Turecké dívky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3792
29.9.21 07:44

Tak počítej s tradiční rodinou. Ale ne takovou tou východoevropskou, kdy žena se stará o domácnost na 100 % a zároveň dělá 50 % mužské práce, kdy chodí na celý úvazek do práce. Takovou tou opravdovou, kdy muž živí rodinu a žena se stará, přividělat na pár hodin si půjde max. až budou děti velké. A v Turecku není životní úroveň o tolik nižší, tak počítej, že bude náročná. Nějaké intimnosti nejdříve po zásnubách. Pokud je to mladá studentka z Istanbulu, tak to bude jiné, ale to by ses asi neptal tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
29.9.21 10:10
@Aduš8 píše:
@LaPaloma tak ne všechny Turci / Turkyně. Příbuzná si jednoho vzala a je to křesťan. Žijí spolu několik let šťastně.

Je to světlá výjimka, v Turecku je křesťanů málo. Nesoudím z příspěvku, že se automaticky jedná o křes´tanskou dívku, když je tam skoro 100% populace muslimské a s předsudky.
Tady si všichni myslí, že jsou Turci skoro Evropané, ale to se šeredně pletou, zvlášť teď, po letech pod tím jejich Ferdou Doganem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
29.9.21 10:13
@Anonymní píše:
Ahoj!
Když jsem jel na dovolenou do Turecka, zamiloval jsem se do turecké dívky. Máte někdo zkušenosti s tureckou dívkou? myslíš si, že je to dobrá volba?
Dík :mavam:

Znám jednoho, co má s tureckou dívkou dítě, jsou spolu a vypadají šťastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
30.9.21 08:24

Já bych řekla, že v těch větších městech jsou to normální holky jako všude jinde. Pracují, randí, studují, mají různé zájmy.

Na venkově to bude pravděpodobně trochu horší, protože tam člověk moc možností nemá, práce je míň a celkově tam budou žít spíš tradičnějším způsobem, takže i to náboženství tam bude mít o to větší vliv.

Spíš jde hlavně o to, jakou má ten člověk celkově povahu a z jakých poměrů pochází (na co je zvyklý a k čemu byl vedený, jaký má rozhled), než o to, z jaké země vlastně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
30.9.21 09:30

No co, prostě klasická chemie, zjednodušeně našel jsi jeden z možných klíčů, který otevře „tvůj zámek“. Když příště pojedeš do Španělska, potkáš taky takovou na pláži. Příště když do Egypta, tak s velkou pravděpodobností taky. Prostě tak to je - chemie je potvora.

Ale jak tu zmiňují ostatní - jasný, v každém státě jsou normální ženy/dívky, takže proč ne. Však je to jako u nás ne?

Upřímně teda subjektivně za mě - s národnostmi, kterým nerozumím jazykově, bych měl osobně velký problém. Nejsem C2 v AJ, takže i kdybychom žvatlali anglicky, prostě by to nebylo ono. Pakliže mluvíš plynně turecky či anglicky, běž klidně do toho, jinak to nebude úplné labůžo jak se teď v chemickém hormonálním opojení může stát.

A jinak ad troll - no náhodou některé otázky výjimečně dávají dobrá témata k diskusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí