Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky,
blíží se léto, tak vybírám sandálky. Malá má 2 roky a 4 měsíce. Vždycky kupuju koženou obuv a sandálky zatím s pevným opatkem.
Mám vybrané zhruba 4 modely, můžete mi poradit svůj názor?
Jedná se o Essi, Santé, Protetika a pokud najdu i Fare, tak třeba i tyhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já mám syna v podobném věku, ale koupit boty přes net bych si netroufla. Řekla bych, že má běžný rozměr boty a stejně mu třeba ze třech vyzkoušených sedí jedny. Rozhodně budu kupovat s pevnou patou. Ale je fakt, že nákup bot nesnáším, protože náš malý naprosto nespolupracuje.
Ahoj, takže můj názor -
Ty první by nám neladily k oblečení
, ale jinak se mi líbí
Ty druhý se mi líbí, ale zkušenosti s touto značkou nemám
Ty třetí od Essi jsme měly loni a ty motýlci se hrozně rychle pokroutily a ošuntily
a vypadaly, že už je předtím nosily minimálně dvě děti
, ale jinak funkčně v pořádku
Ty čtvrtý se mi taky líbí, ale pro nás moc sportovní vzhled, já bych vybrala něco romantičtějšího k šatičkám
A u těch pátých bych měla strach, aby si neukopla prsty a aby neměla odřenou nožičku od těch řemínků ![]()
Ale možná radši než přes net, bych šla do prodejny a botičky si prohlédla a vyzkoušela.
Ale vím, že je to někdy složité … ![]()
Ahoj, my kupovali před měsícem ty růžové od Santé (4 odkaz) a za nás můžu říct, že jsme spokojený
Ale my je kupovali v lékárně. Bez zkoušení bych nekupovala…
ahoj, budeš boty kupovat přes net, anebo v obchodě? Přes net bez zkoušení nedoporučuju, každá botka sedí úplně jinak…
Ty Fare nemají pevnou patu a nejpohodlněji vypadají ty Santé, podle mě
ty první měla naše malá a vydržely vše…můžu doporučit…koupeno ve Finese…za 500 korun zhruba…
Ty Santé z prvního odkazu měly oba kluci a jsou super. I po každodenním nošení vypadají dobře.
Martina
Me se vzhledove nejvic libi ty od Protetiky..
Emca mela od Sante,teda bez plne spicky a ty jsou uzasne mekoucke a propracovane.
Taky jsem chtela koupit pres net,ale jeste ze jsem to neudelala,protoze jsme sandalek vyskousely hodne Essi,Sante,Pegres a co znacka,to jine cislo.A ty,co jsem chtela,bych objednala spatne.
Ahoj, prvni, druhe, treti se mi libi, ctvrte mi prijdou nizke, pate bych se bala o palce. Ale pres net bych urcite take nekupovala. Letos synovi sedeli jedine z vyzkousenych sandalu, mame je doma, ale byly to samozrejme ty nejdrazsi ![]()
Ahojky,
diky za reakce, samozrejme ze kupovat budu v obchode, nebo aspon zkouset. Jen se tak ptam na zkusenosti jinyhc se znackama. Zatim mam vyzkousene jen pegres, essi a protetika. kazdou znacku jiny typ boticek. u nas je jen jeden obchod s certifikovanyma znackama, vicemene, jinak nic moc
My jsme měli ty Essi, přesně tuto barvu a vyhovovaly nám úplně dokonale… ![]()
Tak mně se nejvíc líbí ty druhé, do těch bych sama šla, kdybych z těchto druhů vybírala svojí dceři. První a třetí se mi nelíbí vzhledově, čtvrté nevím proč, ale něco mi na nich vadí jen nedokážu říct co
A u těch pátých se mi nelíbí otevřená pata, dvouletá holčička se mi na to zdá ještě malá
Jinak my teda měli otevřenou špicu u sandálků už loni (malé se docela potí nožka) a žádné ukopnutí palce se nestalo, ty sandálky držely nožky pevně, dopředu prstíky nevyklouzávaly.
Já mám taky vybrané ty od essi- s motýlkem, akorát bílo-růžové. Vyzkouším zřejmě v obchodě a pak příp. objednám na netu.
Loni jsme měli taky ty sandálky od Essi a spokojenost. Musim říct,že jsem je objednávala přes net seděly výborně. Objednávala jsem pak ještě i podzimní od Fare a bačkůry a všechny nám seděly. Asi jsme měly štěstí ![]()