Jídelníček prvních příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jídelníček prvních příkrmů
Ahoj holky, malý má 4,5 měsíce a začínáme s příkrmy. Nemáte nějaký tip kde bych našla nějaký orientační jídelníček? Jak sestavit zeleninu a tak..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
www.kojeni.net jo je to o kojení, ale jsou tam i přehledné tabulky a jídelníčky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu i tady na emimi je takvých diskusí a receptů opravdu hodně…
Jen se mi zdá, že začínáte dost brzy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.maminkam.cz/…y-na-prikrmy jsou tam recepty až od půl roku, ale když dojdou nápady tak je to dobrá inspirace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma pořádného jedlíka a doktorka řikala, že máme začít. Ale já vím no, někdo říká to a druhý ono. Kojím a s mlíčkem vycházím jen tak tak, takže myslim, že v mém případě to nevadí. Holky děkuju za příspěvky, mrknu na ně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasi holcicce je taky 4,5 mesice a uz zaciname. Akorat mi jsme od dvou mesicu na UM. Myslim, ze je lepsi zacit driv nez aby mimco bylo hladovy..
Akorat aby melo porad dost mlicka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to brzy čím dřív tím líp. Aspoň zjistíš jestli jsou nějaké alergie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím, nevěděla by jste některá, kde bych našla podobný podrobný jídelníček http://www.varime-detem.cz/clanky?… ale na mladší miminko. Je mi jasný, že je to individualní ale spíš tak pro inspiraci, co dávat za svačinky, obědy atd. Tady v tom je to moc hezky napsané. Vím, že si i maminky v deníčcích píší, co každý den dávaly, víte, kde hledat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus mrknout na Hami.cz.. Tuším, že na stránkách mají jídelníčky.. Samozřejmě to zaměřují na příkrmy od Hami, ale jednoduše si skleničku nahradíš tím, co sama uvaříš:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ela88
Ten odkaz co si davala je priserny..takto by som dieta nekrmila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka Jasný, však já to nevymýšlela. Spíš jsem tím chtěla ukázat, co potřebuji, nějakou inspiraci ale pro mladší, abych neopakovala jídelníček pořád dokola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ela88 píše:
@miisenka Jasný, však já to nevymýšlela. Spíš jsem tím chtěla ukázat, co potřebuji, nějakou inspiraci ale pro mladší, abych neopakovala jídelníček pořád dokola.
ja to nemyslela na Teba, ja to len hodnotila..jak stareho mas prcka, mam nejake jedalnicky doma, mozem event. poslat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka Právě budeme začínat s příkrmy tak ještě nevím co a jak, teprve se začínám orientovat, ale za rady a inspirace budu vděčná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit