Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ještě abych doplnil. Od doby co se známe se změnila jediná věc a tou je že začala brát antikoncepci, ale to na to žádný vliv mít nebude. Nebo může to mít vliv na její případný vyvrcholení a pak i na mě? bere ji poptrvý
@VitaminC píše:
Nervozita. Nemuzete se opit?
Nemůžeme, nikdo z nás nepije a co jsem četl tak alkohol všechno ještě zhorší.
@Anonymní píše:
A ještě abych doplnil. Od doby co se známe se změnila jediná věc a tou je že začala brát antikoncepci, ale to na to žádný vliv mít nebude. Nebo může to mít vliv na její případný vyvrcholení a pak i na mě? bere ji poptrvý
Antikoncepce na to vliv nema.
Ne opijet se do nemoty, ale na uvolneni. Alkohol zhorsuje erekci, pokud je problem fyzicky. Ty mas problem v hlave. Potrebujes se uvolnit. Tri panaky tohle dovedou.
No nevím, jestli je to nejlepší nápad. A i kdyby to zafungovalo, tak přece nemůžeme pít pokaždý co se budeme chtít milovat. Má někdo zkušenosti přímo z praxe? Jestli to může být pro některé páry normální a až se víc poznáme a svá těla vyrovná se to?
@Anonymní píše:
No nevím, jestli je to nejlepší nápad. A i kdyby to zafungovalo, tak přece nemůžeme pít pokaždý co se budeme chtít milovat. Má někdo zkušenosti přímo z praxe? Jestli to může být pro některé páry normální a až se víc poznáme a svá těla vyrovná se to?
Jste spolu krátce a máte nulové zkušenosti. Netlač na pilu. Zkus na to nemyslet. Že začala s antikoncepcí, možná se jí sníží chuť na sex. Někdo to tak má.
Dobře, děkuju za podporu. Ale proč se to děje u mě? Když o tom přemýšlím, do doby, kdy jsem ji nedělal orál + ještě nebrala antikoncepci jsem s erekcí neměl problém. Pak jsem ji orálem asi 3× neudělal a ani prsty a jde to z kopce. I když na to už nemyslím, tak to asi někde je a možná kdyby se mi to povedlo by se to zlepšilo?
Spíš se bojím aby mě kvůli tomu neopustila
Kup si Kamagru a budeš v pohodě, ta nervozita pak zmizí, budeš párkrát king s práškem a pak už pojedeš v klidu bez…
![]()
Jsi vyplasenej jak zajic na poli
proto mas tyhle problemy…dejte si spolu nekolik sklenek, uvolnis se a bude
@Anonymní píše:
Dobře, děkuju za podporu. Ale proč se to děje u mě? Když o tom přemýšlím, do doby, kdy jsem ji nedělal orál + ještě nebrala antikoncepci jsem s erekcí neměl problém. Pak jsem ji orálem asi 3× neudělal a ani prsty a jde to z kopce. I když na to už nemyslím, tak to asi někde je a možná kdyby se mi to povedlo by se to zlepšilo?
Spíš se bojím aby mě kvůli tomu neopustila
Protoze se bojis, ze kdyz se ti to nepovedlo takhle tak se ti to nepovede ani vilikem
proto ti to nejde…je to v hlave…
Čím na to více myslíš, tím to hůř půjde! Nemysli na to, jak přítelkyni uspokojit, ale představ si, že ji obdělává pár černochů, a uvidíš, jak Tě to nastartuje. Takhle si to moc idealizuješ a moc se snažíš.
Je to nervozita. Naprosto jednoznačně. Moc o tom přemýšlíš.
Zcela určitě je to nervozita. Zkus myslet více na sebe, být „sobecký“, samozřejmě obrazně řečeno. Děláš to pro svoje potěšení a o to hlavně jde. Jí se můžeš věnovat před tím, nebo potom. Ona má v hlavě taky možná ještě bubáky a proto jí to nejde, tak se s tím nemusíš teď tolik trápit. Časem by se to mělo zlepšit. Jasně, můžeš zkusit nějakou pilulku, ale tam může zase vzniknout psychická závislost, to bych nedoporučoval. Kopnout do sebe panáka taky není k zahození a časem už to potřeba nebude.
Oba jste nervozní. Dost možná proto se ona neudělala, a proto si ty ještě víc v kýblu.
Fakt to chce moc nepřemejšlet - ten alkohol tomu pomůže. Jde o to, to prolomit, jednou, dvakrát, pak už to bude víc v klidu. Že se holka při prvních kontaktech neudělá, je fakt celkem normální. Některý ženský mají tenhle problém po celý život a přesto si sex můžou užít.
Jinak jestli něco děláš nebo neděláš blbě, to ti neřeknem, když ti u toho nesvítíme…
Jsem zoufalý. Bylo mi 24 let a našel jsem si první přítelkyni. I já jsem její první a oba nemáme žádné zkušenosti, je o tři roky mladší. Ze začátku jsem ani nemyslel, že může být nějaký problém. Vídali jsme se často, skoro denně, když jsme třeba jenom vedle sebe leželi a koukali na film, měl jsem erekci klidně celou dobu.
Jsme spolu 3 měsíce. Před asi měsícem jsme pokročili dál a to je k poznávání našich těl. Začali jsme se pořádně líbat, spát vedle sebe, a taky jsme zkoušeli orální sex. Jí se vždycky povedlo mě uspokojit, mě orálním sexem ji ne. Ale říkala, že je to prý běžný a chce to čas.
Z čeho mám neskutečný depky je erekce a celkové vzrušení. Pozoruji to postupně od doby, kdy jsme začali praktikovat výše uvedené. Přítelkyně mě přitahuje, má nádherný tělo a všechno dobrý. Problém je v mojí erekci. I když jsem s ní nikdy neměl problém. Měl jsem ji několikrát denně, když jsem se probudil, v noci, prostě často a furt jsem měl chuť.
Jenže od doby co mm přítelkyni se to zhoršilo a nevím proč. Nemám moc chuť na masturbaci, přičemž dřív jsem ji měl i každý den. Erekci taky moc teda nemám a když jo, trvá mi dobu než ji vyvolám.
Zrovna o víkendu situace. Je odpoledne, ležíme s přítelkyní v posteli. Líbáme se, mazlíme se. Najednou mám erekci, ale líbáme se dál. Pak třeba přestaneme, otočíme se, něco nás vyruší atd. a erekce je fuč. A třeba se už ani neobjeví. Ať dělám co dělám, prostě nic. Chtěli jsme mít i sex a prostě absolutně nic. Snažil jsem se tak 15 minut a když se to ani pak nepovedlo vzdal jsem to. Vtip je v tom, že když jsem se vrátil domů a zkusil to znovu, erekci jsem dokázal vyvolat za chvilku a masturbace proběhla ok.
Řešil někdo podobný problém a případně jak? Může to být nervozita? Někde v hloubi duše mám výčitky a říkám si, že jsem neschopný, že jsem ji několikrát nedokázal orálem uspokojit a jaká to bude katastrofa při sexu. Můžou to být nervy? Nebo nemoc, přestala mě přitahovat?
Když jsem s přítelkyní, zkouším se na nic nemyslet, ale někde v hloubi mám výčitky, že jsem to nezvládl.
A vlastně když o tom tam přemýšlím, větší problém s erekcí mám ještě právě po neúspěšném orálu.
Co dělat? nechat to? Myslíte, že se to zlepší samo až svá těla poznáme vzájemně?
Třeba nechci, aby mě kvuli tomuhle opustila, protože si rozumíme úplně ve všem, milujeme se…