První příkrm a stolice miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
První příkrm a stolice miminka
Ahoj holky, mám dotaz, včera jsem byla na návštěvě u kamarádky, ta má o měsíc staršího chlapečka než je naše cácorka a včera začali s přikrmem, dostal mrkvičku a asi tak za 3 hodinky kakal a v plence měl vlastně to samé co dostal ze skleničky
, barva, hustota vlastně mrkvička jím prolítla nestrávená, kdybych to neviděla nevěřila bych
. Je to normální při prvních příkrmecha? Ráda bych věděla co nás čeká až začneme za měsíc taky přikrmovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás naprosto stejně. Za 2-4 hodiny v plence oběd v nezměněné podobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:
U nás naprosto stejně. Za 2-4 hodiny v plence oběd v nezměněné podobě.
Pod to se podepisuju
![]()
- Citovat
- Upravit
Palina.zl píše:Alpaka píše:Pod to se podepisuju
U nás naprosto stejně. Za 2-4 hodiny v plence oběd v nezměněné podobě.![]()
Taky tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéééé díky, no až začneme za měsíc s příkrmy tak aspoň vím, že nemám plašit
už vidím jak bych byla na větvi co se to děje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domisek.b píše:
Jéééé díky, no až začneme za měsíc s příkrmy tak aspoň vím, že nemám plašituž vidím jak bych byla na větvi co se to děje.
a s každým dalším zubem se to opakovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chtěla bych se ještě zeptat k tomuto tématu, u nás teda stolice není moc podle toho, co snědla, možná proto, že toho ještě moc nesní… ale teď jsem začala dávat červenou řepu a stolice mě opravdu překvapila, taková dost do zelenohněda… není to divný?? nebo nemůže to být v kombinaci s UM (začala jsem nedávno dávat 2)? díky za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domisek.b píše:
No tak to se mám na co těšit. Díkyyyy
s bbrokolicí je to podobný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janico já bych řekla, že je to kombinací UM a červené řepy. Po červené řepě je stolice tmavě červená a po UM může být zelená, zvlášť, když zrovna přecházíš. Takže bych to sledovala, ale mslím, že to bude tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, ona má vždycky jednu takovou a druhou za půl hodinky už normální, takže asi ta, ve které jí de ta řepa, je taková dozelena, fakt hnusná barva
dávám pozor a jinak to vypadá ok, ale čekala jsem právě spíš tu červenou a ono toto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat… začala jsem dcerku 6měsíců přikrmovat a máme problém, že kakáme i 6× denně
někdy je toho více jindy méně jen prdnuté… je to normální při prvních příkrmech ?? barvy jsou taky různé žlutá, oranžová, ale taky i dohněda…někdy je to tuhé jindy zase řidké… začali jsme mrkví, pak mrkev s bramborou, zkoušela jsem i brokolici, ale tu mi plivala, tak to téměř nic nesnědla, a květák měla asi 2 lžičky… měla asi dva dny dost řidkou stolici, tak jsem jí udělala trošku rýže s mrkví… ta nám šmakovala a jak
Jinak je plně kojena, občas odpoledne jí dám přesnidávku… snažím se jí vařit doma, ale občas dáme i skleničku… poradíte prosím, zda-li je to normální či nikoli ?? předem moc díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to je normální, záleží na dítěti. Pokud nemá průjem, tak se to může ještě upravit. Přecijen si na nové jídlo teprv zvyká
A ty barvy jsou taky v pořádku, vždycky je ta barva po příkrmu - takže zelená po hrášku, bílá po květáku, červená po řepě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já co začala před měsícem s příkrmy mám problém opačný ![]()
Stolice jednou za 4 dny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přikrmuju týden a dcera taky kaká tak 6× denně, za jak dlouho se to asi upraví, nevíte? S tím souvisí i opruzený zadek, používám látkové pleny takže půl roku jsem nevěděla jak vypadá opruzenina až teď. Má to spojitost s tím častým kakáním nebo to může být alergie na zeleninu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit