První neslazená kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prvni neslazena kase
Pomalu se chystame dat prvni prikrm -kasicku. Syna plne kojim a rozhodne mu chci dat nejakou neslazenou kasi, vsimla jsem si, ze vetsina kasi v sobe ma dost cukru. Koupila jsem zatim jahlovou nemlecnou z DM, ale nevim, jestli ji muzu take dat v lahvicce, nebo jestli ma byt pripravovana jako jidlo. Mate nekdo zkusenosti?
A pokud mate zkusenost s (neslazenou) kasi z lahvicky, jakou lahvicku? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S velkym prutokem, kase jsou huste… kazdopadne ja kdyz uz bych sla do kase, tak home made..ale ja teda kase nedavam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendy31 někdo dělá kaši do lahvičky - pak musí být řidší a savička větší dírku. Osobně jsem ale dávala kaši už lžičkou
Jinak jsem kupovala nemléčné rýžové, dají se sehnat i neslazené..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala bych normálně na lžičce. Moje kojená by si teda žádnou láhev nevzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendy31 ahoj, sice ještě nepřikrmujem, ale já bych plně kojenému dítěti kaši lahvičkou nedávala, je podle mě zbytečné, aby si zvykalo na lahvičku. Podala bych kaši plastovou lžičkou jako jiné jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělala bych domácí rýžovou a dávala lžičkou. „Jídlo“ mají mít děti jen na lžičce, mlíko a tekutiny v lahvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dávala první kaši rovnou na lžičku, měla jsem rýžovou nemléčnou a dělala ji do svýho odstříkanýho mlíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendy31 já dělala jako jídlo. ale je lepší si jí udělat opravdu z jáhlů doma. vyjde tě to mnohem levněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky my máme jako první kaši nemlecnou ryzovou od Nestlé. Neobsahuje cukr a abych to mohla dávat v lahvi řidší proste dam o jednu odměrku min
když mají byt například 3 odměrky na 120ml mlicka tak dávam jen dvě odměrky. 3 by byli na to abys Krmila lžičkou.
Muzu doporučit. Nádherne voní a synovi chutna. Hodlám zůstat jen u Nestlé. Maji super kaše a i za rozumnou cenu. Jinak lahvičky vedeme MAM a savicku speciálne na kasi maji značenou X. Malý z ni pije úžasne, neodnaucil se od prsu a nemá koliky protoze to jsou láhve anti-colic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendy31 ne. nebavilo mě odsávat takže jsem dělala jen s vodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white
Super, to jsem chtela slyset, taky me nebavi odsavat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja nevim, ale mi taky ted zaciname s prikrmama a nedovedu si predstavit, ze ji budu poprve lzickou krmit vecer pred spanim. Trvalo by to asi dve hodiny nez by to chudak snedla.. Takze ja davam normalne z lahve. Mame kasi od Hippu a ani ji nemusim delat ridsi mam ĺahve Avent dudlik primo na kasi a jde to krasne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika25 Já začnu sice s příkrmy asi až za měsíc. Ale nedovedu si představit, jak vysvětlím dítěti, že večerní kaše se pije z flašky, protože se s tím maminka nechce crcat, ale obídek o téměř stejné konzistenci bude dlabat lžičkou.
Prostě u nás se jídlo bude jíst lžící, z flašky bude jen pití, max. mléko (ale to ho spíš začnu učit pít z hrníčku, dneska vzal hezky vodu z panákové skleničky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit