Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to považuji za rizikové. Svým dětem bych raději hnáty přerazila, než aby si začali s někým, kdo je vychován pod vlivem náboženství, a to jakéhokoliv, kde je zvykem tomu podřizovat život.
Prostě si rodinu o nic obohacovat nechci ani se otravovat se zvyky, když neslavím ani velikonoce. Jsme všichni takové čisté hlavy.
Takže já nedoporučuji, ani kdyby byla ze zlata.
Podle toho kde jsi byl.
Ve velkých městech jsou ty holky levnější než v Čr..
Jinak pokud jste zamilovaný tak se řiď asi tím co cítíš a ne předsudky.
@Anonymní píše:
Ahoj!
Když jsem jel na dovolenou do Turecka, zamiloval jsem se do turecké dívky. Máte někdo zkušenosti s tureckou dívkou? myslíš si, že je to dobrá volba?
Dík
Super otázka pro diskuzi kde je převaha žen
to se musíš ptát asi jinde.
@LaPaloma tak ne všechny Turci / Turkyně. Příbuzná si jednoho vzala a je to křesťan. Žijí spolu několik let šťastně.
Jestli je to muslimka, tak ta by si tě podle Islámu neměla vůbec vzít (pokud nejsi muslim).
Jezismarja
, to je zas dotaz…tak asi ses zamiloval na zaklade nejakeho kontaktu, asi jste spolu mluvili atd. Predpokladam, ze ta zena asi pracuje ve sluzbach…? Tudiz nejspis nenosi satek, z toho se da vyvodit mnohe. Udrzujes s ni kontakt?
Já se běžně na dovolených zamilovávám do dívek všelijakých možných národností. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj!
Když jsem jel na dovolenou do Turecka, zamiloval jsem se do turecké dívky. Máte někdo zkušenosti s tureckou dívkou? myslíš si, že je to dobrá volba?
Dík
A ona je taky zamilovaná?
Měla bych strach, jestli se jen nechce dostat do Čech…
@free333 píše:
A ona je taky zamilovaná?Měla bych strach, jestli se jen nechce dostat do Čech…
Nejsem si úplně jistý, ale myslím že občané Turecka nemají pro turistické účely vízovou povinnost do zemí EU. Mají volný vstup, akorát teď kvůli migraci je dobré mít v pořádku doklady, jinak může volně cestovat. To samé občan EU do Tr.
@prokr píše:
Zdendo?
Neblázni, leda že by jel stopem.Na to je moc lakomej aby jel na dovolenou do Turecka. Už takhle se zdráhal vysolit 10 000 aby mohl dělat otroka. ![]()
@Pan Dan píše:
Nejsem si úplně jistý, ale myslím že občané Turecka nemají pro turistické účely vízovou povinnost do zemí EU. Mají volný vstup, akorát teď kvůli migraci je dobré mít v pořádku doklady, jinak může volně cestovat. To samé občan EU do Tr.
Spíš jsem myslela, jestli pro ni není přitažlivý i z fin. hlediska, jestli pro ni není lákavější být něčí manželka v Čechách než zůstat v Turecku.
Nevím, to by chtělo vědět, co to je za dívku, z jakých poměrů atd.
Ale říkal mi jeden známý, kolem 30 mu je, že byl v Turecku s kamarády a ty holky po nich šly hodně… ![]()
@free333 píše:
Spíš jsem myslela, jestli pro ni není přitažlivý i z fin. hlediska, jestli pro ni není lákavější být něčí manželka v Čechách než zůstat v Turecku.
Nevím, to by chtělo vědět, co to je za dívku, z jakých poměrů atd.
Ale říkal mi jeden známý, kolem 30 mu je, že byl v Turecku s kamarády a ty holky po nich šly hodně…
Jo jako dostat se sem a mít zázemí, tak to jo. Každopádně je tu od zakladatele málo informací, takže můžeme jenom spekulovat.
To je zas nejakej troll co dela cizince nebo co?
Už několikátá diskuze tohoto typu po sobě
![]()
Ahoj!
Dík