První očkování u mimča

108
26.3.13 19:15

první očkování u mimča

Ahoj holky, dnes jsem byla se synem na prvním očkování a chtěla bych se zeptat na co se mám připravit, jaké může mít mimčo reakce a jak dlouho? Snad jsem to napsala srozumitelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PajinkaT
26.3.13 19:16

Ahoj a jaké očkování Hexa???

• Citovat
  • Upravit
2429
26.3.13 19:17

No po 1.očkování spala několik hodin jak zabitá a pak řvala až do večera, byla nevrlá a plačtivá..ale pak už spala klidně celou noc a další den už v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
26.3.13 19:19

Může mít reakci, kterou Tě vůbec nenapadne přisuzovat očkování. Může přijít i později. Zkus si toho co nejvíc načíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
26.3.13 19:19

To my jsme byli jen unavení tak malej hodně spal.. jinak Dr. varovala že může mít zarudlou nožku (to kdyžtak obklad )nebo teplotky (a to mi řekla at si raději kouoím Paralen - čípky ) ale naštěstí nic.. :)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
26.3.13 19:20

A to ti k tomu doktorka nic neřekla? Ani o teplotce se nezmínila? :roll: Pokud šlo o Hexu - do 24 hod se může objevit teplota, místo vpichu může být začervenalé, bolavé a horké.. Děti jsou nevrlé a uřvané, problémy se spaním.. A pak spousta daleko horších věcí, nad těma raději moc nepřemýšlím, ty se naštěstí většině dětí vyhnou, ale existují bohužel i daleko horší reakce.. Nic ve zlém, ale asi si se měla zajímat před očkováním a ne až po něm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.3.13 19:22

@PajinkaT jj,přesně tu a pak ještě jednu do druhý nožky. Holky, řeknu vám, že se mi chtšlo brečet, když jsem viděla, jak pláče a oni mu jdou píchat ještě druhou nohu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.13 19:23

Tak my měli naráz očkování hexu, synflorix a rotarix. V noci teplota 38.5, ráno už ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
26.3.13 19:24

@Elenaa : Jojo to druhé byl ten synflorix ne?? Taky nám píchali hned obě.. A musím přiznat, že jsem měla slzy v očích když jsem ho viděla jak pláče.. :(

• Citovat
  • Upravit
11117
26.3.13 19:25

@gabriela82
no jo, a kdyby se zajimala pred, tak co? nedat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.3.13 19:25

@gabriela82 O teplotce a nevrlosti a zarudlém vpichu vím, to jsem se informovala, samozřejmě :roll: Mě teď spíš napadlo, jestli nemůže být ještě něco jinýho, co se mu může stát ve spojitosti s tím očkováním, víš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.3.13 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.3.13 19:28

@PajinkaT jo,přesně tohle taky dostal.No,já slzy tak nějak zadržela, ale bylo to tak tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
26.3.13 19:29

Může mít zvýšenou teplotu, bolavý místo vpichu, to v tom případě chladit. Náš malý po druhý dávce hexy vyloženě řval jakoby bolestí, zabral Nurofen sirup.
Divím se, že tě dr. na možný reakce neupozornila.
Jo a taky proč do něj rvala rovnou dvě vakcíny najednou? To byl nejspíš Synflorix, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.3.13 19:30

Já teda nevím, ale malej je spíš klidnej, oproti normálu :nevim: Po příjezdu od doktorky spal a teď je hodnej a hraje si, teplotu nemá, zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek