První narozeniny - jaký dárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
25.12.17 18:42

Moje malá dcera ocení i desátou panenku a pátý kočárek :lol:
Co třeba houpací prkno nebo “pozemní” houpačku (jukni třeba na utukutu)?
Dcera teď dostala houpačku vnitřní zavěšenou na stropě na háky (lze i do futer) a pak něco jako hacku (látkovou, pro větší děti).
Jinak třeba 3D samolepky ji baví z těch levnějších dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.12.17 18:49

Mně se líbí houpací prkno, ale nemáme moc prostoru, aby jsme mohli mít dvě.
Jinak dcera dostala ovocné kapsičky a oblíbené křupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
25.12.17 19:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, moje otázka se netýká jen prvních narozenin, i když ty se blíží. Jak to děláte, pokud máte děti stejného pohlaví věkově blízko? Co jim dáváte k Vánocům, narozeninám, svátkům (těm mladším)? My už máme hrací stoleček, hopsadlo, odrážedlo, stan na schovávání, elektrickou motorku i autíčko, kuchyňku, lego duplo, vkládačky, skládačky, navlékačky, kočárky… Neřeším peníze (moc jich není, jsem na rodičovské, ale naše příjmy s manželem jsou přes 30.000 měsíčně), ale přece nebudu mít doma všechno 2×, na to není místo a vesměs jsou to věci, které dítě využije chvíli (snad kromě lega). Co kupujete vy? Díky
Ps.: Anonyn kvůli příjmům

Já sice nemam děti stejného pohlaví, ale ono v tom nízkém věku je to jedno. Třeba dcera dostala k prvním narozeninám myslim stoleček fisher price a syn třeba jen navlíkací kroužky, prostě ten mladší dostane jen nějakou maličkost, když už ty větší věci doma jsou. Neřešim to, protože těm prckům je to jedno, kolik co stojí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 19:55

Zakladatelka

Děkuji za tipy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie