vitamíny

9
1.12.05 09:19

vitamíny

Taky gratuluji k úspěšným kontorlám.
S tím pitím, já piju převážně ovocné čaje, taky jsem někde slyšela, že se nemá pít černý a zelený čaj.
Jak to máte s těmi vitamíny, já jsem brala Calibrum Baby Plane, ale má se tak brát do 3 měsíce, tak teď neberu nic, snažím se jíst hodně ovoce, doktor mi říkal, že je čerstvé ovoce a zelenina nejlepší. Co vy ostatní, berete nějaké vitamíny, případně jaké? :?: Zatím se mějte a opatrujte bříška Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
1.12.05 12:47

Ahoj.

Brala jsem Mamavit, pravidelně asi do 6 měsíce ( fyzicky i psychicky náročná práce, a jak doktor řekl „jste taková nějaká zelená“ )a potom už jen občas. Aby mimi nebylo velké. Nakonec se Radimek narodil v 35tt a já byla ráda, že je docela velký 2650g a 48cm. Myslím, že pokud se po prvním trimestru jí jen zelenina a ovoce v dostatečné míře, jinak se moc nehřeší nezdravou stravou, určitě to stačí, aby bylo mimi i manča v pořádku.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
2.12.05 17:01

Vvvitaminy

Ahojki,

je pravda ze nezijeme v zemepisnych sirkach, kde bychom buh vi jak stradali co se tyka vitaminu. Pokud se dodrzuje spravne stravovani myslim, ze neni nutne krome kyseliny listove (nejlepe tak tri mesice pred pocetim) a vitaminu v prvnim trimestru nic moc doplnovat. Samozrejme pokud je vse OK.

Ja jsem v 33 tydnu a pribrala jsem jen 3,5 kila a mimco ma uz 2,2 kila.
Takze po dohode s panem doktorem jsem koupila vitaminy pro tehotne pro 3. trimestr a obcas nejaky ten vitamin v tabletkach zbastim.
Jinak se snazim jist hodne ovoce a zaleniny. Momentalne u nas vedou mandarinky a cervena a zluta paprika, mnam.

Jarka + Hugo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky