Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janecka02 nejspis ano, krev je cerstva a bylo ji hodne. ted uz jen lehce špinim
@Mrs.Grey aha, no tak to je mi lito
a nemohl by to být jen nějaký hematom nebo něco podobného?
Je mi 18let a těhotenství jsem zjistila hned na začátku a teď už jsem ve 13tt čekáme prý chlapečka. Chtěla bych vás požádat o veškeré rady od zkušenějších maminek jelikož moje matka je silně proti tomu tak není s kým se poradit a popovídat urážející komenty a tak podobně mě nezajímají a raději se toho zdržte žádám jen o rady ohledně těhotenství, porodu a celkově o všem co se týká miminka.
Příspěvek upraven 19.06.17 v 11:36
@Rive tak mám asi těhotenskou průkazu ne vím v jakým týdnu jsem ![]()
Potrat nebo těhotenství
Ahoj je mi 18 let těhotenství jsem zjistila brzy hned na začátku. Otěhotněla jsem přes antikoncepci. U doktora jsem zjistila že čekám dvojčátka ale po pár týdnech se nakonec vyvinulo jen jedno chlapeček:) Rodina je celkově proti tomu hlavně matka okamžitě jsem dostala peníze na potrat…já jsem zásadně proti tomu i když jsem chvili o tom uvažovala ale to jen kvůli rodině, přijde mi to špatné rozhodnutí. Ale nevím zda vše zvládnem. Jediné co je pozitivní je vlastně přítel od 17let bydlíme spolu jsme teď v pronájmu přítel pracuje a já chodím do školy zatím teď už jsem ve 12tt:) a byla bych moc ráda za každý názor či radu.
@Barnik ahaa!
@Rive proč sem posíláš úplně jiná témata co to má společného?
@Barnik Já myslim, že „rady ohledně těhotenství“ je hodně širokej pojem
Možná by bylo lepší se ptát konkrétně nebo projeď emimino, je tu hromada diskuzí, ve kterých najdeš, co potřebuješ…
Btw radši se už na to vykašli, koukám, že tu vystupuješ pod dvěma nicky..
@Barnik Asi to, že dnes v druhé diskuzi píšeš, že jsi ve 12tt a v této ve 13tt ![]()
@unuděná Mě stejně nejvíc pobavilo, že svůj první dotaz vložila do diskuze s názvem „Těhotenství nebo interupce“ a pak se vzteká, že ona by na potrat stejně nechtěla ![]()
@Barnik zapomeň na to a jdi něco dělat. 2 různé nicky a pokaždé jiný tt
Tak dobře, já na tu hru přistupuju. Těhotná budeš ještě 27 týdnů, pokud nebudeš přenášet nebo předčasně neporodíš. Kyselinu listovou asi polykáš, jiné vitamíny nejsou třeba, jestli máš vyvážený jídelníček. Hodně se procházej, mysli na hezké věci, těš se na mimino. Máma třeba vyměkne, až uvidí vnouče. Moje máma rodila ve stejném věku, babičce bylo o 19 let víc. Přítel ať neztratí práci, ty si školu můžeš dodělat, jestli někdo pohlídá. Všechno jde, když se chce. Na rodičovství se nejde připravit, ale hmotné statky (nějaké peníze v záloze a normální bydlení) jsou taky potřeba. Porodu se neboj, zkus předporodní kurzy. Ve větších městech je jich hodně. Nečti ale moc na internetu a zakaž jiným vykládat ti horory o jejich těhotenství.