JAK ČASTO SE MILOVAT???????

308
4.12.05 09:06

JAK ČASTO SE MILOVAT???????

Ahojky holčinky

snažíme se o druhé mimi , to první se nám „povedlo“ na podruhé, tohle zatím ne. Budeme zkoušet třetí měsíc. Mám dotázek, jak často jste se při snažení milovali. Ob den, nebo každý den? A pouze uprostřed cyklu nebo celý měsíc? Myslela jsem si, že se mi tentokrát nervozita vyhne , že už nebudu celý měsíc myslet jen na to jestli to vyjde nebo ne, ale bohužel ...... Jsem na tom úplně stejně jako při prvním. Myslela jsem, že o Vánocích už bude mímísek zabydlen , já vím holky snažilky jsou na tom mnohem hůř, já vímm… ale přesto jsem smutná, že to nevyšlo.

Děkuji moc za vaše odpovědi.

Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
4.12.05 10:31

Ahoj Evi, já myslím, že milovat by se mělo hlavně s potěšením a ne ten akt omezovat na akt plodící… takže když chuť není, tak bych se moc nenutila…ale jinak co jsem četla, tak zas každý den se moc nedoporučuje, pokud víš přesně, kdy máš ovulaci, tak byste před ní měli tři-čtyři dny mít půst, aby manža měl moc spermií nahromaděných a pak na to jít:) ale nejsem v tom kovaná, určitě poradí víc holky-snažilky-píšu jen, co si pamatuji z nějakého letáku, co mi kdysi dal doktor… Nám se to teda povedlo hned první měsíc, ale pamatuju si, jak bylo těžké právě na to těhu nemyslet a milovat se s potěšením atd atd…nám to tedy ulehčilo to, že bylo léto, dovolenáv Chorvatsku a člověk měl chuť jaksi pořád:-) ale až se budem snažit o druhé mimi, tak si to představit neumím, jsem pořád tak utahaná, ospalaá, že se mi moc nechce…:( furt kojím v noci po 2 hodinách.
Asi jsem moc neporadila, držím palečky, asi je fakt nejlepší na to nemyslet a přijde to samo, aspoň pár takových kámošek mám-snažily se snažily a pořád nic, pak se na to vybodly, jedna si užila Silvestra a pila atd a najednou byla v tom, další začli stavět barák, pořídili psa a taky to bylo hned:-)
Tak ať to brzo vyjde:-)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.12.05 10:31

AHOJ EVULO :)

Mě v 8 měsíci těhotenství zemřelo miminko,musela jsem ho porodit a pak mi doktor řekl,že o další se můžem snažit nejdříve až za 5 měsíců.Jak doba uplynula tak jsme se začali s manželem snažit,ale nešlo to a to jsme se milovali co nejvíc v době plodných dnů(psychika je potvora).Potom jsme na to přestali myslet a rozhodli se,že pojedeme na dovolenou na ostrov Hvar na motorce a nic jiného jsme nemysleli.Na dovolenou jsme už nejeli,protože jsem otěhotněla.Tím ti chci napsat,že u nás opravdu záleželo na psychickém stavu.
Doufám,že i vám se to podaří a NOVÝ ROK oslavíte s miminkem v bříšku :) :) :)
Hodně štěstí,držím palečky :) :D :)
HVEZDICKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.12.05 10:34

Ahoj, ja osobne si nedovedu predstavit ze bych kvuli poceti provozovala sex na povel(to asi jedine v pripade kdybych byla bezdetna a k tomu dlouhodoba cekatelka) i kdyz k sexu mam pozitivni pristup. My s manzou sme pri snazeni sexovali dle libosti akorat v dobe kdy sem si vypocitala ze mam OVU(vypocet velmi nepresny)tak sme na to vlitli na povel ale to byl podruhe vzdy jen jeden den v mesici, protoze sme chteli kluka a rika se ze nej sance je pri OVU. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.12.05 11:03

ahojky,
my jsme se snažili asi 8 měsíců. Milovali jsme se jeden měsíc ob den, druhý každý den a tak to bylo pořád dokola.Pak jsme si řekli, že lepší bude prodat byt a přestěhovat se zpátky do rodiště (ne kvůli oplodnění :lol: , ale tohle jsme plánovali už před plánováním mimi :wink: ), na dovolenou a pak mimi. Následující měsíc jsem otěhotněla (a to jsme se milovali jen 2×). Je to vážně jen o psychice.
Přeji brzy //.
Ahojky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.12.05 13:28

Souhlasím s Janou1 i s ostatníma,co říkají,že je to jen o psychice. S naší Alžbětkou to bylo tak,že jsme se vzali a řekli si,že až to příjde,tak to příjde,že by ale možná bylo fajn,kdybychom ještě něco našetřili,ale když mi hned 1. menstruace nepřišla,věděla jsem,že jsem těhotná,možná to byla svatební noc??? :lol: Teď jsem těhotná podruhé,jen chvilku a první měsíc jsem na to myslela pořád a samozřejmě nic a byla jsem zklamaná,po menstruaci jsem si řekla dost,nebudu na to vůbec myslet,podařilo se a další menstruace už nepřišla.A tulili jsme se tak nějak když byla chuť,ale v OVU asi hodně.
Tak ať ti to brzy vyjde.Pa Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.12.05 14:44

Ahoj,pri prvom sme sa snazili 6mesiacov.Milovali sme sa proste podla chuti.Prve tri mesiace som vzdy ocakavala,ze sa to konecne podarilo a ked prisiel menzes bola som vzdy sklamana.Prestala som na to mysliet a jednotucho som si povedala ked to pride bude to tu :D Pri druhom sme sa nesnazili vobec ani sme uz neplanovali ale jednoducho vysiel hned na prvy krat :lol: pri jednom malom risku :oops: Neboj treba byt co najviac v pohodicke,ziaden stres a mimco urcite coskoro pride.Drzim palceky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
4.12.05 16:05

Milujte se ve chvíli, kdy na to máte chuť a ne když musíte. jinak možná bych doporučovala ne příliš. Tak jednou až dvakrát za týden. Ale pokud máš otěhotnět, tak otěhotníš. Pokud ne, tak můžeš klidně dělat stojky a nic.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.12.05 17:36

Ahoj,
moje máma říká, že do postele se nesmí lézt dělat děti :-) to se to pak nepovede. Na mě čekali 6 let a řešeli to. Pak jeli na dovolenou, pořád se opíjeli a na nic takového nemysleli a přivezli si mě jako suvenýr. Tak na to nemysli.
Pihule + Honzík 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
4.12.05 18:37

ahoj.souhlasim s holkama.je to dost o psychice.nam to trvalo 5 mesicu.porad sem to resila a byla sklamana pri kazde menzes.pak mi mamca rekla,ze na to nesmim myslet,tak jsem se snazila jak sem mohla a ono to prislo.taky jsem se ptala doktora,jak casto a rekl mi,za ne kazdy den,ale dat partnerovi nejaky cas na tvorbu spermii.ten mi odjel na sluzebku a kdyz prijel,povedlo se!!!
preju brzke miminko a hezke vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.12.05 18:45

Také souhlasím, že psychika je nejdůležitější. Ne ze své zkušenost, ale ze zkušenosti jednoho člena mé rodiny.
Já jsem si dala na otěhotnění půl roku a celkem jsem byla vedle z toho, že se to povedlo hned první měsíc snažení.
Tak přeji, ať se ti to také povede co nejrychleji a v co největší pohodě.
Jinak s tou frekvencí. Určitě je lepší pokud sleduješ ovulaci, tak si dát před ovulací třeba 2-3 dny pauzu, ať spermijky stačí dozrát. Ale milovat se určitě i mimo ovulaci a nejen cíleně v té době a jindy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí