Sandálky s pevnou špičkou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
24.5.10 14:32

Sandálky s pevnou špičkou?

Maminečky, kupujete svým dětem (3-4 roky) sandálky s pevnou (kryté prsty) nebo prázdnou špičkou a proč? A sandálky s pevnou nebo prázdnou patou? Děkuji moc moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
24.5.10 14:36

Ahojky,tak mi našemu pořídili sandálky s plnou špičkou a na patičce má suchý zip jako i přes nártík a jsou super,v loni měl sandálky s pevnou patou-to byl ale na začátku chození,ale prázdnou špičkou-se párkrát kopl do prstíku,takže letos jsme to změnili a jsou super…kupovali jsme nové,nenošené přes MMB od Deichmana… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.5.10 14:51

Kupuju sandálky s pevnou špičkou, zkoušeli jsme i s volnýma prstíkama, ale malá zakopávala a to nijak moc nepřesahovali přes prsty. Co se týká paty, tak vycházím ze situace, máme oboje, radši nosí ty s pevnou patou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
24.5.10 15:00

Adámkovi kupuju sandálky s pevnou patou.Špičku má taky uzavřenou,ale měl i s otevřenou,ale seděly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
24.5.10 15:03

Ahoj! Na špičce tak nezáleží, ale pata by měla být určitě pevná. To ti řekne každý ortoped! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2480
24.5.10 15:58

Ahoj! Důležitá je pevná pata… Včera jsem letmo koukala u Deichmana a teda s pevnou patou tam snad nic nebylo. :roll:

Pevná špička je fajn, protože si aspoň neokopává špičky prstů, ale tak důležité to není. Navíc to ne všem dětem sedí na nožičce, protože střih bývá trochu jiný. Takže pokud po vyzkoušení sedí dobře, tak je to fajn. Ale spíše hledět na tu patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21979
24.5.10 17:53

Helenka má na ven i na doma sandálky s volnou špičkou a nijak jí to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.5.10 07:57
Zizalka píše:
Ahoj! Důležitá je pevná pata… Včera jsem letmo koukala u Deichmana a teda s pevnou patou tam snad nic nebylo. :roll:

já jsem sice netvrdila že máme od Deichmana boty s pevnou patou,ale jinak nevim jestli je maji,zrejme asi ne…ale nám vyhovují,…máme i s pevnejsi patou,takže podle toho kde lítáme,tak obouváme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková