První sandálky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
31.5.10 12:09

první sandálky

Ahoj všichni, mám jeden problém a budu ráda za rady. Potřebujeme první sandálky vel. 18,5. Má někdo typ kde je koupit? Mám požadavky, aby byly kotníkové, pevná plná pata a chráněné palečky. V celém Písku mají ve velikostech až od 19 a to je pro nás moc veliké. Poraďte mi prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
627
31.5.10 12:20

Ptali jste se i ve zdravotních potřebách? Jinak ta velikost 18,5 je i s rezervou cca 1 cm ve špičce? Zrovna jsem takové sandálky kupovala a byla jsem poučena, že ve předu má být rezerva velikosti mého prstu. My máme vel.19, ty jsou nám akorát a kupovala jsem tedy 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.5.10 12:21

Vždycky, když jdu kupovat Jardovi boty, tak nemají tu velikost (nebo typ - zimní/sandály), kterou chci já. Jako kdyby v tu chvíli na světě existovali jen kluci s velikostí nohy (prostě aktuální). Jo, a nebo si je můžu vybrat za osm stovek u bati, to jo. Jinak já nakupuju v céčkách v Mercury centru nebo v Géčku v Budějcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.5.10 12:41

První jsem kupovala v lékarně
Koukni tady
http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…detska-obuv/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
31.5.10 13:16

Lékárna či zdravotnické potřeby. Nám se osvědčili Santé z odkazu od Mavy, konkrétně tento model:
 http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…0-902-34-14/

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.10 14:46

Ecco dela od velikosti 18, jsou lehoucke a taky kvalita tomu odpovida cenou - pod tisicovku je koupis jenom v outletu ve Sterboholech.

Ale zase vyrazit z Pisku kvuli sandalku do Prahy, tak to by se ted prodrazili :roll:

• Citovat
  • Upravit
328
2.6.10 16:11

Koukala jsem na net a jsou krásný ecco. Do Prahy jezdíme pravidelně, ale to by musely babičky přispět…no a tak budou stačit asi SANTÉ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.6.10 16:12

Ano i s tou rezervou, ale když koukám ven, tak se sandálkama ještě počkáme, vyhrožujou, že bude takhle ošklivě celý červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
3.5.12 10:35

Sandálky

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti jestli jsou lepší sandálky s otevřenou špičkou nebo je lepší jí mít uzavřenou?Moc děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.5.12 10:38

Předloni měla uzavřenou a loni otevřenou špičku a nevidím žádný zásadní rozdíl…
S uzavřenou to nevypadá tak blbě, když má dítko v sandálkách i ponožky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.5.12 10:41

My máme s uzavřenou špičkou. Mrňous ještě někdy zákopne a hlavně se učí na odrážedle, takže si nedokážu představit prsty v úplně otevřených botách.

• Citovat
  • Upravit
4513
3.5.12 10:43

No Pipet to je fakt :lol:

Hele holky,ale u dětí se neřeší jestli mají v sandálkách ponožky ne? Nebo dáváte sandálky na bosou nožičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.5.12 10:46
@MarkyM píše:
No Pipet to je fakt :lol:Hele holky,ale u dětí se neřeší jestli mají v sandálkách ponožky ne? Nebo dáváte sandálky na bosou nožičku?

Nedávám na bosou nohu. Mám strach, že by ji měl rozedřenou. Takže zcela neesteticky je nosí s ponožkama. ;)

Jinak sandály jsme měli takové i onaké a letos jsem koupila s uzavřenou pogumovanou špičkou. Přijde mi to lepší na kolo-odrážedlo. Loňské, otevřené sandály úplně rozedřel (ten chránič nechce, takže holt trpí bota).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
3.5.12 10:51

Mě se líbí např. tyto http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…-101-ruzova/ ale mám strach když je to jen na sucháč, aby se nerozepínali,ale asi to moc řešim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.5.12 10:52

Tak mně připadjí pro malé s uzavřenou špičkou.
A dávám ponožky…A ted je přeci trend nosit ponožky v sandálech, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková