Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, synovi je 10 měsíců a doteď byl pouze na mm + rozmanité příkrmy a čajík samozřejmě. Nyní mi ale mléka začíná rapidně ubývat, prsa už se moc nenalévaji (možná taky v souvislosti s ms, kterou jsem poprvé od porodu dostala). Ráda bych se zeptala, které um jste začali dávat dítkům až takhle později v těch 10 měsících? Popravdě docela v tom tápu a nevím, pro co se do obchodu vydat. Děkuji vám za odpověď.
To musíš vyzkoušet, co bude chutnat, každé dítě má jiné preference
@Makinka87 píše:
Maminky, synovi je 10 měsíců a doteď byl pouze na mm + rozmanité příkrmy a čajík samozřejmě. Nyní mi ale mléka začíná rapidně ubývat, prsa už se moc nenalévaji (možná taky v souvislosti s ms, kterou jsem poprvé od porodu dostala). Ráda bych se zeptala, které um jste začali dávat dítkům až takhle později v těch 10 měsících? Popravdě docela v tom tápu a nevím, pro co se do obchodu vydat. Děkuji vám za odpověď.
Zkus nějaké vzorky z lékárny. Tady se hodně skloňuje Kendamil. Já dávala Nutrilon.
Prsa se ti nenalevaji proto, že už není tak velká poptávka když ji prikrmy. Pokud mlíko máš a nechceš odstavit tak bych UM nedávala, max na noc nějakou hodne ridkou kaši do flasky s větší dirkou.
@Makinka87 Koupila jsem si par vzorku z lekarny, taky byli kluci do 11 měsíců jen na mm. A všechno to bylo fakt umely a jo, používáme kendamil. Někomu to leze už asi n nervy, že furt kendamil stále dokola, ale opravdu nechutna chemicky, neobsahuje palmový tuk a je jen o drobet sladší než mm. Za mě doporucuju, jinak vzorecky jednych davek jinych um stoji do 30kc v lekarne.