Milenecké vztahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
11.10.21 22:02
@Cimada píše:
No právě. Realita je dost často odlišná :-). A mám dojem, že se říká, že právě chlapi nesou těžce, že jim jejich ženu někdo fyzicky… zatímco ženským víc vadí ten psychický odklon manžela.
Ne, fakt si nemyslím, že by v průměrném manželství chlap souhlasil s tím, aby partnerka chodila za jiným. Dokonce i těm chlapům, co sami podvádějí, vadí, když se ukáže, že jejich manželka má milence.
Pokud nepočítám opravdu to manželovo onemocnění a jeho vysoké EQ, kdy soucítí s manželkou až tak, že jí to umožní.

Můj manžel to nikdy nerozdejcha, celou dobu si myslel jaka jsem opravdova nula a netrvalo dlouho… sice mi tvrdí, že je hodně úchylů co opíchaj kde co :lol: … ale ja si tak uplně k zahození nepřijdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.21 22:02
@Zatrolený píše:
Teď nevím, zda se počítá i hláška od žen, která zní takto :think:

„Tak si najdi nějakou milenku, ale nechci o tom vědět!“.

Už jsem to od pár chlapů slyšel, že jim to tak manželky řekly :nevim:
:D :D To jsem taky vyřkla, a nejednou. Když nevíš, neřešíš. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.10.21 22:03

@Zatrolený Já bych řekl, že to je často s
nevyřčeným „…ale doufám, že to neuděláš“.
Tohle je navíc takový souhlas chytré horákyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.21 22:05
@Královna Kosmíru píše:
Můj manžel to nikdy nerozdejcha, celou dobu si myslel jaka jsem opravdova nula a netrvalo dlouho… sice mi tvrdí, že je hodně úchylů co opíchaj kde co :lol: … ale ja si tak uplně k zahození nepřijdu :nevim:

Opravdová nula? A úchylů…? To je bl. b. A co bylo pak? Dostal pánvičkou po hubě? :D ;)

Příspěvek upraven 11.10.21 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
11.10.21 22:05
@Venetia píše:
Tak napul

Napůl, ale řekla. Ono se totiž i u těch případů časem ukázalo, že ty dotyčné důvod měly a s tou láskou k manželovi to nebylo tak žhavé i když s ním třeba dále zůstaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.10.21 22:06
@Královna Kosmíru píše:
Ja vim, jen se tim uklidňuju, tak mi to nekaž.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.21 22:07
@Cimada píše:
To se sice stává, ale mnohdy jsou v tom jiné důvody než nehynoucí láska.
A pokud spolu lidé nebydlí, nevychovávají děti, opravdu to není „to ono“ manželské. Prostě v tom vztahu chybí něco, díky čemuž by se ti dva poznali pořádně a - což by taky často vedlo k rozchodu ;-).

A k čemu je dobré to - poznat se pořádně? :think: Když se tu shodneme, že to nic dobrého nenese :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8558
11.10.21 22:07
@Zatrolený píše:
Napůl, ale řekla. Ono se totiž i u těch případů časem ukázalo, že ty dotyčné důvod měly a s tou láskou k manželovi to nebylo tak žhavé i když s ním třeba dále zůstaly:

Tak nelze po celý život několik desetiletí mít úplně ten počáteční milenecký vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.10.21 22:08
@opulus píše:
@Zatrolený Já bych řekl, že to je často s
nevyřčeným „…ale doufám, že to neuděláš“.
Tohle je navíc takový souhlas chytré horákyně.

No spíš je to jinak.. ten kdo to říká,, chce toho druheho ujistit, že ho nevlastní, že ať si tedy jde ( přitom ve skutečnosti by se posr.al), že mu na ní ( něm) zase tolik nezáleží… tedy ho ( ji ) chce znejistět.

Příspěvek upraven 11.10.21 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.21 22:08
@Sonarka píše:
A k čemu je dobré to - poznat se pořádně? :think: Když se tu shodneme, že to nic dobrého nenese :mrgreen:
:D :D
Ono to poznání může přinést něco dobrého, ale je toho jak šafránu. :D
Proto je opravdu dobré partnerství tak vzácné. Je to hodně o štěstí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.10.21 22:10
@Cimada píše:
Opravdová nula? A úchylů…? To je bl. b. A co bylo pak? Dostal pánvičkou po hubě? :D ;)Příspěvek upraven 11.10.21 v 22:06

Ja už ho nebiju. Nema to cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.21 22:10
@Královna Kosmíru píše:
No spíš je to jinak.. ten kdo to říká,, chce toho druheho ujistit, že ho nevlastní, že ať si tedy jde ( přitom ve skutečnosti by se posr.al), že mu na ní ( něm) zase tolik nezáleží… tedy ho ( ji ) chce znejistět.Příspěvek upraven 11.10.21 v 22:09
:nevim:
Já jsem teda tím doporučením rozhodně neujišťovala, spíš jsem si potřebovala uhájit svůj prostor. :D Ve smyslu: toto mě nebaví, k tomu konkrétnímu si najdi někoho jiného. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.10.21 22:11
@Královna Kosmíru píše:
Ja už ho nebiju. Nema to cenu :nevim:
:D
Ta první věta je dokonalá. :D

Ale pokud nejsi doma spokojená (nečtu všechno), tak mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.10.21 22:11

@Královna Kosmíru jediné, co mi není jasné, proč sis milence nenašla nového a neponechala si ho. Mohla ses mít jako prase v zite.

• Citovat
  • Upravit
15332
11.10.21 22:12
@Cimada píše: :nevim:
Já jsem teda tím doporučením rozhodně neujišťovala, spíš jsem si potřebovala uhájit svůj prostor. :D Ve smyslu: toto mě nebaví, k tomu konkrétnímu si najdi někoho jiného. :)

Jo tak :think:, tahle varianta mě nenapadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria