Starší parter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
28.9.21 18:44

To neni zadny velky rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.9.21 18:45
@Anonymní píše:
@Janli mě to přijde normální.. Ale rodině a kamarádům ne.. Já za sebe si prostě v mojim věku nikoho nenajdu, mám radši starší :lol: díky

Rodina tvůj život nežije. Nenech si do toho kecat…

• Citovat
  • Upravit
6484
28.9.21 18:46
@Anonymní píše:
@Janli mě to přijde normální.. Ale rodině a kamarádům ne.. Já za sebe si prostě v mojim věku nikoho nenajdu, mám radši starší :lol: díky

Zajimavi pratele a rodina 🤔 vekovy rozdil u vas mi prijde v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.9.21 18:47

Za mě je to, obzvlášť v tvém věku, naprosto ideální rozdíl. Většina stejně starých kluků jsou prostě za holkama malinko pozadu. A u některých trvá dalších 10 let, než se to srovná. Pak jsou v okolí ty stejně staré většinou zadané a jde to pořád dokola ;) jdi do toho a jestli se máte rádi, nenech si do toho kecat. Já mám manžela staršího o 16 let a klape to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
28.9.21 18:53

Tak ať tu máš i nějakou opozici.
Za mě moc velký věkový rozdíl, působíš nedospěle. Že se jdeš ptát na názor ostatních, písemný projev a floskule typu „hledám starší“ a „chovám se starší“ 8o mě v tom utvrzují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 18:53

@Aduš8 děkuji za názor… Tyjo, tak to máte větší než já. :) přeji vám to :kytka: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 18:55

@MrsNorris úplně nevím jak to napsat.. Určitě se nechci ptám zda mám nebo ne. Ale zajímá mě názor ostatních, a zda taky někdo měl v mojim věku staršího partnera.. Nevidím na tom nic špatného se zeptat druhých. Ale každopádně děkuji za názor

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 19:00

Jdi do toho, pokud to tak cítíš :kytka: já manžela poznala v 17, on 25 :) zatím 9 let… Po přečtení názvu diskuze jsem čekala 25 a 45 a ne tohle :lol:

• Citovat
  • Upravit
457
28.9.21 19:12

Manžel má 36 a já 26. Začali jsme spolu když mi bylo 21, jemu podle slozitych výpočtů 31. 😂 😂 😂
Nikdy jsem nepocítila že by to v něčem vadilo. Častokrát mi přišel mentalne ještě mladší jako já 😂 Časem se začli objevovat zadrhely z jeho strany, nedokáže mě brát jako rovnocennou a pořád mi připomíná že on je ten zkušenější, má víc odpracováno. Nejvíc mě štve, že mě neustále sekýruje jako bych byla jeho dítě nebo mladší ségra. 😂 Asi mi závidí těch 10 let mínus a duchod v nedohlednu. 😂

Ten váš věkový rozdíl mi nepřijde tak hrozný. Pokud si rozumíte a máte společné zájmy, témata k hovoru a tak, vyprdla bych se na kecy druhých. 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
28.9.21 19:12
@Anonymní píše:
Zdravím,,,
Je tady někdo kdo má staršího partnera, a klape jim to, při nejlepším se seznámili v mladším věku? Mě bude teď brzy 18 a kamarádovi je 25, chceme jít spolu do vztahu. Ostatní mě odsuzuji že je na mě starý, že si mám najít v mém věku. Jaký na to máte názor vy ostatní?

To je caik, znám takových párů dost a nepřijde mi na tom nic divného. Mně to přijde divný, až když je rozdíl takový, že by mohl být toho druhého partnera rodič a nebo když rodiče toho mladšího jsou stejně staří nebo dokonce mladší, ale sedm let je úplně v pohodě. Spíše mi přijde, že to z tvé strany nebude tak žhavý, jinak bys do toho šla a nekoukala napravo nalevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 19:17

@Matt 02 známé se krátce, a měla jsem jen jeden vztah a to se stejně starým partner, který se choval s prominutím jak děcko, zajímaly ho jen pc hry atd… Vždycky mě,, přitahovali,, starší.. A jak sem psala výše, nechci zde rady zda do toho jít nebo ne, ale spíš názor ostatních nebo přímo zkusenosti kdo to také tak měl.

• Citovat
  • Upravit
1113
28.9.21 19:54

Čekala jsem něco ve stylu 18 vs. 45 let. :mrgreen: Je to normální rozdíl. My jsme s manželem o 10 let. Mě bylo 21 a jemu 31. Jsme spolu 6 let, máme 2 děti…stejně mi někdy přijde že je mentálně ještě mladší než já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.9.21 20:15

Ja čekala podle názvu buhvi jak velký rozdíl 😂
Jsem s přítelem o 14 let, když jsme se poznali, me bylo 17 a jemu 31..
Bylo to divoké, mamce jsem rekla narovinu, kolik mu je, tatovi jsem o věku lhala a nevyplatilo se to 🙈 pak byl naštvaný víc na lež než na skutečnost 😂
Kdyz mělo okolí nějaké kecy, tak jsem je poslala do zádele, jim do toho nic nebylo 😎
Jsme spolu 8 let a mame 2 děti ❤️️
Občas máme Itálii, jinak neměnila bych 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí