Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Screening se dělá mezi 12. a 14. týdnem. V 8tt mi max brala krev, ale ještě ne ke screeningu.
@ka2ka píše:
@Pavlusha29 a nevezme ti nejdřív krev a zbytek až později a budeš to platit hned když bude brát krev?
tak schválně uvidím to pondělí jak to teda bude ![]()
@Pavlusha29 na screening je opravdu brzo.
Ja byla minuly tyden v utery na odberu a ted ve ctvrtek mame screening (12+4tt).
Jdeme do Gennetu. Verim, ze tam maji daleko kvalitnejsi pristroje.
@Anonymní píše:
@Pavlusha29 na screening je opravdu brzo.
Ja byla minuly tyden v utery na odberu a ted ve ctvrtek mame screening (12+4tt).
Jdeme do Gennetu. Verim, ze tam maji daleko kvalitnejsi pristroje.
tak všem přeji aby to dopadlo co nejlépe
a já teda uvidím co se bude dít ![]()
Ahojky připojím se
dneska jsem se objednávala na screening a sestřička mě objednala z 3 týdny což budu nějaký 9+2 a že mi ještě vezmou krev a mám si připravit 1500
taky mě to přijde brzy ale nevím no a jdu pro ústí k pernicovy
Jestli nemyslela ultrazvuk a 1800 jako těhotenský balíček si zakoupit..
1.cast screeningu - Krev 10-11tt
2.cast - Ultrazvuk 12+5
Screening 1. 12-14 tt
Screening 2. 18-22 tt
To bude asi za něco jiného, je brzy ![]()
1800 za screening mi příjde moc, já platila 1200
A dělali mi ho ve 13týdnu
@Daisyy1995 píše:
1800 za screening mi příjde moc, já platila 1200
A dělali mi ho ve 13týdnu
Zalezi ke komu jdes. Ti spickovi doktori jsou drazsi. Napr v Praze jsou spicky dve. Mudr. Brestak a Mudr. Frisova. U Brestaka se plati 1700 a u Frisove 1800.
@Anonymní píše:
Zalezi ke komu jdes. Ti spickovi doktori jsou drazsi. Napr v Praze jsou spicky dve. Mudr. Brestak a Mudr. Frisova. U Brestaka se plati 1700 a u Frisove 1800.
mě právě říkala, že to stojí tolik, jelikož se to posílá do Prahy do nějaké lepší laboratoře.
@Pavlusha29 píše:
mě právě říkala, že to stojí tolik, jelikož se to posílá do Prahy do nějaké lepší laboratoře.
Co posila? Krev? Ja jdu na krev ke svemu doktorovi a za to neplatim nic.
@Anonymní píše:
Co posila? Krev? Ja jdu na krev ke svemu doktorovi a za to neplatim nic.
Každý Dr to nedělá, moje mě taky poslala na genetiku, kde sem zaplatila 1500kc, za utz i krev dohromady.