První příkrm a stolice miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3751
9.2.11 07:59

První příkrm a stolice miminka

Ahoj holky, mám dotaz, včera jsem byla na návštěvě u kamarádky, ta má o měsíc staršího chlapečka než je naše cácorka a včera začali s přikrmem, dostal mrkvičku a asi tak za 3 hodinky kakal a v plence měl vlastně to samé co dostal ze skleničky :nevim: , barva, hustota vlastně mrkvička jím prolítla nestrávená, kdybych to neviděla nevěřila bych :-). Je to normální při prvních příkrmecha? Ráda bych věděla co nás čeká až začneme za měsíc taky přikrmovat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
9.2.11 08:28

U nás naprosto stejně. Za 2-4 hodiny v plence oběd v nezměněné podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
9.2.11 08:29
Alpaka píše:

Pod to se podepisuju :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4118
9.2.11 08:34
Palina.zl píše:
Alpaka píše:
Pod to se podepisuju :palec: :mavam:

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
9.2.11 08:42

Jéééé díky, no až začneme za měsíc s příkrmy tak aspoň vím, že nemám plašit :mrgreen: už vidím jak bych byla na větvi co se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.2.11 12:35
domisek.b píše:
Jéééé díky, no až začneme za měsíc s příkrmy tak aspoň vím, že nemám plašit :mrgreen: už vidím jak bych byla na větvi co se to děje.

a s každým dalším zubem se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
9.2.11 15:20

No tak to se mám na co těšit :mrgreen: . Díkyyyy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.3.11 14:38

chtěla bych se ještě zeptat k tomuto tématu, u nás teda stolice není moc podle toho, co snědla, možná proto, že toho ještě moc nesní… ale teď jsem začala dávat červenou řepu a stolice mě opravdu překvapila, taková dost do zelenohněda… není to divný?? nebo nemůže to být v kombinaci s UM (začala jsem nedávno dávat 2)? díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.3.11 15:35
domisek.b píše:
No tak to se mám na co těšit :mrgreen: . Díkyyyy :palec:

s bbrokolicí je to podobný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
21.3.11 19:25

Janico já bych řekla, že je to kombinací UM a červené řepy. Po červené řepě je stolice tmavě červená a po UM může být zelená, zvlášť, když zrovna přecházíš. Takže bych to sledovala, ale mslím, že to bude tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.3.11 19:41

no, ona má vždycky jednu takovou a druhou za půl hodinky už normální, takže asi ta, ve které jí de ta řepa, je taková dozelena, fakt hnusná barva :) dávám pozor a jinak to vypadá ok, ale čekala jsem právě spíš tu červenou a ono toto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
11.9.11 09:24

Chtěla bych se zeptat… začala jsem dcerku 6měsíců přikrmovat a máme problém, že kakáme i 6× denně :-( někdy je toho více jindy méně jen prdnuté… je to normální při prvních příkrmech ?? barvy jsou taky různé žlutá, oranžová, ale taky i dohněda…někdy je to tuhé jindy zase řidké… začali jsme mrkví, pak mrkev s bramborou, zkoušela jsem i brokolici, ale tu mi plivala, tak to téměř nic nesnědla, a květák měla asi 2 lžičky… měla asi dva dny dost řidkou stolici, tak jsem jí udělala trošku rýže s mrkví… ta nám šmakovala a jak :-) Jinak je plně kojena, občas odpoledne jí dám přesnidávku… snažím se jí vařit doma, ale občas dáme i skleničku… poradíte prosím, zda-li je to normální či nikoli ?? předem moc díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
11.9.11 09:27

Myslím, že to je normální, záleží na dítěti. Pokud nemá průjem, tak se to může ještě upravit. Přecijen si na nové jídlo teprv zvyká :wink: A ty barvy jsou taky v pořádku, vždycky je ta barva po příkrmu - takže zelená po hrášku, bílá po květáku, červená po řepě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.11 10:27

Já co začala před měsícem s příkrmy mám problém opačný :think:
Stolice jednou za 4 dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
11.9.11 10:57

Přikrmuju týden a dcera taky kaká tak 6× denně, za jak dlouho se to asi upraví, nevíte? S tím souvisí i opruzený zadek, používám látkové pleny takže půl roku jsem nevěděla jak vypadá opruzenina až teď. Má to spojitost s tím častým kakáním nebo to může být alergie na zeleninu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí