Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím,,,
Je tady někdo kdo má staršího partnera, a klape jim to, při nejlepším se seznámili v mladším věku? Mě bude teď brzy 18 a kamarádovi je 25, chceme jít spolu do vztahu. Ostatní mě odsuzuji že je na mě starý, že si mám najít v mém věku. Jaký na to máte názor vy ostatní?
Tak to neni starsi partner, to je uplne normalni konstalace.
Mám na to takový názor, že pokud máš kamaráda, se kterým si musíš rozmýšlet a radit se s okolím, jestli s ním máš začít chodit, tak to není ten, se kterým bys měla začít chodit.
@Čičorečka neradim si od nikoho. Ale kamarádky a rodina se zeptá jestli někoho mám, či tak. Tak sem se zmínila, neradila sem se.
Mně bylo 17, když jsem potkala manžela. Jemu bylo 24
nikomu to nepřišlo divný nebo moc. Manželé jsme 5 let, teď to klape min než by mělo, ale to není věkem
@Denina01 tak někdy je období kdy to klape méně.. Přeji aby to bylo zas dobré.
a děkuji, tak to ste měla podobně jako já.
@Janli mě to přijde normální.. Ale rodině a kamarádům ne.. Já za sebe si prostě v mojim věku nikoho nenajdu, mám radši starší
díky
To je dobrý věkový rozdíl, akorát. Kluci v tvém věku bývají ještě celkem děti, tak neni divné hledat trochu starší. Já čekala že máš chlapa ve věku rodičů, 7 let je úplná pohoda ![]()
Neřekla bych, že to je nějaký zásadní věkový rozdíl. Možná vypadáš mladší a on zase starší než jste a ostatním to pak připadá jako velký rozdíl. Každopádně se zařiďte podle sebe ![]()
@Kriss Tina přesně jak píšete.. Mě přijdou všichni kluci v mém věku jak děti. Hledám pro to starší, rozumím si s nimi více ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,,,
Je tady někdo kdo má staršího partnera, a klape jim to, při nejlepším se seznámili v mladším věku? Mě bude teď brzy 18 a kamarádovi je 25, chceme jít spolu do vztahu. Ostatní mě odsuzuji že je na mě starý, že si mám najít v mém věku. Jaký na to máte názor vy ostatní?
kdo - ostatní - Ti říká, že je na tebe starý? Vždyť 7 let je normální věkový rozdíl. Starý by byl, kdy by byl ve věku Tvých rodičů. A taky to hned nemusí znamenat problém. Spíš si ujasni, jestli ho opravdu miluješ.
@Paoloska ano, vypadam mladší. Všichni mě tipuji na 15, ale zase chovám se starší
![]()
@janickaIII rodina a kamarádi teda kromě mamky. Ta mě chápe.. Jasně ujasnim si to předem. Děkuju ![]()
Zdravím,,,