První sandálky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
3.5.12 11:19

@Wiolla
Majda jezdila i na odrážedle, ale ona je způsobný jezdec, boty neničí :P

Já letos uvažuju, že sjedu do Polska a koupím něco takového
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://www.boty-detske.cz/…709/246.html

Protože 800,– za sandály asi nedám. Kolem bazénu bude v létě v Crocsech případně rovnou naboso, tenisky má, páskové lakované sandálky k šatičkám taky (podarované) a chci něco na delší výlety a chození. A sama jsem s polskýma botama moc spokojená (pokud jsou kožené aspoň vevnitř)…
Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Suchého zipu bych s evůbc nebála. Já jsme dávala kamarádce botičky po nás- i snadálky se sucháčema a vydržely na tři děti

• Citovat
  • Upravit
14079

Mě oba kluci začali chodit až dlouho po prvním roce, tudíž v létě. Nohy by se jim pařily, takže dokud fakt nechodili, dávala jsem je buď naboso, nebo protiskluzové ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.5.12 11:21

Jů ty fialový jsou nádherný,ale já musim koupit s pevnou patou mám pocit že má dost vybočený kotníky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.5.12 11:22

Jo tak v necelých dvou letech bych taky brala pevnou patu, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.5.12 11:25
@Pipet píše:
@Wiolla
Majda jezdila i na odrážedle, ale ona je způsobný jezdec, boty neničí :P

Jo tak to je pravda. Já mluvila o synovi, takže ono nám srovnání holka-kluk může trošku kulhat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.5.12 11:26

Zato naše madam je moc pohodlná, ta se nenamáhá na odrážedle vůbec jezdit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.5.12 11:39

zdravím na stránkách santé jsem nikde nenešla cenu sandálku ják se pohybují? nevíte někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.5.12 11:41
@Mucha píše:
zdravím na stránkách santé jsem nikde nenešla cenu sandálku ják se pohybují? nevíte někdo? :D

Taky mě štve že tam nemají cenu.Ty co se líbí mě tak na mimibazaru je prodávají za 549,– ale kolik stojí přímo v lékárně nevím, teprve se tam chystám :D
tak snad nám někdo tu krásnou cenu sdělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.5.12 11:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.5.12 11:42
@Mucha píše:
zdravím na stránkách santé jsem nikde nenešla cenu sandálku ják se pohybují? nevíte někdo? :D

na darek4you.cz jsou suprový ceny i Santé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.5.12 11:45

:palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.5.12 11:46

Mě se nezobrazuje u těch Santé obrázek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.5.12 11:49
@MarkyM píše:
Mě se nezobrazuje u těch Santé obrázek :zed:

Mě taky ne, mají tam asi nějakou chybu, ale mají prodejnu v Horní Slavkově a kupuju tam pořád. Skladem mají velký výběr a můžeš se kouknout podle kódu za originálních stránek santé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.5.12 12:02

Tak jsem to taky řešila a nakonec koupila tyto buffoo http://test.bazar-www5.superhosting.cz/foto.php?…
jsou super, pevna pata i špička, větrají a nelezou do toho kaminky, malý ted mesic chodi a byl jsme ted 4 dny na Palave a super, cena po slevě 400,– u nas je maji v Labotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková