Milenecké vztahy

Anonymní
28.9.21 20:52

Milenecke vztahy

Ahoj holky, mam na vas dotaz.Jste tu nektera, ktere si doma manzel/pritel nevsima, jede si svoje a vy mate milence? Muj pritel si me nevsima, jede si svoje, resi jen svy problemy a ja jsem nekde az daleko.Ted se objevil nekdo, kdo to ma doma podobne a mohli by jsme mit milenecky vztah.Je ke mne mily, hodny, uplne jine chovani.Sly by jste do toho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
28.9.21 20:57

A proč si nenajdeš někoho na normální vztah? Jako může to takhle fungovat, ale přijde mi to jako zbytečně složitý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
28.9.21 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam na vas dotaz.Jste tu nektera, ktere si doma manzel/pritel nevsima, jede si svoje a vy mate milence? Muj pritel si me nevsima, jede si svoje, resi jen svy problemy a ja jsem nekde az daleko.Ted se objevil nekdo, kdo to ma doma podobne a mohli by jsme mit milenecky vztah.Je ke mne mily, hodny, uplne jine chovani.Sly by jste do toho?

Ne, nemohla bych se na sebe podívat do zrcadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.9.21 21:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam na vas dotaz.Jste tu nektera, ktere si doma manzel/pritel nevsima, jede si svoje a vy mate milence? Muj pritel si me nevsima, jede si svoje, resi jen svy problemy a ja jsem nekde az daleko.Ted se objevil nekdo, kdo to ma doma podobne a mohli by jsme mit milenecky vztah.Je ke mne mily, hodny, uplne jine chovani.Sly by jste do toho?

Ne. Nešla. Jestli nejste dětní, můžeš se sbalit a jít, kam tě kalhotky táhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
28.9.21 21:15

A proč jsi pořád s tím přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 21:17

Měla jsem to stejně. Teď jsme s “milencem” manželé a jsme spolu x let.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
28.9.21 21:18

Možná bych do toho šel, být tebou. Ale ona i ta nevěra by měla mít aspoň nějakou úroveň. Totiž aby to nedopadlo jako s tou mladou 25 letou žábou, kterou v autě obdělává padesátiletý borec. Je to ve vedlejší diskuzi. :lol:

• Citovat
  • Upravit
15332
28.9.21 21:55

Malá technická. Nechápu, že chceš zahýbat přítelovi.. nejste sezdaní.. co se na to vykašlat a jít od sebe :nevim:, nebo ty s nim jsi proč.. mate dítě, psa, akvarko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
28.9.21 22:00

Hlavně bych nebyla s někým, kdo si mě nevšímá, abych neměla důvod podvádět.. :nevim:
Radši bych si našla někoho s kým bych si sedla ve všem a jde to - jako například v mém případě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.9.21 22:19

Asi takhle…milence bych si našla v případě, že bych měla funkční vztah, kde by jedinej problém byla absence sexu, jinak by ten vztah fungoval víc než dobře. A to ještě se souhlasem partnera. Kdybych žila v něčem takovým jako ty, tak si nehledám milence, ale rovnou jinýho partnera. Ve vztahu jsou důležitější věci než sex a ty u vás bohužel chybí taky…

• Citovat
  • Upravit
3703
28.9.21 22:20
@Russet píše:
Ne. Nešla. Jestli nejste dětní, můžeš se sbalit a jít, kam tě kalhotky táhnou.

kam tě kalhotky táhnou :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
29.9.21 00:45
@Anonymní píše:

Vždy se objeví někdo kdo je milý, hodný a rád by si vrz***
Ale o pozici přítel/partner často nestojí nebo je nepoužitelný.

A vždy když se někdo takový objeví, je manžel/přítel najednou nevšímavý, nemilovaný, nevoňavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
29.9.21 06:48
@Královna Kosmíru píše:
Malá technická. Nechápu, že chceš zahýbat přítelovi.. nejste sezdaní.. co se na to vykašlat a jít od sebe :nevim:, nebo ty s nim jsi proč.. mate dítě, psa, akvarko?

Akvárko :lol: :lol: :lol: to mě dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
29.9.21 07:33
@Josef_t píše:
Vždy se objeví někdo kdo je milý, hodný a rád by si vrz***
Ale o pozici přítel/partner často nestojí nebo je nepoužitelný.A vždy když se někdo takový objeví, je manžel/přítel najednou nevšímavý, nemilovaný, nevoňavý…

A tak to zase Pepo nepřehaněj, dobře víš, že po čase když mate tu svoji jistou na ní dlabete s myslíte si, že ji bude bavit vas oprašovat na doživotí do konce života jen proto, že si myslíte jaké je to privilegium dýchat s vámi naprděnej vzduch v jedný místnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
29.9.21 10:08
@Královna Kosmíru píše:
A tak to zase Pepo nepřehaněj, dobře víš, že po čase když mate tu svoji jistou na ní dlabete s myslíte si, že ji bude bavit vas oprašovat na doživotí do konce života jen proto, že si myslíte jaké je to privilegium dýchat s vámi naprděnej vzduch v jedný místnosti..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Holka, ty di do naky one women show..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí