Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ano byla. Udělala jsem si test a hned ten den jsem odjížděli autem daleko do cizí země na letiště a ten další jsme odlétali na měsíc do Ameriky.
Vraceli jsme se a hned další den jsem byla rovných 9tt a ten den jsem začala slabě špinit. Nemělo to nic společného s cestou, jednalo se o zamlké těhotenství, které zamlklo v podstatě už od začátku, vyvíjel se jen plodový váček. Jen jsem to celý ten měsíc ani trochu netušila. Byla jsem z toho hodně špatná, ale byla jsem vděčná, že to počkalo až když jsme se vrátili.
A udělala bych to stejně znovu. Měli jsme opravdu dobré pojištění.
Příspěvek upraven 12.09.25 v 21:04
@Anonymní píše: Více
Moc děkuji za odpověď. 🙏🏻 Mohu se zeptat, od koho jste měli pojištění a jak velké léčebné výlohy, prosím?
Přiznám se, že nevím, zařizoval manžel, myslím od AXY, máme celoroční na celý svět, na hodně miliónů, ale opravdu přesně nevím ![]()
Leť a neřeš. Pokud máš potratit, tak potratíš. Ať budeš tady, nebo mimo rep.
V těhotenství se lítá běžně.
Ahoj holky,
zítra (sobota) odlétám do Thajska a teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Mám dva dny po vynechání MS. Bohužel jsem v březnu měla ZT. Nevíte, jaké je případně zdravotnictví v Thajsku, prosím? Pojištění máme… Dovolená nás vyšla na x desítek tisíc, takže bychom rádi odjeli. Byla jste některá v těhotenství mimo Evropu?