Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Janli mě to přijde normální.. Ale rodině a kamarádům ne.. Já za sebe si prostě v mojim věku nikoho nenajdu, mám radši staršídíky
Rodina tvůj život nežije. Nenech si do toho kecat…
@Anonymní píše:
@Janli mě to přijde normální.. Ale rodině a kamarádům ne.. Já za sebe si prostě v mojim věku nikoho nenajdu, mám radši staršídíky
Zajimavi pratele a rodina 🤔 vekovy rozdil u vas mi prijde v pohode
Za mě je to, obzvlášť v tvém věku, naprosto ideální rozdíl. Většina stejně starých kluků jsou prostě za holkama malinko pozadu. A u některých trvá dalších 10 let, než se to srovná. Pak jsou v okolí ty stejně staré většinou zadané a jde to pořád dokola
jdi do toho a jestli se máte rádi, nenech si do toho kecat. Já mám manžela staršího o 16 let a klape to super.
Tak ať tu máš i nějakou opozici.
Za mě moc velký věkový rozdíl, působíš nedospěle. Že se jdeš ptát na názor ostatních, písemný projev a floskule typu „hledám starší“ a „chovám se starší“
mě v tom utvrzují.
@MrsNorris úplně nevím jak to napsat.. Určitě se nechci ptám zda mám nebo ne. Ale zajímá mě názor ostatních, a zda taky někdo měl v mojim věku staršího partnera.. Nevidím na tom nic špatného se zeptat druhých. Ale každopádně děkuji za názor
Jdi do toho, pokud to tak cítíš
já manžela poznala v 17, on 25
zatím 9 let… Po přečtení názvu diskuze jsem čekala 25 a 45 a ne tohle ![]()
Manžel má 36 a já 26. Začali jsme spolu když mi bylo 21, jemu podle slozitych výpočtů 31. 😂 😂 😂
Nikdy jsem nepocítila že by to v něčem vadilo. Častokrát mi přišel mentalne ještě mladší jako já 😂 Časem se začli objevovat zadrhely z jeho strany, nedokáže mě brát jako rovnocennou a pořád mi připomíná že on je ten zkušenější, má víc odpracováno. Nejvíc mě štve, že mě neustále sekýruje jako bych byla jeho dítě nebo mladší ségra. 😂 Asi mi závidí těch 10 let mínus a duchod v nedohlednu. 😂
Ten váš věkový rozdíl mi nepřijde tak hrozný. Pokud si rozumíte a máte společné zájmy, témata k hovoru a tak, vyprdla bych se na kecy druhých. 😇
@Anonymní píše:
Zdravím,,,
Je tady někdo kdo má staršího partnera, a klape jim to, při nejlepším se seznámili v mladším věku? Mě bude teď brzy 18 a kamarádovi je 25, chceme jít spolu do vztahu. Ostatní mě odsuzuji že je na mě starý, že si mám najít v mém věku. Jaký na to máte názor vy ostatní?
To je caik, znám takových párů dost a nepřijde mi na tom nic divného. Mně to přijde divný, až když je rozdíl takový, že by mohl být toho druhého partnera rodič a nebo když rodiče toho mladšího jsou stejně staří nebo dokonce mladší, ale sedm let je úplně v pohodě. Spíše mi přijde, že to z tvé strany nebude tak žhavý, jinak bys do toho šla a nekoukala napravo nalevo.
@Matt 02 známé se krátce, a měla jsem jen jeden vztah a to se stejně starým partner, který se choval s prominutím jak děcko, zajímaly ho jen pc hry atd… Vždycky mě,, přitahovali,, starší.. A jak sem psala výše, nechci zde rady zda do toho jít nebo ne, ale spíš názor ostatních nebo přímo zkusenosti kdo to také tak měl.
Čekala jsem něco ve stylu 18 vs. 45 let.
Je to normální rozdíl. My jsme s manželem o 10 let. Mě bylo 21 a jemu 31. Jsme spolu 6 let, máme 2 děti…stejně mi někdy přijde že je mentálně ještě mladší než já. ![]()
Ja čekala podle názvu buhvi jak velký rozdíl 😂
Jsem s přítelem o 14 let, když jsme se poznali, me bylo 17 a jemu 31..
Bylo to divoké, mamce jsem rekla narovinu, kolik mu je, tatovi jsem o věku lhala a nevyplatilo se to 🙈 pak byl naštvaný víc na lež než na skutečnost 😂
Kdyz mělo okolí nějaké kecy, tak jsem je poslala do zádele, jim do toho nic nebylo 😎
Jsme spolu 8 let a mame 2 děti ❤️️
Občas máme Itálii, jinak neměnila bych 😊