první příkrm-prosím o radu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3584
21.10.08 08:55

Ahojki, holku jsem kojila 3 měsíce, pak jsme musely přejít na UM. Měla 4 měsíce a 2 týdny, když jsem začala s příkrmy, protože toho mlíka vypila strašně moc, měla jsem to s požehnáním mudry. Skleničku jsem taky dávala nadvakrát, pak se vždy dopila mlíkem, po pár dnech už mi ale skleničku zbodla celou a už jsem jí pak mlíko na zapití nedávala,,,,, trošku vody nebo slabounkého čaje. Vařit obědy jsem začala pozdě, až nějak v 10 měsících, ale to spíš z toho důvodu, že jsem s holkou sama a nemusela jsem vařit pro chlapa, takže by se mi vaření pro nás dvě moc nevyplatilo...... a taky se mi nechtělo, přiznávám :)

Jen „varuji“ před jednou věcí - dočetla jsem se tenkrát někde, že jednou týdně se má dítěti do polívky dát vařený žloutek, ale to možná až tak od 6 měsíců. Opravdu jsem to četla, není to výmysl. Udělala jsem to jednou, holka mi oběd vyhodila, řekla jsem si náhoda. Udělala jsem to další týden, opět stejný scénář. Letěla jsem k Dr. jestli se nejedná o nějakou alergii, ona mě uklidnila, že holka nemá asi ještě dovyvinuté nějaké enzymy nebo co, tak ať se žloutkem chvilku počkám. Jsem srabík, čekala jsem až do 13 měsíců a už v pohodě, dneska /3apůl roku/ vajíčka miluje.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko