Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina píše:
Ano řekli mi to u obou dětí a u obou to vyšlo, ale samozřejmě to hned na prvním screeningu neřeknou na 100%
Mně to doktorka řekla s jistotou, teda aspoň tak jsem pochopila její slova „jasná holčička“. Při příštím screeningu mi pak říkala, že to nikdy neříká na 100%, že si nechává prostor pro omyl ![]()
Holky, ale on to prece gynekolok nemusi videt pouze behem screeningu, ale take behem normalni prohlidky, ne? ![]()
@Anonymní píše:*gynekolog
Holky, ale on to prece gynekolok nemusi videt pouze behem screeningu, ale take behem normalni prohlidky, ne?
@Anonymní píše:
Holky, ale on to prece gynekolok nemusi videt pouze behem screeningu, ale take behem normalni prohlidky, ne?
Vidí. Ale na screening mívají lepší ultrazvuk. Další věc je, že - pozor - pojišťovna sdělení pohlaví neproplácí
U nás se to připlací.
@Ba-stet píše:
Vidí. Ale na screening mívají lepší ultrazvuk. Další věc je, že - pozor - pojišťovna sdělení pohlaví neproplácíU nás se to připlací.
Aha
a chci se zeptat, kdyz jsem nemela prvni screening, mohu jit na druhy? Nebo ne?
@Anonymní píše:
Ahaa chci se zeptat, kdyz jsem nemela prvni screening, mohu jit na druhy? Nebo ne?
Tak to nevím úplně jistě, ale myslím, že jo. Není to povinné vyšetření ![]()
@Ba-stet píše:
Tak to nevím úplně jistě, ale myslím, že jo. Není to povinné vyšetření
Takze velky ultrazvuk vlastne znamena ten druhy screening? Nekdy mne to mate ![]()
@Anonymní píše:
Takze velky ultrazvuk vlastne znamena ten druhy screening? Nekdy mne to mate
Já bych řekla, že jsou tři velké ultrazvuky (ale možná mě někdo opraví) - ve 12tt, ve 20 tt a ve 30tt.
Já se pohlaví miminka dozvěděla až ve 30tt, dříve se nechtěl ukázat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahaa chci se zeptat, kdyz jsem nemela prvni screening, mohu jit na druhy? Nebo ne?
Samozřejmě.