První období vzdoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
15.11.16 13:59

Tak nám budou zachvilku dva roky a nevím zda je to nějaký vzdor ale od rána spolu bojujeme. Teď už jsem ho dala do postýlky kde ječí jak na lesy. A nechám ho tam dokud se neuklidní. Protože to je na ruku, dolu z ruky, hrát si, to né to po mě hází hračky. Nejlépe dřevěné těma to bolí víc. Mlátí hlavou o zem. Pak zase chce hají jak ho vemu na ruku tak né hají. No do večera daleko jdu ho vindat nebo zbourá pokoj.
Asi se do večera zblázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.11.16 19:05

Ahoj holky, taky si potrebuju vylit srdicko. Je to katastrofa toto. Dceri budou za 3 mesice tri roky. Myslela jsem si, ze obdobi vzdoru mame za sebou cca ve dvou letech, ale jak silene jsem se spletla!!
Trva to cca 14dni a dneska jsme meli prvni tzv. verejny vystup.

Byla jsem s malou v lekarne a ona chtela, abych ji koupila lizatko, rikam ok, vybrala jsem ji tresnove a ona ze ne, ze si vybere sama. Vybrala si jahodove, rikam ok, jdeme. Lekarna je v takove tripatrove budove, kde sidli lekari…spousta pacientu, doktoru, personalu a u vychodu hala, kde zamykame kocarky. Jen co za nama zaklaply dvere lekarny si Sara usmyslela, ze si chce vybrat jine lizatko, ze jahodove nechce. To uz jsem ji rekla, ze ma smulu, ze si ho vybrala a v tu ranu to zacalo… Jekot, rev, dupani nohama… Podarilo se mi ji dostat do te haly ke kocarkum, tam se rozplacla doprostred na zem a jecela, jecela, kopala… Byla jako hadrova panenka, hlavu pritisknutou na zem, pesticky busici do podlahy… No proste No comment. Nejak zazrakem se mi podarilo ji dostat do golfek (diky bohu, ze jsem je vzala - vetsinou jsme bez), musela jsem ji prikurtovat a mazala jsem ven… Ty pohledy lidi staly za to. Jedna baba, ze toto teda nezazila ani u deti, ani u vnoucat, ze ji mam lip vychovavat… Chytra pani :pocitac: Hysterak trval cca 40minut, nez jsme dosly k baraku (tramvaji jsem si netroufla), kde mi pred dverma usla, takze jsem ji 16,5kg tahla po schodech do 3.patra ( jsem 14tt)… Paradni zazitek a to to teprv zacalo! Modlim se, at to co nevidet skonci, jinak me odvezou do saskecu…

Doma jsou hysteraky taky kvuli vsemu, ale to jde do pokojicku a za treba 20minut ji to prejde, ale venku to nedavam. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.2.17 21:01

@MarryFrank
Teď jsem se ze zoufalství dostala až sem. Jsme na tom uplne stejne. Male budou tři ja tehu a nervy na pochodu :nevim:
A tak y před pár dny scéna v lekarne…ze jsem se musela nejprve vysmrkat a pak ji teprve pochovat, aby taky videla… 8o sice byl za chvilku klid..nebo tedy za asi 15min. :lol:
jako ona je zlata, oproti co jsem tu četla..porad mi říka jak me má ráda a jak jak má ráda mimo v bříšku… Je mi do breku :,( nevím jak s ni mam mluvit, když dojde na nějaký takový extenpore, abychom se pochopily.. nejake malickosti tolik neresim..vzdy ji reknu az me bude potrebovat, tak at prijde, ze jsem tu pro ni..ona se uklidni a zase muzeme byt :andel: ale pak jsou veci co me silene vytaci, jako oblekani, vysmrkat, uklidit hracky, nehazet s hrackama a vecerni jit spat :zed: :zed: :zed: nekdy to zvladnem, nekdy se pristihnu jak vyhrozuju a pak rezu na zadek :,(..coz ale stejne nic nevyresi. Já akorát jecim a ona rve… ja proste nevím jak to zvládnout zvládnout v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí