlo) do vany… PROSIM!! Poradte mi :) :kytka:

Aj lav jůůů sou mač :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101777
31.7.13 22:41

@chatwenna A tu částku máš správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.7.13 22:42

Dala bych mu to, co si vymyslela a za zbytek si zajela nekam na dovcu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8151
31.7.13 22:42

@chatwenna já už mám ve skříni připravené Lego čeká nás to v říjnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
31.7.13 22:43
@chatwenna píše:
Predne se vsem, kterych se to dotkne omlouvam, ze zakladam novou diskuzi…

Devcata, co k narozeninam pro rocniho?

Musim koupit za sebe, za jeho tatku, za segru, mamku, babicku a tetu.

Cca 10000 Kč. JA PROSTE NEVIM.

Opravdu jsem prosla vetsinu diskuzi o darkach a nejak nemam porad tip. Hodne z vas nakupuje „velke“ veci - balon s micky, tunely apod… My s malym bydlime v jednom pokoji, takze si takove veci vymyslet nemuzu.

Zatim jsem vymyslela odrazedlo, tatrovku a kouzelny kohoutek (cerpadlo) do vany… PROSIM!! Poradte mi :) :kytka:

Aj lav jůůů sou mač :)

Za mě, to co potřebuje. my kupovali autsedačku, plíny, poukaz do ateliéru, sedačku na kolo, koš přesnídávek a nějaké drobnosti. nevím proč to tak řěšíš, ty sama víš co potřebuje ne? kup to, co potřebuje. ještě nemá takový rozum, nakup nějaké praktické věci a drobnost pro radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Za 10000,–??? Par veci a hodit na ucet zbytek. Vzdyt z toho dite nic nema ;-) myslim, ze cos vymyslela je ok. Nejakou knizku a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@chatwenna mě taky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
31.7.13 22:45

@blorchi :-D :-D
@j.a.n.i1 myslim, ze jo :nevim: :?:

@Kulišanda No, to ja prave nechci… Ja odjakziva dostavala jen takove darky, co se „potrebovaly“ a nejak mam k tomu averzi…

@anickadomnik Lego - to je dobry napad.. A myslis, ze uz rocak si s tim zahraje?
Nejake vetsi kostky bych ale poridit mohla. Ma jenom takove ty kelimky…

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
31.7.13 22:46

Co chceš vymýšlet na malý prostor? My teda taky bydlíme v jednom pokoji, v tom druhém je kuchyň :-) Ale nějakej houpací kůň se sem ještě vejde.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
31.7.13 22:46

@Žirafátko Tebe nejvic! :))

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
31.7.13 22:47

Náš malej má stavebnici Clemmy, on to stejně zatím umí jen vyházet a vracet do kyblíku, vrcholem je rozbourat mi komín. Na to jejich ničení je to celkem fajn věc.

• Citovat
  • Upravit
8151
31.7.13 22:47

@chatwenna já sehnala to lego primo, pár kostek má kluk už teď a dost ho to baví, některé chrastí jiné pískají apod. mám třetí dítě a v životě jsem to neviděla tyhle jsme náhodou dostali od známé a můžu říct že jsou super. Dájí se k tomu koupit i přechodky a potom napojovat na duplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.7.13 22:48

@chatwenna to jo, ale abys nebyla pak zklamana, ze ho to nebude brat, kdyz toho bude mit tolik. :nevim: nemyslim to zle, ale ja bych mu udelala krasny den a par darecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.7.13 22:48

Tonka autíčka, aspoň dvě :mrgreen:, syn je miluje pořád, od půl roku, a už jsou mu dva. :mrgreen: A já je miluju taky, jednou si je nechám na památku. :oops: ;)
 http://www.mrakyhracek.cz/…480/4419.jpg

Zvažuju, jestli mu koupit ještě tenhle Tonka náklaďák: http://auta-letadla-lode.heureka.cz/…kem/galerie/ Nebo už je na to velkej, co myslíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.7.13 22:50
Lego - to je dobry napad.. A myslis, ze uz rocak si s tim zahraje?
Nejake vetsi kostky bych ale poridit mohla. Ma jenom takove ty kelimky…

nepostaví si nic, ale když budeš stavět ty, bude se mu to líbít, už jen to boření je zábava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný