Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč si nenajdeš někoho na normální vztah? Jako může to takhle fungovat, ale přijde mi to jako zbytečně složitý ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam na vas dotaz.Jste tu nektera, ktere si doma manzel/pritel nevsima, jede si svoje a vy mate milence? Muj pritel si me nevsima, jede si svoje, resi jen svy problemy a ja jsem nekde az daleko.Ted se objevil nekdo, kdo to ma doma podobne a mohli by jsme mit milenecky vztah.Je ke mne mily, hodny, uplne jine chovani.Sly by jste do toho?
Ne, nemohla bych se na sebe podívat do zrcadla.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam na vas dotaz.Jste tu nektera, ktere si doma manzel/pritel nevsima, jede si svoje a vy mate milence? Muj pritel si me nevsima, jede si svoje, resi jen svy problemy a ja jsem nekde az daleko.Ted se objevil nekdo, kdo to ma doma podobne a mohli by jsme mit milenecky vztah.Je ke mne mily, hodny, uplne jine chovani.Sly by jste do toho?
Ne. Nešla. Jestli nejste dětní, můžeš se sbalit a jít, kam tě kalhotky táhnou.
Měla jsem to stejně. Teď jsme s “milencem” manželé a jsme spolu x let.
Možná bych do toho šel, být tebou. Ale ona i ta nevěra by měla mít aspoň nějakou úroveň. Totiž aby to nedopadlo jako s tou mladou 25 letou žábou, kterou v autě obdělává padesátiletý borec. Je to ve vedlejší diskuzi. ![]()
Malá technická. Nechápu, že chceš zahýbat přítelovi.. nejste sezdaní.. co se na to vykašlat a jít od sebe
, nebo ty s nim jsi proč.. mate dítě, psa, akvarko?
Hlavně bych nebyla s někým, kdo si mě nevšímá, abych neměla důvod podvádět.. ![]()
Radši bych si našla někoho s kým bych si sedla ve všem a jde to - jako například v mém případě. ![]()
Asi takhle…milence bych si našla v případě, že bych měla funkční vztah, kde by jedinej problém byla absence sexu, jinak by ten vztah fungoval víc než dobře. A to ještě se souhlasem partnera. Kdybych žila v něčem takovým jako ty, tak si nehledám milence, ale rovnou jinýho partnera. Ve vztahu jsou důležitější věci než sex a ty u vás bohužel chybí taky…
@Russet píše:
Ne. Nešla. Jestli nejste dětní, můžeš se sbalit a jít, kam tě kalhotky táhnou.
kam tě kalhotky táhnou
![]()
@Anonymní píše:
Vždy se objeví někdo kdo je milý, hodný a rád by si vrz***
Ale o pozici přítel/partner často nestojí nebo je nepoužitelný.
A vždy když se někdo takový objeví, je manžel/přítel najednou nevšímavý, nemilovaný, nevoňavý…
@Královna Kosmíru píše:
Malá technická. Nechápu, že chceš zahýbat přítelovi.. nejste sezdaní.. co se na to vykašlat a jít od sebe, nebo ty s nim jsi proč.. mate dítě, psa, akvarko?
Akvárko
to mě dostalo ![]()
@Josef_t píše:
Vždy se objeví někdo kdo je milý, hodný a rád by si vrz***
Ale o pozici přítel/partner často nestojí nebo je nepoužitelný.A vždy když se někdo takový objeví, je manžel/přítel najednou nevšímavý, nemilovaný, nevoňavý…
A tak to zase Pepo nepřehaněj, dobře víš, že po čase když mate tu svoji jistou na ní dlabete s myslíte si, že ji bude bavit vas oprašovat na doživotí do konce života jen proto, že si myslíte jaké je to privilegium dýchat s vámi naprděnej vzduch v jedný místnosti..
@Královna Kosmíru píše:
A tak to zase Pepo nepřehaněj, dobře víš, že po čase když mate tu svoji jistou na ní dlabete s myslíte si, že ji bude bavit vas oprašovat na doživotí do konce života jen proto, že si myslíte jaké je to privilegium dýchat s vámi naprděnej vzduch v jedný místnosti..